DOLAR

32,2858$% 0

EURO

34,9777% 0.38

GRAM ALTIN

2.446,22%0,89

ÇEYREK ALTIN

3.973,00%0,27

BİST100

10.173,42%1,17

BİTCOİN

1989764฿%-2.29034

ETHEREUM

93392Ξ%-2.06522

a

TALHA BAŞKAN: HEDEFİMİZ YENİ TÜRKİYE YÜZYILINA HAZIRLANMAKTIR

VATANDAŞLARIMIZDAN “ÖNERİLERİ ALMAK ÖNCELİKLERİMİZ ARASINDA”

TUZLA’NN AK KADROLARI OLARAK BİR GÜNDE 4 BİN 600, 20 GÜNDE 46.864 ÇAT KAPI HANE ZİYARETİ GERÇEKLEŞTİRDİK

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Tuzla İlçe Başkanı Av.Talha Tayfur İle 2022 Yılını Değerlendiğimiz, Önemli Açıklamalarda Bulunduğu Bir Görüşme Gerçekleştirdik. Vatandaşlarımızdan “Önerileri Almak Önceliklerimiz Arasında” Dedi.

İlçemizde Her Anlamda Daha Güzeline ve Daha İyisine Ulaşması İçin Ortaya Konan Her Emek, Her Şeyden Daha Çok Değerlidir. Bizim Görevimiz Liderimiz Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın İzinde AK Partimizin Türkiye’nin Geleceğine Dair, Gelecek Yüzyılına Dair Çok Önemli Projelerini ve Çalışmalarını Milletimiz İle Paylaşmaktır. Bu Anlamda Vatandaşlarımız Bir Araya Geliyoruz, Vatandaşlarımızdan Önerileri Almak Önceliklerimiz Arasında. İşçi Kardeşlerimizin Sorunlarını Dinliyor Çözüme Kavuşturuyoruz. AK Noktalarımız da Vatandaşlarımızla Buluşuyor Onların Taleplerini Alıyor, Yeni Üyeler Kazandırmaya Devam Ediyoruz.

TÜM KADROLARIMIZLA 2022’DE SAHADAYDIK, TÜRKİYE YÜZYILI İÇİN 2023 YILINA HAZIRIZ

Talha Başkan Açıklamalarına Şöyle Devam Etti;

AK Parti Tuzla Teşkilatı Olarak 7 Gün 24 Saat Esaslı 2022 Yılında da Tam Kadro Sahadaydık. Türkiye Yüzyılı 2023 Yılı İçin Tüm Kadrolarımız Her Daim Hazırız. Cumhur İttifakı Olarak Çalışmalarımız Tuzla’nın Tüm Mahallesinden Devam Etmekte.  ‘Yüz Yüze Gönül Gönüle Tuzla’ Programları Kapsamında Teşkilat Mensuplarımız, İlçe yönetimimiz, Kadın Kollarımız, Gençlik Kollarımız, Meclis Üyelerimiz, Mahalle Başkanlarımız ve yönetimlerimiz ile Çalınmadık Kapı, Sıkılmadık El Bırakmıyor, Çalışmalar Kapsamında Çat Kapı Ziyaretlerde Bulunarak Bir Günde 4 Bin 600 Çat Kapı, 20 Günde 46.864 Hane Ziyaret Ederek AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Selamını İlettik.

AK Parti Tuzla İlçe Başkanı Av.Talha Tayfur, Sokak Sokak Tuzla’yı Dinleyen, Onlarca STK Ziyareti Gerçekleştiren Milletvekilleri ve İlçe Teşkilat Mensupları İle Birlikte, Kadın Kolları, Gençlik Kolları Teşkilat Mensupları ve Meclis Üyeleriyle Gerçekleştirilen Hane Ziyaretleriyle Tuzla’ya Doğru Hizmetlerin Getirilmesi Adına En Doğru Verilere Tuzla Halkı’yla Sohbetlerinde Elde Ettiklerini Belirtti. Başkan Tayfur, AK Parti’nin Kuruluşundan Bu Yana Sergilediği Millet İradesini Merkeze Alan Yönetim ve Hizmet Anlayışlarının En Güzel Örneklerinden Birini Daha Her Birlikte Sergilediklerini Dile Getirdi. Talha Başkan , “Türkiye’nin Her Alanda En Önemli İlçelerinden Biri Olan Tuzlamız ve Güzel Ülkemiz İçin Ne Yapsak, Ne Kadar Çalışsak Azdır. Bu kapsamda AK Parti Belediyeleri Türkiye’nin Yüz AK’ı Milletin Hizmetkarıdır.

En Güzel Örneği Olan Tuzlamıza Yakışır Hizmetleri ile Tuzlalı Hemşehrilerimizle Ortak Akıl Yoluyla hareket eden Tuzla Belediye Başkanımız Dr. Şadi Yazıcı’ya Ayrıca Teşekkür Ederim. Teşkilat Çalışmalarımızda İşinden, Evinden, Eşinden Vaktini Artıran Emek Veren Ter Döken Tüm Teşkilat Mensuplarımıza Teşekkür Ediyorum. Bizlere Hanelerini Açan Tüm Tuzlalılara Teşekkür Ediyorum Hedefimiz 2023 Hedefimiz Yeni Yüzyıl” Dedi.

Bu Vesileyle Tüm Tuzla Halkının 2023 Yılını Kutluyorum, Hep Birlikte Yaşayacağımız Sağlıklı, Barış ve Huzur Dolu Bir Yıl Dilerim İfadelerini Kullandı.

 

 

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

TUZLA KALE ANADOLU LİSESİ ÖĞRENCİSİ ARMİNA ERKAN BAŞARILARA DOYMUYOR…

HIZLI YORUM YAP