DOLAR

32,4187$% -0.18

EURO

34,8315% -0.19

GRAM ALTIN

2.496,41%0,50

ÇEYREK ALTIN

4.255,00%0,25

BİST100

9.693,46%1,77

BİTCOİN

2072829฿%0.3968

ETHEREUM

99754Ξ%0.01579

a

REİS’İN LİDERLİĞİNDE, TÜRKİYE YÜZYILI BAŞLIYOR

TALHA BAŞKAN: KAZANAN TÜRKİYE OLMUŞTUR

TERÖR, AVRUPA, AMERİKA, 7’Lİ MASA VS…

MİLLET, TÜRKİYE YÜZYILI’NDA YENİDEN REİS’İ SEÇTİ

REİS’LE TÜRKİYE YÜZYILI

DOĞRU ZAMAN, DOĞRU ADAM, YENİDEN ERDOĞAN

14 Mayıs Seçimlerin Ardından, İki Adaya Düşen Cumhurbaşkanı Seçimi 2. Turunda Oy Verme İşleminin Sona Ermesinin Ardından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı Destekleyenler Tuzla’da da Büyük Sevinç Yaşadılar. AK Parti Tuzla İlçe Başkanlığı Önünde Gelen On Binlerce Vatandaş, Meşalelerle, Horonlarla, Halaylarla, Sloganlarla Günün İlk Saatlerine Kadar Saatlerce Seçim Zaferini Kutladı. Adeta Bir Mitinge Dönüşen Kutlamalarda Vatandaşlara Seslenen AK Parti Tuzla İlçe Başkanı Av.Talha Tayfur, Recep Tayyip Erdoğan’ın Yeniden Cumhurbaşkanı Olarak Seçildiğini İlan Etti.

Güne Sabahın İlk Saatlerin Tuzla’da Tüm Okullarda Sandık Başkanları ve Müşahitlerle Kahvaltıda Buluşan AK Parti Tuzla İlçe Başkanı Av.Talha Tayfur, Sandık Kurulların Oluşmasından Sonra Sabah 10:00’da Eşi Nur Gözde Tayfur İle Tuzla Anadolu İmam Hatip Ortaokulunda 1512 No’lu Sandığa Giderek Oyunu Kullandı. Demokrasi Şöleninde Geçen Gün Boyu İşlemlerin Ardından 17:00’dan Sonra Mazbataların Gelmesiyle Türkiye’nin 13. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Olduğu İlan Edilmesiyle AK Parti Tuzla İlçe Binasına Akın Eden On Binlerce Vatandaş, Meşalelerle, Horonlarla, Halaylarla ve Recep Tayyip Erdoğan Sloganlarla Seçim Zaferini Kutladı.

AK Parti Tuzla İlçe Başkanı Av.Talha Tayfur, AK Parti İstanbul Milletvekili Nurettin Alan, SKM Başkanı Nuri Özyavuz, Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, Milletvekili Adayları, İlçe Teşkilatı, Meclis Üyeleri ve On Binlerce Vatandaşlarla Seçim Zaferini Kutladı. Cumhur İttifakı İlçe Başkanları MHP Tuzla İlçe Başkanı Aslan Ali Baş, BBP Tuzla İlçe Başkanı Cüneyt Şahin, Yeniden Refah Partisi Tuzla İlçe Başkanı Serdar Sabuncu da Geldikleri İlçe Binasında On Binlere Seslenerek Seçimlerin İlçemize ve Ülkemize Hayırlı Olması Temennisinde Bulundular.

GECENİN SONUNDAN 

Adalet ve Kalkınma Partisi Tuzla İlçe Başkanı Av.Talha Tayfur Yaptığı Konuşmada, Bugünkü Seçimlerin Ardından Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın Liderliğinde Cumhur İttifakı Olarak Büyük Bir Zafer Kazandık. Ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ı Yeniden Cumhurbaşkanı Olarak Seçtik. Öncelikle Cumhurbaşkanımıza Desteklerini Veren Ondan Desteklerini Esirgemeyen, Dualarını Eksik Etmeyen Her Zaman Her Yerde Ona Omuz Veren Kıymetli ve Değerli Türk Milletimize, Siz Değerli Anadolu Evlatlarına, Teşekkür Ediyoruz Sağ Olun Var Olun.

