DOLAR

32,4245$% -0.2

EURO

34,8703% -0.67

GRAM ALTIN

2.439,17%0,13

ÇEYREK ALTIN

4.047,00%0,00

BİST100

9.915,62%2,05

BİTCOİN

2074965฿%-1.46111

ETHEREUM

102040Ξ%-0.96738

a

SEDA ÖĞRETİR FARABİ İLKOKULU ÖĞRENCİLERİYLE BULUŞTU

BAŞARILI SPİKER “SEDA ÖĞRETİR” TUZLA’DA KİTABINI İMZALADI

Seda Öğretir Çıkarmış Olduğu “Gizemli Duvar” Kitabı Hakkında da Şu Bilgileri Aktardı. Alya Her Gün Evlerinin Önündeki Duvarın Tepesinde Saatlerini Geçiriyordu. Annesi, Babası ve En Yakın Arkadaşı, Alya’nın Neden O Duvarın Üzerinde Saatlerini Geçirdiğini Merak Edip Duruyorlardı; Neden, Niçin, Kimin Yüzünden?.. Bir Tek Alya Durumundan Memnundu; Heyecanla Bir Yeri, Bir Şeyleri Gözlüyordu, Belki Orada Neler Olup Bittiğini Görebilir Umuduyla. En Sonunda O Gün Geldi ve Alya Hayalini Dahi Kurmadığı Bir Serüvenin Eşiğinde Buldu Kendini. Üstelik Bir Başına da Değildi; En Yakın Arkadaşı ve “O” da Bu İnanılmaz Maceranın Ortağıydı…

Seda Öğretir Bilimin, Sanatın, Edebiyatın ve Var Olmanın Temel Duygusundan, “Merak Etmek”ten Yola Çıkarak Rengârenk, Duygu ve Umut Dolu Bir Öyküyle Keleme Aldığı Kitabını Tuzla Farabi İlkokulunda İmzaladı.

Başarılı Haber Spikeri Seda Öğretir Çıkarmış Olduğu “Gizemli Duvar” Adlı Kitabın İmza Günün de Tuzla Farabi İlkokulu Öğrencileriyle Buluşarak Kitaplarını İmzaladı. Yazdığı Kitaplar Hakkında Öğrencileri Bilgilendiren Öğretir Çocuklara Tüm Kitaplar Hakkında da Söyleşi Yaparak da Çocukların Kitap Okuma Alışkanlığını Geliştirmesini İstedi.

Tuzla İlçe Milli Eğitim Müdürü Metin Çangır, Tuzla Farabi İlkokulu Müdürü Ferhat Gedik, Okulun Bütün Öğretmen ve Öğrencilerinin Hazır Bulunduğu İmza Günü ve Söyleşide 4’ncü Sınıflar “Gizemli Duvar” Adlı Kitaba, 3’üncü Sınıflar “Sünger Şehir” Adlı Kitaba, 1 ve 2’nci Sınıflar da Kefi’nin Maceraları Adlı Kitaplara Yoğunluk Gösterirken Spiker Seda Öğretir Çıkarmış Olduğu Tüm Kitaplarının Serüvenini Anlattı. Öğrencilerin Sorularını da Cevaplayan Öğretir Kitabına Duyulan İlgiden de Memnun Olduğunu Açıkladı.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

KOCAELİ KALE OKULLARI, SPORDA BAŞARIYA DOYMUYOR!

HIZLI YORUM YAP