DOLAR

32,3621$% -0.38

EURO

34,8120% -0.05

GRAM ALTIN

2.399,01%-0,96

ÇEYREK ALTIN

3.946,00%-0,87

BİST100

10.208,65%1,62

BİTCOİN

1914583฿%0.98289

ETHEREUM

96623Ξ%0.3857

a

“SEBAHATTİN DEMİRCİ” ERZİNCANLILARLA BULUŞTU

TUZLA ERZİNCANLILAR DERNEĞİ ADAY ADAYLARINA SAHİP ÇIKIYOR

Tuzla Erzincanlılar Dernek Başkanı Taner Öztürk’ün Organize Ettiği Hemşerilerle Buluşma Programına AK Parti Tuzla Belediye Başkan Aday Adayı Sebahattin Demirci Katılarak Tuzla’da Bulunan Erzincanlılarla Hasbihal Ederek Hasret Giderdi. Büyük Buluşmaya Önceki Dönem Tuzla Belediye Meclis Üyesi Mehmet Kinsiz, Önceki Dönem Dernek Başkanlarından Kürşat Özcan ve Sedat Kinsiz, AK Parti Önceki Dönem İlçe Yöneticilerinde Atilla Birdal, İyi Parti Önceki Dönem İlçe Yöneticisi Adem Zaif, Yayla Muhtar Adayı Yücel Coşkun ve Çok Sayıda Erzincanlı Katıldı.

Soru Cevap Kısmında Tuzla’da 3 Dönem Hizmet Eden Bir Belediye Başkanımız Var. Seni Medeni Cesaretinden Dolayı Kutluyoruz. Bizde Tuzla’da Erzincanlılar Olarak Tuzla’nın Artık Erzincanlılar Tarafından Yönetilmesini İstiyoruz Destek Olacaklarını İfade Eden Erzincanlılara AK Parti Tuzla Belediye Başkan Aday Adayı Sebahattin Demirci de Hem Teşekkür Etti Hem de Bu Süreçte Nasıl Destek Olunacağı Anlatarak Aday Olursam İlk Ziyaretime Buradan Başlayacağım Sözünü Verdi.

AK Parti Tuzla Belediye Başkan Aday Adayı Sebahattin Demirci O Anları Sosyal Medya Hesaplarından Can Erzincan’a Can Erzincanlı Hemşehrilerimize Selam Olsun Sözleriyle Paylaştı;

Tuzla Erzincanlılar Dernek Başkanımız Taner Öztürk’ün Organize Ettiği Hemşerilerle Buluşma Programına Katılarak Tuzla’da Bulunan Erzincanlılarla Hasret Giderdik Hasbihal Ettik.

Erzincanlı Tek Aday Olarak Yıllardır Tuzla’da İkamet Eden Kardeşinize Destek Olmak İçin Bu Yağmurlu Günde Katılarak Desteklerini İfade Eden Kıymetli Can Hemşerilerime Ayrı Ayrı Teşekkür Ediyorum.

Can Erzincan’a

Can Erzincanlı Hemşerilerimize Selam Olsun İfadelerini Kullandı.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

AK PARTİLİLERDEN SEBAHATTİN DEMİRCİ’YE ZİYARET

HIZLI YORUM YAP