DOLAR

32,4187$% -0.18

EURO

34,8315% -0.19

GRAM ALTIN

2.496,41%0,50

ÇEYREK ALTIN

4.255,00%0,25

BİST100

9.693,46%1,77

BİTCOİN

2072829฿%0.3968

ETHEREUM

99754Ξ%0.01579

a

ŞEHRİMİZE MARTI GELDİ

Elektrikli Araçlarla Ucuz, Eğlenceli ve Çevre Dostu Yolculuğun Keyfini Çıkar…
İlklerin Öncü Şehri Tuzla Şimdi de MARTI İçin Hazır.
Şehirlerin Kalabalığı İçinde Zamanı Verimli Kullanarak Mesafeleri Ortadan Kaldıran “ Mikromobilite “ MARTI, Şimdi Tuzla Sokaklarını Eğlenceli ve Pratik Ulaşımla Tanıştırmaya Hazırlanıyor.
Her Geçen Gün Yaygınlaşan ve 18 Yaş Üstü Herkes Tarafından Kullanılabilen Konseptiyle MARTI Tuzla’da Yine İlklere İmza Atacak. Farklı Sürüş Seçenekleri İçin Değişik Modellerinin Yanısıra Geliştirilen Sepetli Modelleri İle İlk Defa Tuzla’da Kullanılmış Olacak. Böylece Elektrikli Scooter Anlayışı Farklı Bir Ruh Kazanacak.

UCUZ, EĞLENCELİ VE ÇEVRE DOSTU
Elektrikli Scooter’lar Kullanım Kolaylığı ve Avantajlarıyla Beraber Birçok Gözde Özelliği de Bir Araya Getiriyor. Elektrikle Çalışan Bu Araçlar Çevre Dostu, Aynı Zamanda Eğlenceli Bir Sürüşü Ucuz Fiyatla Sunuyor. MARTI Uygulaması Kullanım Kolaylığı İle Uygun Fiyatları Birleştirerek Günün Her Anında Ulaşım İmkanını Sunmuş Olacak.

TÜRKİYE’DE BİR İLK
Yeni Nesil Ulaşım Araçlarından Olan Elektrikli Scooter, Geliştirilen Sepetli Modelleri İle İlk Kez Tuzla’da Kullanılmış Olacak. İlk Olarak İlçemizde Kullanılacak Olan Elektrikli Scooter, Bataryası Dışında %100 Milli ve Yerli Teknoloji İle Üretildi. Temiz Elektrik Enerjisi İle Çalışan Yeni Ulaşım Araçlarımız Şehrin Sokaklarında Ve Günün Her Anında Hemşerilerimize Ulaşım İmkanı Sağlayacak.
Uygun Fiyatları Neşeli Sürüş Keyfi İle Birleştiren Çevreci Elektrikli Scooter, Sunduğu Kullanım Kolaylığı İle Kısa Zamanda Vazgeçilmez Bir Ulaşım Aracı Olacak.
Saniyeler İçinde Yapılacak Kısa Bir İşlem İle Tüm Akıllı Telefonlar Üzerinden Kullanım ve Ulaşım Bilgilerine Ulaşılabilecek Olan Elektrikli Scooter, En Uygun Yerde Kullanıcılarını Beklerken Haritada Kendi Yerini Gösteriyor Olacak.

AYAKLARINIZI YERDEN KESECEK EĞLENCE
Kullanımı Kolay, Doğa Dostu, Eğlenceli ve Ekonomik Elektrikli Scooter Şehrimizin Sokaklarında Günün Her Anında Kullanılabilme Özgürlüğünü de Bizlere Sunuyor Olacak. Trafik Derdini En Aza İndirecek, Park Problemini Bitirecek Elektriki Scooter Projesi İle Şehrimiz Öncü Projelere Ev Sahipliği Yapma Özelliğine Bir Yenisini Eklemiş Olacak.
Yeni Nesil Elektrikli Scooter Projesine Destek Veren Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, “Çevre Dostu Elektrikli Araçlar İle Hemşerilerimize Hizmet Verirken Hem Daha Temiz Bir Doğa Hedefi, Hem de Düşük Ulaşım Maliyetleri İle Vatandaşlarımıza Yıllardır Hizmet Veriyoruz. Elektrikli Scooter Projemiz İle Şehrimizin Sokaklarında, Günün Her Vaktinde Ulaşım İmkanı İle Beraber, Park Derdi Olmadan, Doğaya Zarar Vermeden ve Sıkılmadan Seyahat Etmenin Keyfini Vatandaşlarımıza Sunmuş Olacağız. Yeni ve Yerli Teknoloji İle Üretilen Araçlarımız İle Fark Yaratacak Bu Yeni Ulaşım Aracının Kısa Zamanda Günlük Hayatımızı Kolaylaştıracağına İnanıyoruz.” Dedi.
Elektrik Scooterlar İlk Olarak E-5 Altı Alanında Bulunan Tüm Mahalleler İle, Şelale Eğitim Parkı Dahil Olan Bölgelerde Kullanılabilecek Elektrikli Scooterlar Kısa Süre İçinde Tüm Tuzla’da Hizmet Veriyor Olacak.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

HAYATİ İNANÇ İLE SÖZÜN ÖZÜ…

HIZLI YORUM YAP