DOLAR

32,3521$% 0.25

EURO

35,1177% -0.15

GRAM ALTIN

2.308,43%1,37

ÇEYREK ALTIN

3.973,00%0,24

BİST100

9.079,97%3,10

BİTCOİN

2288387฿%3.00209

ETHEREUM

115188Ξ%1.85712

a

ŞEHRİYAZ VE EMLAK KONUTLARINDA İFTAR COŞKUSU

Binlerce Vatandaş Aynı Sofrada Orucunu Açarken, Ramazan’ın Sevincini de Birlikte Yaşadı.

Tuzla Belediyesi, Aydınlı Mahallesi Esra Sokakta Kurulan İftar Sofrasında 6 Bin Tuzlalıyı Buluşturdu. Birlik Beraberlik İftar Sofralarında Tuzla Belediye Başkanı Dr.Şadi Yazıcı AK Parti İstanbul Milletvekili ve Milletvekili Adayı Osman Boyraz AK Parti Tuzla İlçe Başkanı Suat Durak Kadın Kolları Başkanı Derya Bacacı Tuzla Belediye Başkan Yardımcıları Ahmet Çabuk ve Serhan Kural Meclis Üyeleri Aydınlı Mahalle Muhtarı Nevzat Özsoy Şehriyaz ve Emlak Konutlarının Sakinleriyle Birlikte Oruçlarını Açtı.

İftar Öncesi Vatandaşları Masalarında Selamlayan Tuzla Belediye Başkanı Dr.Şadi Yazıcı AK Parti İstanbul Milletvekili ve Milletvekili Adayı Osman Boyraz AK Parti Tuzla İlçe Başkanı Suat Durak Kadın Kolları Başkanı Derya Bacacı Vatandaşlarla Bol Bol Sohbet Etti. Kur’an-ı Kerim Tilaveti İle Başlayan Programda Daha Sonra Dualarla Oruçlar Açıldı.

AK Parti Tuzla İlçe Başkanı Suat Durak Yaptığı Selamlama Konuşmasında Maşallah Komşuluk Zirvede Sizlerle Birlikte Olmaktan ve Sizlere Hizmet Etmekten Onur Duyduğunu İfade Ederek Ramazan Ayınızı Tebrik Ediyor Hayırlı İftarlar Diliyorum Dedi.

Ramazan Ayında İlçemizde 17 Farklı Noktada 3 Sitede İftar Sofraları Kurulduğunu Belirten Başkan Dr.Şadi Yazıcı, Sokak İftarlarının Komşuluk İlişkilerini Pekiştirdiğini İfade Etti. Yazıcı, Ramazan Birlik, Beraberlik, Dayanışma, Sevgi, Barış, Hoşgörü. Medeniyetimizdeki Bütün Değerleri İçeren Çok Önemli Bir Aydır. Bu Ayda İnsanlarımızla Birlikte Bu Ulvi Havayı İdrak Ediyoruz. Mutluyuz, Mesuduz. Tuzla’nın Tüm Mahallesinde Bu Akşam Gördüğünüz Manzara Tekrarlanıyor. Tuzlalılar Komşuluk İlişkilerini Burada Pekiştiriyor. Muntazam Bir Bütünleşme Meydana Geliyor. Bizler de Bu Manevi Havayı Teneffüs Etmek İçin Vatandaşlarımızla Bir Araya Geliyoruz. Herkesin Orucunu Cenab-I Hak Kabul Etsin Dedi.

AK Parti İstanbul Milletvekili ve Milletvekili Adayı Osman Boyraz Yaptığı Konuşmada Tuzla Belediye Başkanımız Dr.Şadi Yazıcı Beyin Önderliğinde Bugün Burada Sizlerin Gönüllerinde ve Sofralarında Olmak Tarif Edilmez Mutluluk. Sizlerde Bugün Komşuluk İlişkilerini Böyle Sofralarda Pekiştiriyorsunuz Rabbim Tuttuğunuz Oruçları Kabul Etsin. Başkan Yazıcı’nın Göreve Geldiği Günden Beri Tüm Mahallerde Gerçekleştirdiği Çalışmaları Yakından Takip Ediyoruz Takdir Ediyoruz. Rabbim Nice Böyle İftar Sofralarında Buluşmayı Nice Ramazanlara Kavuşmayı Nasip Etsin Dedi.

 

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

1.150 ÇOCUĞUN BAYRAMLIKLARI TUZLA BELEDİYESİ GÖNÜL ELLERİ ÇARŞISI’NDAN

HIZLI YORUM YAP