DOLAR

32,4531$% 0.25

EURO

34,6009% 0.24

GRAM ALTIN

2.482,70%1,82

ÇEYREK ALTIN

4.221,00%-5,14

BİST100

9.679,80%-1,37

BİTCOİN

2052227฿%-0.65801

ETHEREUM

100235Ξ%1.0617

a

ŞADİ BAŞKANIN USTALIK DÖNEMİ PROJELERİNE YILDIZLI PEKİYİ

ŞADİ BAŞKAN USTALIK DÖNEMİ İÇİN TUZLA’YI UÇURACAK PROJELERİNİ AÇIKLADI

Tuzla Belediye Başkanı ve AK Parti Tuzla Belediye Başkan Adayı Dr.Şadi Yazıcı Yeni Dönemi İçin Tuzla’yı Uçuracak Projelerini Açıkladı. Cumhur İttifakı Tuzla Belediye Başkan Adayı Dr. Şadi Yazıcı, “Aday ve Proje Tanıtım Toplantısı”nda Tuzla’yı Yeni Dönemde Uçuracak Projelerini Açıkladı. Tuzla Belediyesi Nikah Sarayı ve Kültür Merkezi’nde Gerçekleştirilen Tanıtım Toplantısına Çok Sayıda Partili Katılınca Salon Yetmedi.

AK Parti Tuzla Belediye Başkan Adayı ve Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’nın Proje ve Meclis Üyeleri Tanıtım Toplantısı 7 Mart Perşembe Günü Tuzla Belediyesi Nikah Sarayı ve Kültür Merkezi’nde Görkemli Bir Şekilde Yapıldı. Aday ve Proje Tanıtım Toplantısı’na AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Dr. Fatma Betül Sayan Kaya, AK Parti İstanbul Milletvekili İsmet Uçma, AK Parti 26. Dönem Kastamonu Milletvekili Murat Demir, MHP İstanbul İl Başkan Yardımcısı Ali Rıza Uz, AK Parti Tuzla İlçe Başkanı Suat Durak, MHP Tuzla İlçe Başkanı Erdem Doğruer, Bazı Sivil Toplum Kuruluşları ve Çok Sayıda Partili Katıldı.

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, Tanıtım Toplantısının Yapılacağı Salona Geldiğinde Gençlerin Yaktığı Meşaleler ve Yaptığı Alkışlarıyla Beraber Yoğun Bir İlgiyle Karşılandı. Program, Başkan Yazıcı’nın Yeni Dönemdeki Projelerinin Barkovizyonda Tanıtımıyla Başladı. Barkovizyonda Yapılan Sunumda, 2019’un Yeni Tuzla’nın Projeleri Tek Tek Anlatıldı. Başkan Yazıcı’nın 2019 Projelerinin Arasında Halkın Adası, Botanik Ada, Tuzla Millet Bahçesi, Sahil 4.Etap, Şehir ve Mübadele Müzesi, Tuzla Sahil, 734 Araçlık Yeraltı Otoparkı, Tuzla Sanat ve Spor Merkezi, 4 Yeni Okul, 2 Cami, 1 Cemevi, Mahallelere Çay Bahçesi, 20 Yeni Park, Meydan Çalışmaları, Sanat Sokağı, Alzheimer Merkezi ve Engelsiz Taksi Öne Çıkan ve Dikkat Çeken Projeler Oldu. AK Parti Tuzla İlçe Başkanı Suat Durak ve MHP Tuzla İlçe Başkanı Erdem Doğruer’in Yaptıkları Konuşmalarının Ardından Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı Sahneye Çıktı.

“TUZLA BİZİM SEVDAMIZ”

“Yaptıklarımızı Anlatmaya Kalkarsam 2,5 Saat Alır. Ama Bunların En Önemlisi Türkiye’nin Vizyon Projesi Tuzla Marina ve Gönül Elleri Çarşısı.” Diyen Yazıcı, “Tuzla Bizim Sevdamız. Bundan Sonra Yapılacak Olanları da Yine Biz Yaparız.” Sözleriyle Salondan Büyük Alkış Aldı.

“TUZLA HAK ETTİĞİNİ DEĞERİ ALACAKTIR”

Başkan Yazıcı, “Tuzla’da, 8 Sene İlçe Başkanlığı, 10 Sene de Belediye Başkanlığı Görevinde Bulundum. Dezavantajları Olan İlçemizi, Cumhurbaşkanımızın ve Bugünkü İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız Binali Yıldırım’ın Destekleriyle Hep Beraber, Sizlerle Beraber İstanbul’un En Güzel İlçelerinden Biri Haline Getirdik. Sayın Binali Yıldırım, İstanbul’a Büyükşehir Belediye Başkanı Olduğunda Bir Tuzlalı Olarak Tuzla da Hak Ettiğini Alacaktır. Bundan Son Derece Eminiz, Kendisine Başarılar Diliyoruz.” Dedi.

“BUGÜNE KADAR YAPTIKLARIMIZ, YAPACAKLARIMIZIN TEMİNATIDIR”

Salonda Bulunan Gençlerin Tezahüratlarıyla Zaman Zaman Sözü Kesilen Başkan Yazıcı, “Bugüne Kadar Yaptıklarımız, Yapacaklarımızın Teminatıdır. Bundan Başka Yapılacak Ne Varsa Bunu da Yine Ancak Biz Yaparız, Kimse Yapamaz.” İfadelerini Kullandı.

“31 MART YEREL SEÇİMLERİ 2. KURTULUŞ SAVAŞI’DIR”

AK Parti İstanbul Milletvekili İsmet Uçma, Programda Yaptığı Konuşmada “31 Mart Yerel Seçimleri 2. Kurtuluş Savaşı’dır. Bu Bir Vatan Meselesidir. İkinci Bir Vatan Olmaz. Bizim Başka Vatanımız Yok, Verecek Başka Canımız da Yok.” Sözlerinin Ardından AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım’a ve AK Parti Tuzla Belediye Başkan Adayı Dr. Şadi Yazıcı’ya Desteklerinizi Esirgemeyin.” Diyerek Salondan Söz Aldı.

 FATMA BETÜL SAYAN “İSTANBUL’U “3Ç” İLE ALDIK”

T.C. Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı ve AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Dr. Fatma Betül Sayan Kaya, Programda Yaptığı Konuşmasına “Biz İktidara Geldiğimizde İstanbul’u “3Ç” İle Aldık. Çöp, Çamur, Çukur… Şimdi İstanbul Bambaşka.” Diyerek Başladı. Bu Seçimde Bir Tarafta Cumhur İttifakı Olduğunu Bir Tarafta da Zillet İttifakı Olduğuna Değinerek “Bir Masada Bir Araya Gelemeyecek Benzemezler, Bugün PKK’yı da Yanlarına Alarak Karşımıza Çıktılar. Ama Rabbimin de İzniyle 31 Mart Akşamı Milletimiz Gereken Cevabı Sandıkta Verecektir.” Dedi. Proje ve Meclis Üyeleri Tanıtım Toplantısı, Meclis Üyesi Adaylarının Tek Tek Sahneye Çağrılmasının Ardından Çekilen Toplu Fotoğraflarla Son Buldu.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

TUZLA’DA İSTİHDAM SEFERBERLİĞİ 3. İSTİHDAM FUARI İLE DEVAM EDİYOR

HIZLI YORUM YAP