Konuşmasında Seçim Tarihinin Belli Olduğu 13 Mart 2023 Tarihinden İtibaren Yaklaşık 2,5 Aylık Süreçte Gece Demeden Gündüz Demeden Emek Veren Tuzla Teşkilatımıza, İlçe Yönetimimiz, Meclis Üyelerimiz, Mahalle Başkanlarımız ve Mahalle Yönetimlerimiz, Kadın Kolları ve Gençlik Kolları Başkanlarımız ve Yönetimleri, SKM Başkanımız ve SKM Yönetimimiz, Belediye Başkanımız ve Belediye Başkan Yardımcılarımız, Sandık Başkanlarımız, Müşahitlerimiz, Cumhur İttifakımızın Paydaşı Olan Milliyetçi Hareket Partimiz, Büyük Birlik Partimiz, Hür Dava Partimiz, Yeniden Refah Partimiz, Demokratik Sol Partimiz ve Nice Milyonlarca Vatan Evladı Hep Birlikte Aylardır Çalıştık, Didindik, Yorulduk. Terimizin Son Damlasına Kadar Çabamızı Sarf Ederek Bugün Rabbim Niayetiyle Bu Zafere Kavuştuk. Ve Bu Noktada Sevinenler Mazlumlar, Sevinenler Bu Davaya Gönül Vermiş İnsanlarımız, Kazanan Türkiye Olmuştur. Kaybedenler İse Feto, Pkk ve Diğer Terör Örgütleri, Amerika, Avrupa, İsrail ve Diğerleridir. Tam Bağımsız Güçlü ve Büyük Türkiye Yolunda Attığımız Bu Büyük Adımla İnşallah Önümüzdeki Beş Yıl Boyunca Cumhurbaşkanımızın Liderliğinde Ülkemiz İçin Atılım ve Şahlanış Dönemi Olacak. Tüm AK Parti Teşkilatımıza Tekrar Teşekkür Ediyorum Hakkınız Ödenmez Sizlere Minnettarız. Ayrıca Teşkilat Mensuplarımızın Ailelerine Teşekkür Ediyorum. Bu Süreçte Teşkilat Mensuplarımız Yeri Geldi Evlerine Gitmediler, Ailelerini Görmediler, İşlerini Güçlerini Bıraktılar. Babalarımız, Annelerimiz, Eşlerimiz Çocuklarımız Vs. Hepsi Büyük Fedakarlık Yaptılar Dedi.

Onlara da Bir Alkış İsteyen Talha Başkan,  Bugün Zaferimizi Doyasıya Kutladık. Eğlendik Bizlere Yakışır Şekilde Cumhur İttifakımıza Gönül Vermiş Arkadaşlarımıza Yakışır Şekilde Kimseyi Ötekileştirmeden Taşkınlık Yapmadan Aşırıya Kaçmadan Hem Tuzlamızda Hem İstanbul’umuzda Hem de Ülkemizin Genelinde Bu Zaferi Kutladık. Buralara Kadar Gelen Siz Kıymetli Davadaşlarımızın Ayaklarına Sağlık Hepinize Tek Tek Teşekkür Ediyorum İfadelerini Kullandı.

Adalet ve Kalkınma Partisi Tuzla İlçe Başkanı Av.Talha Tayfur Eşi Nur Gözde Tayfur İle Birlikte İlçe Çevresinde Görevli Olan Tüm Polisleri Ziyaret Ederek Teşekkür Etti.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

MHP’Lİ ASLAN BAŞKANI OYUNU KULLANDI

HIZLI YORUM YAP