DOLAR

32,5421$% 0.26

EURO

34,7521% -0.02

GRAM ALTIN

2.485,21%0,94

ÇEYREK ALTIN

4.248,00%0,30

BİST100

9.524,59%-0,06

BİTCOİN

2066994฿%4.32475

ETHEREUM

99784Ξ%3.15998

a

ORDUMUZ AFRİN’DE ORDULULAR BAŞKAN YAZICI’NIN YANINDA

Tuzla Ordulular Derneği Başkanı Mehmet Irmak ve Yönetimi, Dernek Yönetimini ve Üyelerini Kahvaltıda Bir Araya Getirdi. Kahvaltıya Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’nın Yanı Sıra; İstanbul Ordulular Federasyonu Başkanı Celalettin Dervişoğlu, Önceki Dönem Federasyon Başkanı Sabri Çelebi, İstanbul Ordulular Federasyon Yönetimi, Ataşehir Ordulular Dernek Başkanı Ertuğrul Köroğlu, Tuzla Yeşil Fatsalılar Dernek Başkanı Azmi Kavcı, Hatipliler Dernek Başkanı Mustafa Kaygın Şifaspor Başkanı Mehmet Uşen, Mahalle Muhtarları ve Tuzla’da Yaşayan Ordulular Katıldı.

Tuzla Ordulular Derneği Kahvaltısında Bir Konuşma Yapan Tuzla Ordulular Derneği Başkanı Mehmet Irmak, “ Kahvaltımıza Katıldığınızdan Dolayı Hepinize Teşekkür Ederim. Biz Tuzla’da Yaşayan Ordulular Olarak, Gelecek Nesillere Kültürümüzü ve Geleneklerimizi Aşılayabilmemiz İçin Bu Tür Kahvaltılar ve Etkinlikler Düzenliyoruz. Bizleri Yalnız Bırakmadığınız Sürece, Biz Sizlere Hizmet Etmeye Devam Edeceğiz. Kahvaltımıza Katılan Tüm Hemşerilerimize Bir Kez Daha Afiyet Olsun Diyorum” Dedi.

İstanbul Ordulular Federasyonu Başkanı Celalettin Dervişoğlu’da Kahvaltıda Yaptığı Konuşmada, “ Siz Değerli Tuzla’da Yaşayan Ordulu Hemşerilerimiz İle Kahvaltıda Buluşmaktan Dolayı Mutluyuz. Bizleri Yaptığımız Etkinliklerde Hiçbir Zaman Yalnız Bırakmayan Tuzla Belediye Başkanımız Dr. Şadi Yazıcı’ya Bizlere Gösterdiği Destekten Dolayı Teşekkür Ediyoruz. Biz Ordulular Olarak Buraya Sığmadık. Biz Ordulular Olarak Tuzla Belediye Başkanımız Dr. Şadi Yazıcı’yı Seviyoruz. İnşallah Bundan Sonraki Programlarda Kendisiyle Bir Arada Olacağımıza İnanıyoruz ve Birlikte Güzel Günler Geçireceğimize İnanıyoruz. Tekrardan Bizleri Sizlerle Kahvaltıda Buluşturan Tuzla Ordulular Dernek Başkanımız Mehmet Irmak’a ve Yönetimine Bir Kez Daha Teşekkür Ediyorum” Dedi.

Tuzla Ordulular Derneği Tarafından Dernek Merkezinde Düzenlenen Kahvaltıda Bir Konuşma Yapan Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, “ Her Zaman Güler Yüzünüzü ve Sıcaklığınızla Bir Arada Oluyoruz. Orduluların Tuzlamıza ve Bize Kattığı Değerleri Bir Bir Gören ve Yaşayan Biriyim. Hem İlçemizde Hem de Mahallelerimizde, Orduluların Birlikteliği, Bizlere Büyük Güç Katmaktadır. Tuzla Ortak Çatısı Altında Birlikte Yaptığımız Çalışmalarımız Devam Ediyor. Sizlerin Bizlerle Birlikteliği Gücümüze Güç Katmaktadır. Yaptığımız Hizmetleri Sizlerden Aldığımız Güçle Yapıyoruz. Biz İstanbul’un En Ucundayız. Biraz İleri Gittiğimizde Kocaeli Sınırındayız. Birçok Şehircilik ve Belediyecilik Konusunda İnsanlarımızın Her Türlü Hizmetlerden Faydalanması Noktasında Çalışmalar Yapıyoruz” Dedi.

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, Tuzla Belediyesi Olarak Yaptıkları Hizmetleri de Anlatarak Kahvaltıya Katılan Orduluları Bilgilendirdi. Başkan Yazıcı, “ Ordulular Derneklerimiz Yaptıkları Çalışmalarla Güzel İşler Ortaya Koyuyor. Allah Razı Olsun. Bizim İnsan Yetiştirmek Gibi Bir Sorumluluğumuz Var. Siz Ordululardan Ricamız, Yaşadığımız Medeniyeti ve Kültürümüzü Yeni Nesillere Aktarmanızdır. Biz Birlikte Çalışarak, Beraber Yapmanın Hazzını Birlikte Yaşamalıyız. En Büyük Silahımız Bizim Birlik ve Beraberliğimizdir. Bizden Hiçbir Zaman Destek ve Güleryüzlerini Esirgemeyen Siz Değerli Ordululara Bir Kez Daha Teşekkür Ediyorum. Allah Birlik ve Beraberliğimizi Bozmasın” Dedi.

Kahvaltı Programında Tuzla Ordulular Dernek Başkanı Mehmet Irmak ve Yönetimi, Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’ya Plaket Vererek, Her Zaman Tuzla’da Yaşayan Orduluların Yanında Olduğundan Dolayı Teşekkür Ettiler.

Tuzla Ordulular Derneği Kahvaltısında Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, Kendisine Sorulan Sorulara Cevap Verirken, Kahvaltı Resim Çekiminin Ardından Sona Erdi. Tuzla Ordulular Dernek Başkanı Mehmet Irmak ve Ordulular Başkan Yazıcı’yı Bizzat Yolcu Ederken “ORDUMUZ AFRİNDE, ORDULULAR SİZİN YANINIZDA BAŞKANIM ALLAH Ordumuza ve Sizlere Güç Kuvvet Versin Sözleriyle Yolcu Ederek Onur Konuğu Olarak Katılmasından Dolayı Duyduğu Memnuniyeti İfade Etti.

 

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

SUAT DURAK’IN ACI GÜNÜ

HIZLI YORUM YAP