DOLAR

32,5265$% -0.05

EURO

34,9789% 0.35

GRAM ALTIN

2.435,88%0,54

ÇEYREK ALTIN

4.050,00%-0,07

BİST100

9.716,77%-0,05

BİTCOİN

2108182฿%1.12208

ETHEREUM

103212Ξ%1.34105

a

ÖRNEK DOLMUŞ ŞOFÖRÜNÜ TUZLALILAR ÖDÜLLENDİRDİ

-MİNİBÜS ŞOFÖRÜN HARAKETI TUZLA’LI ESNAF TARAFINDAN ÖDÜLLENDİRİLDİ VE HEDİYELER VERİLDİ

-9 YIL ÖNCE MİNİBÜS KAZASIYLA ANNESİNİ KAYBETTİ, ÖLÜM YILDÖNÜMÜNDE MİNÜBÜS ŞOFÖRÜN HAREKETİ KENDİSİNİ DUYGULANDIRDI. DUYARSIZ KALAMAZDIM DEDİ.

Tuzla’da Yolcu Minibüsü İle Yol Keserek Yaşlı Çiftin Yaya Geçidinden Karşıya Geçmesini Sağlayan Şifa-Pendik Minibüs Şoförü İsmail Akçağ, Sancak Grup Şirketleri Yönetim Kurulu Başkanı Oktay Yavlal Tarafından Ödüllendirildi.

Tuzla Belediyesi Binasının Önünde Yaya Geçidinden Karşıya Geçmek İsteyen Yaşlı Çifte Yol Veren Minibüs Şoförü Diğer Araçların Durmaması Üzerine Aracıyla İki Şeridi Kapatarak Çifte Yardımcı Olmuş ve Güvenlik Kameralarına Yansıyan Görüntüler İle Tüm Yürekleri Isıtmıştı. O Minibüs Şoförü İle Sancak Grup Şirketleri Yönetim Kurulu Başkanı Oktay Yavlal Akşam Saatlerinde Bir Araya Geldi. Yavlal, Minibüs Şoförü İsmail Akçağ’a Davranışından Ötürü Teşekkür Ederek Hediyeler ve Bir Miktar Para İle Ödüllendirdi.

Sancak Grup Şirketleri Yönetim Kurulu Başkanı Oktay Yavlal 2011 Yıllında Yaşanan Postane Mah. İstasyon Cad. No: 23 (Tuzla Çarşı), Bulunan Sena Kuyumculuk Önünde Yine Bir Minibüs Şoförün Belki İhmali Belki Hoşgürüsüzlüğü Ne Sayarsanız. Çarpması Sonucu Annem Perizat Yavlal’ı Kaybettim. Özel Bir Hassasiyetim Oluşmuştu Bu Olayı da Televizyondan Öğrenince Gerçekten Çok Duygulandım. Hemen Kardeşimizi Araştıralım Biran Önce Bulalım Kendisini Tebrik Edelim Dedik. Ben Kendisine Teşekkür Ediyorum Sağ Olsun Var Olsun. ALLAH Böyle İnsanların Sayısını Çoğaltsın. Gerçekten Öyle Kötü Bir Dünyada Yaşıyoruz ki Böyle İyi İnsanları Bulunca da Afişe Etmek Lazım Ön Plana Çıkarmak Lazım Takdir ve Taffif Etmek Lazım Dolayısıyla Ben Kardeşimizi Kutluyorum. Bundan Sonra da Bu İrtibat ve Diyaloğumuz Devam Edecek. ALLAH Yar ve Yardımcısı Olsun. İnşallah Kendisi Gibi Evlatlar Yetiştirir. Hatta Bu Yönüyle Toplum ve Bizlerde Kendisini Örnek Alırız. Çok Teşekkür Ediyorum. Kendisini Nacizane ödüllendirmek istedim Hediyeler Vermek İstedim İfadelerini Kullandı.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

KÜLÜNK AİLESİNİN KIZI TUZLA’YA GELİN OLDU

HIZLI YORUM YAP