DOLAR

32,5640$% -0.01

EURO

34,8784% -0.05

GRAM ALTIN

2.422,73%-0,29

ÇEYREK ALTIN

4.054,00%-0,68

BİST100

9.722,09%0,80

BİTCOİN

2086877฿%-3.20001

ETHEREUM

101986Ξ%-2.21126

a

PÎRÎ REİS ÜNİVERSİTESİ 10. YILINI KUTLUYOR!

Saat 10’da Başlayacak Olan “Deniz Sevgisi” Başlıklı Birinci Oturumda Hürriyet Gazetesi Yazarı Fatih Çekirge, Yazar, Yapımcı, Senarist, Yönetmen ve Oyuncu Gani Müjde ve Oyuncu, Yapımcı Necati Şaşmaz Yer Alacaktır.

Denizcilik Mesleği: Denizci Nasıl Olmalı” Başlıklı 2. Oturumun Moderatörlüğünü Eğitim Uzmanı Gazeteci Abbas Güçlü Yapacaktır. Bu Oturumda PRU Mütevelli Heyeti Başkanı Metin Kalkavan, Denizcilik A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Pekin BARAN, (E) Oramiral Deniz Kuvvetleri Eski Komutanı R. Bülent Bostanoğlu, YASA Denizcilik Yönetim Kurulu Başkanı Yalçın Sabancı Ve YILPORT Holding Yönetim Kurulu Başkanı R. Yüksel Yıldırım Yer Alacaktır.

Açılış Konuşmasını Pîrî Reis Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Oral Erdoğan’ın Yapacağı Panelde T.C. Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı Müsteşarı Suat Hayri Aka Protokol Konuşması Yapacaktır.

Pîrî Reis Üniversitesi Denizcilik, Mühendislik Ve İktisat Alanlarında İhtisaslaşmış Ve Teknolojiye Odaklı, Özgüveni Yüksek, Katılımcı, Bilgiye Ulaşmasını Bilen, Sorgulayan Bireyleri Yetiştirme Hedefiyle Yoluna Devam Ediyor.

Üniversitede Denizcilik Fakültesi, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi, Mühendislik Fakültesi ve Denizcilik Meslek Yüksek Okulu, Sosyal Bilimler Enstitüsü ve Fen Bilimleri Enstitüsü Bulunmaktadır. Üniversite İlk Mezununu 2014 Yılında Verdi.

PRU Deniz Kampüsü; Türkiye’de Uluslararası BREEAM Akreditasyonunu Mükemmel ve Çok İyi Seviyelerde Alan Tek Kampüstür.

Üniversite-Sanayi İşbirliğini En İyi Uygulayan Üniversitelerin Başında Gelen PRU’nun Bu Özelliği Sayesinde Öğrenciler, Teorik Eğitimlerini Daha Kolay Pratiğe Dönüştürebilmekte ve Daha Kolay İş Bulabilmektedir.

Piri Reis Üniversitesi’nde Öğrencilerinin Yüzde 80’i Kısmi veya Tam Burslu Okumaktadır. Ücretli Bölümlerde Okuyan Öğrencilere; Uygun Protokolü Yapmak Şartıyla Eğitim Ücretinin Bir Kısmını Okul Bittikten Sonra Vadeli Olarak Ödeme İmkânı Sunulmaktadır.

PRU’nun Alanında Duayen Öğretim Üyeleri ve Diğer Genç, Dinamik Öğretim Kadrosu ve Öğrencileri AB’nin ERASMUS Değişim Programlarından Yararlanmakta ve Dünya Çapında Diğer Uluslararası Projeler, Eğitim ve Öğretim Programlarına Katılmaktadırlar.

Çok Amaçlı Spor Salonu, Yüzme Havuzu, Jimnastik Salonu, Yürüyüş Parkurları, Bisiklet Parkları, Çeşitli Oyun Salonları Ve 19 Öğrenci Kulübüyle Öğrencilerine Her Türlü Sosyal İmkânı Sunmaktadır.

Denizcilik Eğitimlerinde Kullanılan ve 17 Adet Çok Amaçlı Simülatörü Barından Simülatör Merkezi Avrupa’nın En Modern ve İleri Teknoloji İle Donatılan Simülatör Merkezlerinden Birisidir. Yine İleri Teknolojiyle Donatılmış Yarı Olimpik Eğitim Havuzu Türkiye’de Tektir. Bu Havuzda Her Türlü Olumsuz Hava ve Deniz Koşulları Yaratılarak Gerçek Şartlara Uygun Eğitim Verilmektedir. Eski Adıyla Ankara Feribotu Yeni Adıyla Pîrî Reis Üniversitesi Gemisi’nde Derslerin Uygulamalı Eğitimleri Yapılmaktadır.

PROGRAM:

PÎRÎ REİS ÜNİVERSİTESİ 10. YIL ETKİNLİĞİ (8 Şubat 2018 Perşembe, 09:30-12:45)
09:30 Hoşgeldiniz Konuşması
Prof.Dr. Oral ERDOĞAN, Rektör
Protokol Konuşması
Suat Hayri AKA, Müsteşar (UDHB)
10.00 – 11:00 1. OTURUM: DENİZ SEVGİSİ
Fatih ÇEKİRGE (Gazeteci-Hürriyet Gazetesi)
Gani Müjde (Yazar, Yönetmen, Oyuncu, Senarist, Yapımcı)
Necati ŞAŞMAZ (Oyuncu,Yapımcı)
11:00 – 11:15 ARA
11:15 -12:45 2. OTURUM  “DENİZCİLİK MESLEĞİ:  DENİZCİ NASIL OLMALI? “
Moderatör : Abbas GÜÇLÜ (Gazeteci-Milliyet Gazetesi )
Metin KALKAVAN (PRU Mütevelli Heyeti Başkanı)
Pekin BARAN (Denizcilik A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı)
Bülent BOSTANOĞLU ( Emekli Oramiral , Deniz Kuvvetleri Eski Komutanı)
Yalçın Sabancı (YASA Denizcilik Yönetim Kurulu Başkanı)
R. Yüksel Yıldırım (YILPORT Holding Yönetim Kurulu Başkanı)
12:45 KAPANIŞ

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

OKUMA YAZMA KURSLARI YAŞ SINIRI TANIMIYOR

HIZLI YORUM YAP