DOLAR

32,3521$% 0.25

EURO

35,1177% -0.15

GRAM ALTIN

2.308,43%1,37

ÇEYREK ALTIN

3.973,00%0,24

BİST100

9.079,97%3,10

BİTCOİN

2288387฿%3.00209

ETHEREUM

115188Ξ%1.85712

a

SANATÇI ASLI HÜNELDEN GÖNÜL ELLERİ ÇARŞISI’NA ZİYARET

ASLI HÜNEL İLK KEZ NAKIŞ İŞLEDİ, İPİ KOPARDI CEZA OLARAK ŞARKI SÖYLEDİ

Sanatçı Aslı Hünel, Tuzla Belediyesi Gönül Elleri Çarşısı’nı Ziyaret Etti. Çarşı İçerisinde Yapılan Çalışmalar Hakkında Bilgi Aldı. Atölye’de İlk Kez Nakış İşleyen Aslı Hünel, Nakış İpini Koparınca Nakış Makinesine Oturduğu Safiye Tuna Tarafından Cezalandırıldı. Aslı Hünel Ceza Olarak Atölyede Bulunanlara Şarkı Söyledi. Yaşanılan Keyifli Anlar Kameralara Saniye Saniye Yansıdı.

Sanatçı Aslı Hünel, Alan El İle Veren Eli Buluşturan Tuzla Belediyesi Gönül Elleri Çarşısı’nı Ziyaret Etti. Aslı Hünel’e Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’nın Eşi ve Gönül Elleri Çarşısı Gönüllü Kurucularından Dr. Fatma Yazıcı, Gönül Elleri Çarşısı Gönüllü Kurucularından Tuğba Muslu Eşlik Etti. Aslı Hünel, Gönül Elleri Çarşısı İçerisinde Yapılan Çalışmalar Hakkında Bilgi Aldı. Ayrıca Önümüzdeki Günlerde Açılışı Yapılacak Olan ve İçerisinde El Emeği Ürünlerin Satılacağı Mağazayı Gezerek Beğendiği Ürünleri Satın Aldı. Gönül Elleri Çarşısı’nda Gezerken El Sanatları Atölyesi’nde Dikiş Yapan Gönüllüleri Ziyaret Eden Aslı Hünel, İlk Kez Nakış İşledi. Nakış İşlediği Sırada Nakış İpini Koparan Aslı Hünel’e, Nakış Makinesine Oturduğu Safiye Tuna Tarafından Şarkı Söyleme Cezası Verdi. Aslı Hünel, Ceza Olarak Atölyede Bulunanlara Şarkı Söyledi. Yaşanan Keyifli Anlar Kameralara Saniye Saniye Yansıdı.  Dr. Fatma Yazıcı, Ziyaretlerinden Dolayı Aslı Hünel’e Hediye Takdim Etti.

“GÖNÜLLERİMİZİ BİRLEŞTİRMEMİZ GÜCÜMÜZE GÜÇ KATAR”

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’nın Eşi ve Gönül Elleri Çarşısı Gönüllü Kurucularından Dr. Fatma Yazıcı,” Verdiğiniz Destekten Dolayı Çok Teşekkür Ederiz. Sanatçılarımızın Yanımızda Olması Gücümüze Güç Katar. Çünkü Biz Gönüllü Çalışan İnsanlarız. Gönüllerimizi Birleştirmemiz Gücümüze Güç Katar” Dedi.

“MAĞAZAYA ÂŞIK OLDUM”

Gönül Elleri Çarşısı’nı Ziyaret Eden Sanatçı Aslı Hünel, “İnanın Buradan Hiç Ayrılmak İstemedim. Şahane İşler Yapmışsınız. Sergilenen Mağazaya Aşık Oldum. Kendimi Alamadım Bir Sürü Alışveriş Yaptım.  Hepsini Almak İstedim Ama Başkalarına da Bırakayım İstedim. Çok Başarılı İşler Yapıyorlar. Gönülleri İle Kalpleri İle Hareket Eden Muhteşem Bir Ekip Var. Hepsi Birbirinden İnci Tanesi ve Birbirinden Yıldız Kadınlar. Burada El Ele Vermişler İnsanlık İçin Çok İyi Şeyler Yapıyorlar. Zaten Adından da Anlaşılacağı Üzere ‘Gönül Elleri’. Gönlünüze,  Elinize Sağlık. Değerli Fatma Hanım ve Kardeşi Tuğba Hanım Başta Olmak Üzere Bu İşin Öncüsü Olmuşlar. Ben Burada Bulunmaktan Dolayı Gurur Duygum” Dedi.

“ÇOK ZOR BİR İŞMİŞ KASNAK İŞİ”

İpi Kopardığı İçin Kendisine Verilen Cezanın Nasıl Gerçekleştiğini Anlatan Aslı Hünel,” Çok Tatlıydı Hanımefendiler. Merak Ettim Açıkçası. Çok Zor Bir İşmiş O Kasnak İşi. Gelmişken de Onlara Moral ve Motivasyon Olmasın Mı? Gerçekten Çok Mutlu Oldum. Umarım Onlar da Beni Gördüklerine ve Ziyaretimden Dolayı Mutlu Olmuşlardır. Hepimizin Morale İhtiyacı Var. Hele ki Şu Dönemde. Tatlı Dil ve Güler Yüz İçten Bir Samimiyet Bir de Tebessüm” Dedi.

“GÖNLÜ GÜZEL HERKES BİR GÜN BURADA BULUŞUYOR”

Gönül Elleri Çarşısı Gönüllü Kurucularından Tuğba Muslu, Gönül Elleri Çarşısı Çatısı Altında Gönlü Güzel Olan İnsanların Buluştuğunu Belirterek,” Bu Çatının Bir Özelliği Var. Gerçekten  Gönlü Güzel İnsanları Buluşturan Bir Çatı Burası. Aslı Hanım’da Onlardan Bir Tanesi. Gönlü Güzel Herkes Bir Gün Burada Buluşuyor. Bugün de Burada Buluştuk Aslı Hanım İle. İnşallah Devamlılığı Olacak Ona da Çok İnanıyoruz” Dedi.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

BAŞKAN YAZICI’DAN 65 YAŞ ÜSTÜ VATANDAŞLARA DOĞUM GÜNÜ SÜRPRİZİ

HIZLI YORUM YAP