DOLAR

32,4504$% -0.15

EURO

34,8290% -0.66

GRAM ALTIN

2.441,26%0,23

ÇEYREK ALTIN

4.048,00%0,02

BİST100

9.915,62%2,05

BİTCOİN

2055488฿%-0.92358

ETHEREUM

105111Ξ%3.02666

a

PROF. DR. DUYGU KILIÇ TUZLA’DAYDI

Ülkemizin Önde Gelen Akademisyenlerinden Amasya Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Duygu Kılıç Tuzla Belediyesi’nin Çeşitli Eğitim Birimlerini İncelemek İçin Tuzla’yı Ziyaret Etti.

Sosyolog Yazar Erdal Sarıçam’ın Davetlisi Olarak Tuzla’ya Gelen Prof. Dr. Duygu Kılıç, “Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’nın Eğitim ve Gençlik Projelerini Yakından Takip Ediyordum. Özellikle Şelale Eğitim Parkı ve İçinde Yer Alan Etkinlik Merkezleri Beni Gerçekten Çok Etkiliyordu. Bu Çok Sık Duyduğu Projeleri Yerinde Görmek Benim İçin Çok Önemliydi. Bu Nedenle Önce Tuzla Belediyesi’ni Sonra da Belediyenin Çeşitli Projelerini Ziyaret Ettim.” Dedi.

Şelale Eğitim Parkı İçinde Yer Alan Holozoo, Planetaryum Gözlem Evi, Teknolojinin Serüveni Müzesi Gibi Birimleri Ziyaret Eden Kılıç, Ayrıca Bilsem’i de Ziyaret Ederek İdareci ve Öğretmenlerle Görüş Alışverişinde Bulundu. Bünyesinde Sabancı Üniversitesi, Okan Üniversitesi, Piri Reis Üniversitesi ve İTÜ Denizcilik Fakültesi Gibi Ülkemizin Saygın Eğitim Kurumlarını Barındıran Tuzla’nın Özellikle Öğrenciler İçin Önemli Bir Fırsat Olduğunun Altını Çizen Prof. Dr. Duygu Kılıç, Bütün Bu Çalışmalardan Dolayı Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’yı ve Ekibini Tebrik Etti.

Sosyolog Yazar Erdal Sarıçam da “Tuzla, Özellikle Sayın Dr. Şadi Yazıcı’nın Belediye Başkanlığı Döneminde Eğitim, Kültür ve Sanat Anlamında Adeta Çağ Atladı. Başkanımız Bu Anlamda Yerel Tuzla Tarihinde, Kendine Özgü Bir Tarih Yazdı. Tüm Tuzlalıların Sayın Yazıcı’ya Çok Şey Borçlu Olduğunun Altının Çizmek İsterim.” Dedi.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

TUZLA KIZILAY ÇANAKKALE’DEKİ VATANDAŞLARIN YANINDA

HIZLI YORUM YAP