DOLAR

32,5421$% 0.26

EURO

34,7521% -0.02

GRAM ALTIN

2.485,21%0,94

ÇEYREK ALTIN

4.248,00%0,30

BİST100

9.524,59%-0,06

BİTCOİN

2066994฿%4.32475

ETHEREUM

99784Ξ%3.15998

a

ÖZEL KALE OKULLARI EĞİTİMDEKİ FARKINI YİNE ORTAYA KOYUYOR!

Özel Kale Okulları, Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk’un Yaptığı Açıklama Sonrasında 31 Ağustos İtibarıyla Eğitim Öğretime Başlayacak Olmanın Heyecanı İle Öğrencileri İçin Hazırlıklarını Tüm Hızıyla Sürdürüyor. Özel Kale Okulları, Uzman Yönetim Kadrosu ve Eğitimcileri İle Yeni Eğitim Öğretim Yılında da Adından Söz Ettirecek.

TAM 24 KAMPÜS

Özel Kale Okulları, Bulunduğu Bina ve Metrekare Uygunluğu İle Sosyal Mesafeyi Ön Plana Alarak Hijyen ve Temizlik Koşullarını En Üst Noktada Tutarak Öğrencilerine Okulların Kapısını Gönül Rahatlığı İle Açıyor. Okul, Sosyal Mesafeye Uygun Sınıfları, Birebir Eğitim Sistemi ve Rehberlik Birimleri İle Pandemi Sürecinde Tekrar Öğrencileri İle Buluşuyor. İstanbul Tuzla, Kocaeli Gebze ve Sakarya Olmak Üzere Toplam 24 Kampüsü İle Doğu Marmara Bölgesi’nin Eğitim Konusunda En Çok Tercih Edilen Okulların Başında Olan Özel Kale Okulları Pandemi Sürecinde de Tercih Konusunda İlk Sırada Yer Almayı Başardı. İkili Sistem Eğitimi Ya da Tam Gün Eğitimin Okul Koşullarından Dolayı Uygunluğu, Her İki Sistemin Uygulanmasına Karşı Hazırlanmış Olan Planları İle Öncelik ”Sağlık” Olarak Öngörüsel Hazırlıklarını Tamamlayıp Bayram Sonrasında Oluşacak Yoğunluğa Tam Kadrosu İle Hazır Bulunuyor.

KAYIT YOĞUNLUĞU YAŞANIYOR

Bu Süreç İçerisinde Online Eğitim ve Öğrenciler İçin Yaptığı Etkinlikler İle Eğitimdeki Farkını Bir Kez Daha Gösteren Özel Kale Okulları’na Kayıt Zamanı Oldukça İlgi Gösteriliyor. Kayıt Yoğunluğundan Dolayı Öğrencilere ve Velilere Teşekkür Eden Özel Kale Okulları Yetkilileri, Pandemi Sürecinde Birçok Devlet Okulundan Okullarına Kayıt Yoğunluğu Oluştuğunu ve Oluşan Bu Yoğunluğun Bayram Sonrasında da Fazlalaşacağı İçin Bu Süreçte Online Kayıt Yolu İle Öğrencilere ve Velilere Yardımcı Olunacağını İfade Ettiler.

Özel Kale Okulları Yetkilileri Yaptıkları Açıklamada ”Sizlerde Bu Süreçte Özel Kale Okulları’nda Okumanın Ayrıcalıklarından Yararlanmak İsterseniz www.kaleokullari.com Adresinden Online Kayıt Gerçekleştirebilirsiniz” Dediler.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

SAĞLIK BAKANI KOCA: KURBAN BAYRAMI HEP BİRLİKTE VERECEĞİMİZ BİR SINAV

HIZLI YORUM YAP