DOLAR

32,4531$% 0.25

EURO

34,6009% 0.24

GRAM ALTIN

2.482,70%1,82

ÇEYREK ALTIN

4.221,00%-5,14

BİST100

9.679,80%-1,37

BİTCOİN

2052227฿%-0.65801

ETHEREUM

100235Ξ%1.0617

a

REMZİYE ÖZPOLAT YAZDI “İÇİNİZDEKİ BAHARLAR SOLMASIN”

MAYIS ayı yazın müjdecisi…

Çiçek açan ağaçlar bu ay meyveye dönüyor. Ay bereketiyle birlikte geliyor. Bereket Tanrıçası Maia’dan geliyormuş. Mayıs ayı bereket, aşk ve niyet ayıdır. Baharın kendini daha fazla hissettirdiği ay olan Mayıs ayıda yazlık kıyafetlere tamamen geçiyoruz, kış boyunca özlediğimiz güneşin önünde sere serpe uzanıyoruz birde o yaza meyvelerin ilk çıkanları yok mu nasıl özlem içeriyor değil mi?

Evet, bu sene bütün mayısımız ziyan oldu olabilir ama birde diğer yönde bakalım beraber.

Her şeyden önce sağlıklıyız, daha sağlıklı bir yaşam için belki de olması gerekti her ne kadar geç alınan karar olsa da, daha iyi baharlar görmemizi sağlar.

Daha önceki Mayısta şimdilerde ise çimlere sere serpe yayılırdık, güneşin keyfini balkonumuzda değil de deniz kenarında çıkarttırdık ama dönem sancılı bu senede kendi baharımız olsun ne dersiniz.

Kapa döneminde içimize kendimize dönelim. İsyan etmek çözüm olmadığı gibi ruhsal olarakta bizi çöküntüye uğratır. Bu süreçte neler yapabilirim dediğin ne varsa yapabilirsin.

Örnek:

Resim yapma, evin dekorunu değiştirme yada farklı renklere boyama, okumak istediğin kitap okumak, izlemek istediğin filim izlemek, evde dekor yapmak, teknolojiyle ilgilenmek, işiniz için sosyal medyayı bol bol kullanmak, ruhsal dinginliğiniz için meditasyon yapmak, kişisel gelişim olarak eğitimlere seminerlere katılmak

Kapama sonrası belki yeni bir sen olabilirsin neden olamasın, sen Allah’ın yaratığı en büyük mucizesin. Yaşıyor nefes alıyorsak deme ki daha yaşayacağımız çok güzel günlerde olacak yeter ki inanmaktan vazgeçme.

Bu yıl sevdiklerimizle ayrı bir bayram geçireceğiz, umarım sevdiklerimizle ayrı geçireceğimiz son bayram olur. Önümüzdeki bayram dilerim yine ah o eski bayramlar dediğimiz şeker tadında bir bayram geçiririz.

ŞEKER TADINDA NİCE BAYRAMLAR DİLERİM.

Sevgiyle Kalın

Remziye Özpolat

PROFESYONEL KOÇ REMZİYE ÖZPOLAT

Aile Danışmanı

Tuzla ADD Kadın Kolları Başkanı

0533 954 33 36

Ozpolatdanismanlik.com

Ozpolatdanismanlik.gelisim@gmail.com

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

ŞEKER TADINDA ÖDÜLLÜ RESİM YARIŞMASI KALE’DE BAŞLIYOR

HIZLI YORUM YAP