DOLAR

32,4187$% -0.18

EURO

34,8315% -0.19

GRAM ALTIN

2.496,41%0,50

ÇEYREK ALTIN

4.255,00%0,25

BİST100

9.693,46%1,77

BİTCOİN

2072829฿%0.3968

ETHEREUM

99754Ξ%0.01579

a

SAMKON YÖNETİMİ ADRES DEĞİŞİKLİĞİNDEN SONRA, DELEGE LİSTESİNİDE VERMİYOR

SAMKON Genel Başkan Adayı İbrahim Deniz Yaptığı Açıklamalarda Mevcut Başkan Tarafından Resmi Delege Listesini Seçimlere Bir Hafta Kalmasına Rağmen Tarafıma Teslim Edilmemiştir. Birkaç Kez Delege Listesini Tarafıma Verilmesini Talep Ettim. Bu Aday Olan Herkesin Dernekler Yasasına Göre En Doğal Hakkıdır. Listeyi Teslim Etmemelerindeki Amaç Delegeler Üzerinden Yapılan Oynamalar ve Hukuksuzluktur. Yaptıkları Tüm Hukuksuzluklara Tarafımızdan Tespit Edilmiştir ve Gerekli İşlemler ve Yargı Süreci Hukuksuzluk Yapanlar İçin Başlamıştır. Takdiri Yetkili Mercilere, Kıymetli Hemşerilerime ve Değerli Delegelerimize Bırakıyorum.

Daha Güçlü SAMSUN Daha İyi SAMKON İçin Hız Kesmeden Tüm Gücümüzle Çalışmalarımızı Yapıyoruz Gereken Tedbirlerimiz Aldık Şimdiye Kadar Delege Listesini Vermediler Geçen Haftada Kongrenin Yapılacağı Salonu Değiştirdiler. Kağıthane Belediye Meclis Salonunda Yapılacak Olan Samkon Seçimlerimiz Açıklanmayan Bir Nedenden Ötürü Yeri Değiştirilmiştir. Yıllardır Tüm Kongrelerimizi Yaptığımız ve Kolaylıkla Ulaşılan Salonun Hangi Amaç ve Nedenle Değiştirildiğini Anlamıyorum. Bu Korkularının Nedenini de Anlamıyorum. Daha Bunun Gibi Çok Şey Var Bunları Konuşarak Eleştirmek İstemiyorum Daha Önce Dediğimiz Gibi Kötü Söz Söylemeyeceğiz Bu Zamana Kadar Yaptıkları Hizmetler İçin Teşekkür Ederiz.

SAMSUNLUYA, SAMKON DELEGELERİNE MESAJ

Kıymetli Samsunlular Değerli SAMKON Delegeleri Tek Bir Kötü Sözümüz Yok. SAMKON’da Tek Amacımız Tüm Hemşerilerimize Daha İyi Hizmet Etmektir. Delege Listesini Vermesinler Kongre Salonunu Değiştirsinler Fark Etmez Bizim Samsun’a Olan Sevgimizden Vazgeçiremezler. Ben Delegelerimize Güveniyorum Ben Samsunlu Hemşerilerimize Güveniyorum 12 Kasım 2017 Pazar Günü Gerçekleşecek Olağan Kongremiz Saat 10:00’da Kağıthane Yahya Kemal Spor Salonunda Gerçekleşecek. Herkesin Katılmasını Önemle İstirham Ediyorum Gelsinler Bir Oy da Olsa Oyunu Kullanarak Oynanan Oyunu Bozsunlar Destek Olsunlar Söz Sahibi Olsunlar SÖZ VERİYORUM SAMKON’U ORTAK AKILLA YÖNETECEĞİZ

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

TUZLA BELEDİYESİ KENT KONSEYİ KADIN MECLİSİ, BAŞBAKAN YILDIRIM ‘IN DAVETLİSİ OLARAK KEFEK SEMPOZYUMUNA KATILDI

HIZLI YORUM YAP