DOLAR

32,2583$% 0.25

EURO

35,1339% 0.66

GRAM ALTIN

2.276,08%1,02

ÇEYREK ALTIN

3.961,00%0,63

BİST100

8.806,72%-0,01

BİTCOİN

2223387฿%-0.98932

ETHEREUM

113048Ξ%-1.6179

a

SARI YAZMALI ŞERİFE BACI’NIN TORUNLARI KASTAMONUYU TUZLAYA TAŞIDI

Tuzla’dan Anadolu’ya Kastamonulular Gecesi, Tuzla Belediyesi Nikah Sarayı Ve Kültür Merkezi’nde Gerçekleştirildi. Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’nın Ev Sahipliğinde Gerçekleştirilen Geceye Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz, AK Parti Kastamonu Milletvekili Murat Demir, AK Parti Kastamonu İl Başkanı Halil Uluay, Ataşehir Kaymakamı Zafer Karamehmetoğlu, AK Parti Tuzla İlçe Başkanı Sebahattin Demirci, MHP Tuzla İlçe Başkanı Volkan Beşiroğlu, AK Parti Tuzla Kadın Kolları Başkanı Derya Bacacı, Muhtarlar, Tuzla Ve Çevresinde Yaşayan Kastamonulular Katıldı. Gecede, Kastamonu Yöresi Halk Oyunları Ve Yemekleri Tanıtıldı. Cide’den Gelen Sarı Yazmalılar Halk Oyunları Ekibi Geceye Renk Kattı.

KAS-DER TUZLA ŞUBE BAŞKANI HASAN ELBUZ: BAŞKANI YAZICI TUZLA’DA BİR İLKİ GERÇEKLEŞTİRDİ

KASDER Tuzla Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Elbuz, Gecede Yaptığı Konuşmada Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’ya Teşekkür Etti. Elbuz, “Tuzlamız’da Huzur Ve Mutluluğu Sağlama Gayeli, Tuzlamız’ın Şehri Emini Belediye Başkanımız Dr. Şadi Yazıcı Beyefendi Göreve Geldiği Günden Bu Yana İlçemizde Kültürlerin Kaynaşması, Birlik Ve Beraberliğin Sağlanması Adına Yapılan Tüm Çalışmaları Destekleyerek Tuzlamız’da Bir İlki Gerçekleştirdi. Kendilerine Teşekkür Ediyoruz” Dedi.

TUZLA’YA BİRLİK VE BERABERLİK İÇERİSİNDE SAHİP ÇIKACAĞIZ

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı Gecede Yaptığı Konuşmada Kültürel Değerlerin Korunması Ve Yaşatılması, Yaşanılan İlçelerde Sosyal Hayatın İçinde Yer Alınması Çağrısında Bulundu. Başkan Yazıcı, “İstanbul’da Yaşayan Kastamonulular Olarak İstanbul’a Sahip Çıkmanızı, Tuzla’da Yaşayan Kastamonulular Olarak Tuzla’nın Sosyal, Kültürel, Ekonomik, Siyasi Her Türlü Yapılanmasında Mutlaka Yer Almanızı Öneriyorum. Kastamonu’yu Asla Unutmayın Ama Yaşadığınız Yere De Sahip Çıkın. Özümüzü, Kültürümüzü, Gelenek-Göreneğimizi, Ananemizi Unutmadan Birlik Ve Beraberlik İçerisinde Yaşıyoruz. Geçmişimizi, Özümüzü, Değerlerimizi Unutmayacağız Ama Yaşadığımız Yerde De Biz Varız Diyeceğiz” Dedi.

TUZLALILARIN GURURU KASTAMONU MİLLETVEKİLİ MURAT DEMİR  

Tuzla’da Siyasete Başlayarak Yaptığı Çalışmalarla Kısa Sürede Adından Söz Ettiren AK Parti Kastamonu Milletvekili Murat Demir Memleketine Hizmet Edebilmek Adına Gece Gündüz Çalışmalarına Devam Ediyor Yoğun Referandum Çalışmalarına Rağmen Hemşerilerini Yalnız Bırakmayarak Tuzla’ya Gelen Demir Yaptığı Konuşmada Birlik Beraberlik Mesajları Vererek Öncelikle Birlik Beraberliğimizi Yaşatmalıyız. Biz Ne Yaparsak Yapalım Biz Nerede Olursak Olalım Geleneğimizi, Göreneğimizi Yaşatacağız Ama Bu Ülkenin Bütün Değerleri İle Beraber Bir Olup Birlik Olacağız Dedi. Yaptığı Çalışmalardan Dolayı Tuzla Belediye Başkanı Dr.Şadi Yazıcı’yı Tebrik Ederken Kas-der Tuzla Şube Başkanı Hasan Elbuz ve Yönetimini de Kutladı.

