DOLAR

32,4301$% -0.11

EURO

34,7246% 0.43

GRAM ALTIN

2.469,19%-0,67

ÇEYREK ALTIN

4.224,00%-1,86

BİST100

9.530,47%-0,18

BİTCOİN

1971239฿%-3.77928

ETHEREUM

96244Ξ%-3.57822

a

SOĞUK GÜNLERİN SICAK HEDİYESİ TUZLA BELEDİYESİ GÖNÜL ELLERİ ÇARŞISI’NDAN

Tuzla’da Tuzla Belediyesi Gönül Elleri Çarşısı Öncülüğünde Sürdürülen Sosyal Yardım ve Hizmetler, Kişi, Kurum ve Kuruluşların da Desteğiyle Toplumun Sosyal Açıdan Dezavantajlı Tüm Kesimlerinin Daha Çok İmkandan Yararlanmasını Sağlıyor. Kadın Kent Gönüllüleri’nin Gönüllük Ruhuyla Sunduğu Hizmet ve Karar Alma Sürecindeki Belirleyici Rolü, Tüm Yardımların Kayıt Altına Alınıp Sistemli Bir Şekilde İhtiyaç Sahibine Ulaştırılması ve Kurumun Şeffaf Organizasyon Yapısı, Yardımda Bulunanların Güvenini Kazanıyor, Yeni Yardım Faaliyetlerine de Güvenilir Bir Adres Olma Özelliği Taşıyor.

500 ÇOCUĞUN YÜZÜNÜ GÜLDÜRDÜLER

Tuzla Belediyesi Gönül Elleri Çarşısı, Tuzla Mahalle Muhtarları ve Pendik Birleşik Minibüsçüler Derneği İşbirliğiyle İhtiyaç Sahibi ve Yetim Çocuklara Kışlık Kıyafetleri Alındı. Tuzla Belediyesi Gönül Elleri Çarşısı ve Muhtarlar Tarafından Belirlenen 310 Çocuk, Her Birine Aynı Miktardaki Limit Karşılığı Kışlık Alışverişini Seçerek Yaptı. Çocukların Alışverişinde Aile Büyükleri ve Kadın Kent Gönüllüleri Yardımcı Oldu.

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, “Tuzla Belediyesi Gönül Elleri Çarşısı, Her Yardım Organizasyonunda Yer Almaya, İhtiyaç Sahiplerinin, Sosyal Açıdan Dezavantajlı Herkesin İstek ve İhtiyaçlarını Karşılamaya Bu İşbirlikleri İle Devam Ediyor. Bizim İçin En Değerli Projemiz Olan Tuzla Belediyesi Gönül Elleri Çarşısı’nın Hizmetine Katkı Sağlayan, Bu Organizasyonu Sağlayan Mahalle Muhtarlarımıza ve Pendik Birleşik Minibüsçüler Derneği’ni Tebrik Ederim. Gönül Zenginliğini Toplumun Mutluluğu İçin Yayan, Bize Güvenerek Yardımlaşmayı Sağlayan Vatandaşlarımıza Teşekkür Ederim.” Dedi.

 

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

TUZLA’NIN GÖNÜLLÜ KADINLARI, DÜNYA GÖNÜLLÜLER GÜNÜ’NÜ BİRLİKTE KUTLADI

HIZLI YORUM YAP