DOLAR

32,5640$% -0.01

EURO

34,8784% -0.05

GRAM ALTIN

2.422,73%-0,29

ÇEYREK ALTIN

4.054,00%-0,68

BİST100

9.722,09%0,80

BİTCOİN

2086877฿%-3.20001

ETHEREUM

101986Ξ%-2.21126

a
  • Selam Tuzla
  • TUZLASPOR
  • SEZONU 3 KUPAYLA TAMAMLAYAN ŞİFASPOR, ŞAMPİYONLUĞU TÜM TUZLA’YLA KUTLADI

SEZONU 3 KUPAYLA TAMAMLAYAN ŞİFASPOR, ŞAMPİYONLUĞU TÜM TUZLA’YLA KUTLADI

Bu Sezon Bulunduğu 14. Grup’ta Oynadığı 16 Karşılaşmada 12 Galibiyet, 2 Beraberlik ve 2 Mağlubiyetle Grubunu Şampiyon Bitiren TuzlaŞifaspor, Şampiyonluk Coşkusunu Doyasıya Yaşadı.

Şifa AVM Toplantı ve Düğün Salonunda Gerçekleştirilen Şifaspor Şampiyonluk Kutlamasına, Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, Tuzla Belediye Meclis Üyeleri, Tuzlaspor Başkanı Murat Erdoğan, Siyasi Parti Tuzla İlçe Yöneticileri ve Şifaspor’a Gönül Vermiş Tuzlalılar Katıldı.

Şifaspor Şampiyonluk Kutlama Programın Açılış Konuşmasını Yapan Şifaspor Kulüp Başkanı Mehmet Uşen, “Mavi Beyazlı Renklere Gönül Veren, Bu Renklerin Başarısını Özlemle Bekleyen, Bu Yolda Bana ve Arkadaşlarıma Görev Vererek Bizleri Onurlandıran Tüm Üyelerimize Teşekkür Ediyorum. Bu Yıl 3 Ayrı Kategoride Oyuncularımız ve Teknik Heyetimizin Kulübümüze Kazandırdıkları Şampiyonluklar Adeta Yarınların Habercisi Olmuştur. Taraftarlarımız Şunu Bilmedirler Ki; Bizlerin Görevi Şifaspor’u Sportif Başarının Yanında, Tesisleşme, Altyapı ve Kalıcı Gelirler Konusunda Güçlü Kılmaktır. Tuzlamızda Yaşayanlar Olarak Bu Renklere Gönül Vermiş Olan Bizler, Kalıcı Başarılar Arzuluyorsak, Kenetlenmeliyiz. Bu Mücadeleyi Birlikte Vermeliyiz”.

Şifaspor Kulüp Başkanı Mehmet Uşen Konuşmasında, Önümüzdeki Dönemde Zor Bir Dönemin Kendilerini Beklediğinin Bilincinde Olduklarını Ama Bunun Kendilerini Korkutmadığını da İfade Ederek, “ Şifaspor Taraftarlarımız Bize Güveniyor ve Başarılı Olacağımıza İnanıyorlar. Tuzla Belediye Başkanımız Dr. Şadi Yazıcı da Biliyoruz ki, Bizlerin Yanında Yer Alacaktır. Bu Bizler İçin İnanılmaz Bir Güçtür. Hiçbir Karşılık Beklemeden Şifaspor’un Başarısı İçin Büyük Bir Özveriyle Sponsorluk Görevini Üstlenen Firmalarımız Sayesinde Biz Önümüzdeki Süreçten Korkmuyoruz. Bu Sezonda Tecrübeli Teknik Ekibimiz ve Güçlü Kadromuzla Hedefimiz Şampiyon Olmaktır” Dedi.

Şifaspor Kulüp Başkanı Mehmet Uşen Konuşmasının Sonunda, “ Bugün Bizlere Şampiyonluk Hazzını Yaşatan ve Sevgi Yumağı Olmamızı Sağlayan Bütün Oyuncularımı Canı Gönülden Tebrik Ediyorum. Nice Şampiyonluklara” Açıklamalarında Bulundu.

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’da Yaptığı Konuşmada Grubunu Şampiyon Tamamlayan Şifaspor’u Tebrik Ederek, “ Şampiyonluk Tuzlamıza Hayırlı Olsun. Sporu Sevdirmek Anlamında Her Zaman Bir Arada Olacağız. Özellikle Futbolla Başlayan ve Uzakdoğu Sporlarıyla Devam Eden Başarılarımızı Olimpik Branşlarla da Yaygınlaştırarak, Sağlam Kafa Sağlam Vücutta Bulunur Düşüncesiyle, Spor Yapan ve Sporu Seven Nesiller Yetiştireceğiz. Biz Bütün Spor Kulüplerimize Sonuna Kadar Destek Veriyoruz ve Vermeye Devam Edeceğiz. Maddi Manevi Bütün Yardımlarımızı Bugüne Kadar Nasıl Olduysa Bundan Sonra da Devam Ettireceğiz. Böylesine Güzel Başarılar Görmekte Bizleri Ayrıca Sevindiriyor. Oyuncularımızı, Hocalarımızı Destek Veren Tüm İşadamlarımızı Tebrik Ediyorum” Dedi.

Başkan Yazıcı, Tuzla Belediye Meclisi’nden Şampiyon Şifaspor’a 50 Bin TL Şampiyonluk Primi Verilmesine Karar Verildiğini de Müjdeleyerek Her Başarı Ödülü Hak Ediyor Hayırlı Uğurlu Olsun Dedi.

Şifasporlu Yöneticiler, Teknik Heyet ve Futbolcular Şampiyonluk Kutlamasında Birbirinden Güzel Şarkılarla Doya Doya Eğlenirken, 3 Ayrı Kategoride Şampiyonluk Keyfini Yaşayan Şifaspor Kupalarıyla Poz Verdiler.

Özellikle Süper Amatör Lig’e Yeniden Yükselen Şifaspor A Takımı Programa Katılanlardan Büyük Alkış Aldı.

Bu Sezon Süper Amatör Lig’de Mücadele Edecek Olan Şifaspor’a Başarılar Diliyor ve Bu Sezonda Kendilerinden Şampiyonluklar Bekliyoruz.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

TUZLASPOR’DAN MÜTHİŞ GERİ DÖNÜŞÜ! (4-4)

HIZLI YORUM YAP