ÜLKEMİZİN HAK ETTİĞİ SİSTEMİ ARIYORUZ

Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz, Gecede Yaptığı Konuşmada Cumhuriyetin Kuruluşu Kadar Önemli Yeni Bir Anayasa Değişikliğinin Hazırlandığını, Bununla Türkiye’nin Tam Bağımsız Bir Ülke Konumuna Geleceğini, Egemenliğin De Kayıtsız Şartsız Millete Teslim Edileceğini Vurguladı. Halk Oylamasının Önemini Milletin De Kavradığına Dikkat Çeken Bakan Yılmaz, Şunları Kaydetti: “Bizi Hedefe Götürecek, Hiçbir Sıkıntıya Sokmayacak Bir Lider Lazım. Bizi, Çağdaş Uygarlık Seviyesinin Üzerine Çıkartacak Bir Lideri Bulmamız İçin 16 Nisan’da ‘Evet’ Demeliyiz. 16 Nisan’da Yapılacak Halk Oylaması Cumhuriyetin Kuruluşu Kadar Önemlidir. Evet O Kadar Önemlidir Çünkü Millet Hükümetini Kendi Kuracak. Artık Millet Hükümeti Sandıkta Kuracak. Parlamenter Sistem Olmayacak. Hükümeti Direkt Millet Sandıkta Seçecek. Hükümeti Sen Kurmak İster Misin? Bu Yetki Senin, ‘Egemenlik Kayıtsız Milletindir’ Dedik Mi? O Zaman Halk Gerekeni Yapacak. Otel Odalarında Hükümet Kurulduğu, Tek Adamın Başbakan Olarak Atandığını Gördük Yıllarca. Hükümeti Sandıkta Milletin Kurması Lazım. Bu Sistem İçin Hep Birlikte ‘Evet’ Diyoruz. Millet Kendi Adına Sahip Çıktığı İçin ‘Evet’ Diyoruz. Bu Kurulacak Hükümet Demokrasiye Ve Milli İradeye Daha Uygundur.

Bu Anayasa Değişikliği Kabul Edilirse, Millet Kabul Ederse Kendi Hükümetini Kendisi Kurmayı, Artık En Az Yüzde 50’nin Üzerinde Oy Almak Lazım. Bu Ülkeyi Yüzde 30-40 Oy Alanların Mı Yönetmesi Daha Uygun, Yoksa Yüzde 50’nin Üzerine Oy Alarak Hükümet Kurmak Mı? Milli İrademiz İçin ‘Evet’ Diyeceğiz. Demokrasiye Uygun Olan Hangisi Milletimiz Buna ‘Evet’ Diyecek Elbette. Bu Sistem Gelince Şu Ortaya Çıkıyor Yani Artık Sadece Kendi Partililerinin Oyuyla Değil, Başka Partililerin De Oyunu Alman Gerekecek. Başkan Olman Mümkün Değil, Herkesi Kucaklaman Şart. Başka Değerleri De Kucaklaman Gerekiyor. Hükümet Olmak İsteyenler Sadece Kendi Oylarını Alınca Olmayacak. Başka Partilerin De Oyuna Talip Olman Gerekecek. Farklı Değerlerimizi Zenginlik Olarak Görmemiz Lazım. Bu Uzlaşma Dili İşte. Bu Anayasa Değişikliğini Yapmamız Lazım”

Yılmaz, Yıllardır Türkiye’de Zıt Kutupların Birbirleriyle Çarpışmasının Zararını Halkın Gördüğünü Ve Bu Sistemin Değişmesi Gerektiğinin Altını Çizdi. Birlikte Karar Vermenin Ve Birlikte Büyümenin, Türkiye’nin Zararlarını Ortadan Kaldıracağına İşaret Eden Yılmaz, Sözlerini Şöyle Sürdürdü: “Sert, Kırıcı, Kutuplaştırıcı, Bölücü, Dağıtıcı Olmak Türkiye’ye Zarar Veriyor. Birlik Ve Beraberlik İçin Herkesin Uzlaşması Lazım. Tek Parti İktidarı Olduğu Dönemlerde Bu Ülkeye İstikrar Gelmiştir, Onun Dışındakilere Bakın Neler Olmuş Ortada. Güven Ve İstikrarın Olduğu Yerde Kalkınma Olur, Yatırım Olur. Türkiye’nin Kalkınma Süreçleri Her Zaman Tek Başına İktidara Gelmiş Hükümetler Döneminde Olmuştur. Hükümette Kalmanın Yolu, Doğru Tercihleri Yapmak Ve Ülkenin Kaynaklarını Doğru Yerde Kullanmaktan Geçer. Ülkemizin Hak Ettiği Sistemi Arıyoruz. İstikrarlı Hükümetin Bu Ülkeye Faydası Olur Diyenlerin Mutlaka ‘Evet’ Demesi Lazım”

Konuşmaların Ardından Halk Oyunları Gösterileri Yapıldı Ve Hatıra Fotoğrafı Çektirildi. Kastamonulular, Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz, AK Parti Kastamonu Milletvekili Murat Demir Ve Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’ya Yöresel Hediyeler Takdim Etti.

 

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

SÖZ SENİN KÜRSÜ SENİN ÇİĞKÖFTE BİZİM

HIZLI YORUM YAP