33,2309$% 0.34
36,2864€% 1.28
2.608,03%0,23
4.231,00%0,63
10.473,47%-3,01
1963135฿%-1.9886
91455Ξ%-4.87433
İçişleri Bakanlığı Tarafından Yapılan Açıklamada, “Lokanta, Restoranlar, Pastane ve Benzeri İş Yerleri, Saat 24:00 İtibariyle Sadece Paket Servis, Gel-Al Benzeri Şekilde, Hizmet Verecek.” Denildi.
İçişleri Bakanlığının Yayınladığı Ek Genelgeyle Tüm Lokanta, Restoranlar İle Pastane ve Benzeri İş Yerleri Bugün Saat 24.00 İtibarıyla Sadece “Paket Servis” ve “Gel-Al” Benzeri Şeklinde Müşterilerin Oturmasına Müsaade Etmeden Hizmet Verecek.
İçişleri Bakanlığı Koronavirüs İle Mücadele Kapsamında Valiliklere Ek Bir Genelge Daha Gönderdi.
Genelgeye Göre, İçkili ve İçkisiz Tüm Lokanta, Restoranlar İle Pastane ve Benzeri İş Yerleri Bugün Saat 24.00 İtibarıyla Sadece “Paket Servis” ve “Gel-Al” Benzeri Şeklinde Müşterilerin Oturmasına Müsaade Etmeden Hizmet Verecek.
Bu Kapsamda, Lokanta ve Restoranlar İle Pastane ve Benzeri İş Yerlerinin Oturma Alanlarını Kaldırmaları Sağlanacak, Bu Alanlara Müşteri Kabul Etmemeleri Konusunda Gerekli İşlemler Yapılacak.
İçişleri Bakanlığı Valiliklere Gönderdiği Ek Genelgeyle Koronavirüs (Covid-19) Salgınından Vatandaşları Korumak ve Salgının Yayılmasını Engellemek Amacıyla Lokanta Restoranlar Hariç Olmak Üzere Birçok Halka Açık Yerin Faaliyetlerinin Geçici Süreliğine Durdurulduğu Hatırlatıldı.
Ancak, Sağlık Bakanlığı İle Yapılan Değerlendirmeler Kapsamında Salgının Yayılması ve Vatandaşların Hayatlarını Tehdit Etmesini Engellemek İçin Lokanta, Restoran, Pastane ve Benzeri İş Yerleri İçin İlave Tedbirlerin Alınması Gerekli Görüldüğü Belirtildi.
Bakanlık, Söz Konusu Tedbirlere İlişkin Vali Ve Kaymakamlar Tarafından İl İlçe Belediyeleri İle İş Birliği İçinde Başta Umumi Hıfzıssıhha Kanunu ve Diğer Mevzuat Hükümleri Çerçevesinde Gerekli Kararların Alınarak, Tedbirlerin Hızla Uygulanmasını ve Kolluk Birimleri Tarafından Konunun Takip Edilerek Uygulamada Herhangi Bir Aksaklığa Meydan Verilmemesini İstedi.
İÇİŞLERİ BAKANLIĞI: KRONİK RAHATSIZLIĞI OLANLARIN VE 65 YAŞ ÜSTÜNE SOKAK YASAKLANDI
1
“EMEK MÜCADELESİNDE YENİ BİR SAYFA: ANADOLU YAKASINDA ÖRGÜTSÜZ GIDA İŞÇİSİ KALMAYACAK”
479199 kez okundu
2
TUZLA BELEDİYESİNİ KİM YÖNETİYOR?
403826 kez okundu
3
AK PARTİ TUZLA İLÇE BAŞKANI ŞEREF ÇOLAK, MEMLEKETİNDE GÖNÜLLERİ FETHETTİ
370155 kez okundu
4
EREN BAŞKAN, ZEMİN ETÜDÜ YAPILMADAN “TEMEL” NASIL ATILDI?
357753 kez okundu
5
“BİR KARDEŞTEN ADALET ÇAĞRISI: ‘AĞABEYİM ÖLDÜRÜLDÜ, ÜSTÜ KAPATILDI!’”
351035 kez okundu