DOLAR

32,2451$% -0.05

EURO

34,6926% -0.09

GRAM ALTIN

2.393,67%-0,26

ÇEYREK ALTIN

3.939,00%-0,37

BİST100

10.247,75%-0,86

BİTCOİN

1986929฿%-2.24339

ETHEREUM

95109Ξ%-3.30654

a

PENDİK TUZLA GÜMÜŞHANELİLER DERNEĞİ KADINLARA İSTİHDAM VE AİLE BÜTÇESİNE KATKI SAĞLIYOR

PENTUZGÜMDER Başkanı Sinan TERZİ; Yönetim Olarak Seçildiğimiz Günden Beri Derneğimizi Temsilde Farklı Vizyon ve İcraatlerle Her Kesimi İlgilendiren Alanlarda Program Ortaya Koymaya Gayret Etmekteyiz. “Siz İsteyin Biz Yapalım” Sloganıyla Yola Çıktık ve Bu Mahvilde de Çalışmalarımızı Şekillendirmeye Gayret Ediyoruz.

Dernek Yönetiminde İş ve İstihdam Birimi Oluşturularak Her İş Arayana İş, İşçi Arayana da Personel Bulma Konusunda Farklı Kesimlerle Durmaksızın İletişim Kurmak Adına Adeta Seferber Olmuş Durumdayız. Diğer Taraftan Başkan Olarak Şahsım, Başkan Yardımcısı Aytaç Odabaş ve Temel Küçük, İş ve İstihdam Birim Başkanı Hasan Yılmaz Ayrıca Kadın ve Aile Biriminden Seher Ö., Sevinç T., Nuray İ., Fatma A. İle Koordineli Şekilde Kadınlarımızın Evlerde Zamanı Verimli Değerlendirmek, Aile Bütçesine Katkıda Bulunmak ve Çalışmayan Bayanlara İstihdam Sağlamak Adına Projeler Geliştirdik. Derneğin Yardımlaşma Amacı İle Gerektiğinde Tabiri Caizse Balıkta Vermeye Gayret Ediyoruz Ancak “Balık Vermek Yerine Balık Tutmak Gerekir” Düsturunu Önemsiyoruz.

Derneğin “Pentuzgümder Kadın ve Aile Grubu” Olarak Sosyal Medyadan Kalabalık Grup Oluşturuldu ve Oradan İletişim Kurularak Herkes Kendi İstediği Kadar Sayıda Ürünü Dernekten Alıyor ve Yaptıktan Sonra Derneğe Teslim Ederek Haftalık Olarak Ücretleri Elden Ödeniyor. Kazandıkları Ölçüde de Derneğe Gönüllü Olarak Bağışlarda Bulunuyorlar. Burada Öncelik Hemşerilerimiz Olmakla Birlikte Depremzede Veya İlçemizden Komşularımızda Bu Programa Dahil ve Entegre Edilmiştir.

Bugüne Kadar Olduğu Gibi Bundan Sonra da Nitelikli ve Vizyonlu Projeler Geliştirmek İçin Durmadan Gayret Edeceğimize Emin Olabilirsiniz. Herkesin Öneri ve Tavsiyelerine Açık Olduğumuz Bilinmelidir. 08.0.2023 Kadınlar Günü Vesilesiyle Hem Kadınlar Gününü Kutladık Ayrıca Böyle Bir Projeyi Hayata Geçirerek Onlara Anlamlı Bir Hediye Vermeye Çalıştık. Kadınlarımız, Kendi Belirledikleri Vakitte Hem Zamanını Değerlendiriyorlar, Hem Bütçeye Katkı Sunuyorlar ve Mutlu Oluyorlar. Biz Yönetim İse Düşündüklerimizi İcraata Koymanın Mutluluğunu Yaşıyoruz.

Dernek Başkanı Terzi; Tüm Emeği Geçen Yönetim Başta Olmak Üzere Emekçi Hanım Kardeşlerimize Teşekkür Etti.

 

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

AK PARTİ TUZLA’DA SKM BAŞKANI BELLİ OLDU

HIZLI YORUM YAP