DOLAR

32,3350$% 0.59

EURO

35,1476% 0.02

GRAM ALTIN

2.243,22%0,74

ÇEYREK ALTIN

4.068,00%3,50

BİST100

8.718,11%-1,25

BİTCOİN

2178738฿%1.99996

ETHEREUM

113337Ξ%-0.34434

a

ÖZATA TERSANESİ SAVUNMA SANAYİ BAŞKANLIĞINA ÜRETECEK

DESAN VE ÖZATA’DAN AKARYAKIT GEMİSİ

Tuzla’nın Tanınmış Özata Tersanesi Kurucusu ve Sahibi Özdemir Ataseven ve Desan Tersaneleri iş Ortaklığıyla Savunma Sanayi Başkanlığı İçin İnşa Edilen Akaryakıt Gemisi Tedariki Projesi Sac Kesim Töreni Savunma Sanayi Başkanı (SSB) İsmail Demir Katıldığı Törenle Gerçekleşti.

Desan ve Özata Tersaneleri’nin İş Ortaklığıyla Savunma Sanayi Başkanlığı İçin İnşa Edilen Akaryakıt Gemisi Tedariki Projesi Sac Kesim Töreni Özata Tersanesinde Yönetim Kurulu Başkanı Özdemir Ataseven Başkanlığında Gerçekleşti. Törene Savunma Sanayi Başkanı (SSB) İsmail Demir, Altınova Kaymakamı Regaip Ahmet Özyiğit, Altınova Belediye Başkanı Metin Oral, Desan Tersanesi Yönetim Kurulu Başkanı Cenk Kaptanoğlu ve Çok Sayıda Tersane Sahibi Katıldı.

Savunma Sanayii Başkanı İsmail Demir, “Ülkemiz Artık Kara Araçlarını, İnsansız Hava Araçlarını, Helikopterlerini, Savaş Uçaklarını, Gemilerini, Elektronik Sistemlerini, Mühimmatlarını Kendi Mühendislik Kabiliyetleriyle Tasarlayan, Geliştiren ve Üreten Bir Konuma Gelmiştir” Dedi.

Savunma Sanayii Başkanı İsmail Demir, Yalova’nın Altınova İlçesinde Bulunan Özata Tersanesi’nde Düzenlenen Akaryakıt Gemisi Tedariki Projesi Sac Kesim Törenine Katıldı. Özata ve Desan Tersaneleri İşbirliğiyle Yapılacak 4 Gemi Projesinin Başlangıcının Gerçekleştirildiği Programda Konuşan Demir, Savunma Sanayii Başkanlığı’nın Amacının Güvenlik Güçlerinin İhtiyacı Olan Sistemleri Azami Oranda Yerli ve Milli İmkanlarla Sağlamak Olduğunu İfade Etti. Güvenlik Güçlerinin İhtiyaçlarını Karşılamak İçin Yürütülen Projelerin Yanı Sıra Teknolojik İlerlemeleri de Yakından Takip Ettiklerini Anlatan Demir, Savunma Sanayii Alanında Türkiye’nin Son Yıllarda Yaptığı Atılımlarla Dünyada Söz Sahibi Ülkeler Arasına Girmeyi Başardığını Belirterek, “Ülkemiz Artık Kara Araçlarını, İnsansız Hava Araçlarını, Helikopterlerini, Savaş Uçaklarını, Gemilerini, Elektronik Sistemlerini, Mühimmatlarını Kendi Mühendislik Kabiliyetleriyle Tasarlayan, Geliştiren ve Üreten Bir Konuma Gelmiştir” Diye Konuştu.

Özellikle Deniz Platformları Konusunda “Ana Vatanın Güvenliği, Mavi Vatanın Savunmasından Geçer” Şiarını Rehber Edindiklerini Kaydeden Demir, Bu Alanda Dünyanın Önde Gelen Ülkelerinden Biri Olduklarına Dikkati Çekerek, “Bugün Dünyada Kendi Savaş Gemisini Tasarlayan, Geliştiren ve Üretebilen 10 Ülkeden Birisiyiz. Başkanlığımızca Yürütülen Projelerle Çok Sayıda Platform, Mavi Vatanda Hizmet Vermekte ve Bayrağımızı Dalgalandırmaktadır. Projelerimiz Başkanlığımızın Koordinasyonunda Deniz Kuvvetleri ve Sahil Güvenlik Komutanlıklarımız, İlgili Kamu Kurumlarımızın Desteğiyle, Ana ve Alt Yüklenici Şirketler, KOBİ’ler, Üniversiteler ve Araştırma Merkezleriyle Geniş Bir İşbirliği Ağı Sayesinde Askeri ve Özel Tersanelerimizde Hayata Geçirilmektedir. Muharip Güçten Destek Unsurlarına, Arama ve Kurtarmadan Düzensiz Göç ve Kaçakçılıkla Mücadeleye, Karakol ve Devriyeden Maden Kaynaklarını Aramaya Kadar Geniş Bir Yelpazede Sadece Askeri Değil Sivil Alana Dönük de Projelerimizi Geliştirdik, Geliştirmeye Devam Ediyoruz” Dedi.

 

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

MHP TUZLA’DA DİVAN KURULU DEĞİŞTİ

HIZLI YORUM YAP