DOLAR

32,2053$% -0.22

EURO

35,1156% -0.22

GRAM ALTIN

2.498,17%1,32

ÇEYREK ALTIN

4.035,00%1,11

BİST100

10.643,58%3,14

BİTCOİN

2160415฿%0.31261

ETHEREUM

100752Ξ%1.25961

a

TALHA BAŞKAN KINIYOR VE LANETLİYORUZ

AK PARTİ TUZLA TEŞKİLATI: BELEDİYE BAŞKANIMIZIN YANINDAYIZ VE SONUNA KADAR ARKASINDAYIZ

ÖMER ÇELİK: BARBARLIĞA İZİN VERMEYİZ

MHP TUZLA İLÇE BAŞKANI ASLAN ALİ BAŞ: KINIYORUZ

TUZSİAD BAŞKANI ATAGÜN: VANDALCA SÖZLÜ VE FİİLİ SALDIRIYI KINIYORUM

TUZLA’DAN BAŞLADI, TÜRKİYE TEK YÜREK OLDU

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ve Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’nın Katıldığı İSKİ Tuzla İleri Biyolojik Atık Su Arıtma Tesisi 3. Kademe Açılış Töreninde Gerginlik Çıktı. Konuşması Sırasında Başlayan Protesto Tuzla Belediye Başkanı Yazıcı’nın Ayrılışı Sırasında Arbedeye Dönüştü. Yaşananlarla İlgili Açıklama Yapan Yazıcı, “Konuşmamın Ardından Fiziki Şiddete Varan Bir Saldırıya Uğradım. Emniyet Güçlerimiz Eşliğinde Açılış Alanından Ayrıldım. Söz Hakkına Yönelmiş Bu Gözü Dönmüş Saldırıdan Dehşete Düştüm” Dedi.

AK Parti Tuzla İlçe Başkanı Av.Talha Tayfur ve Yönetim Kurulundan Oluşan Heyet Meclis Üyeleriyle Birlikte Tuzla Belediyesinden Ziyaret Ettiği Başkan Dr.Şadi Yazıcı’ya Geçmiş Olsun Temennisinde Bulunarak Her Daim Yanında Olduklarını İfade Etti.

Ziyarette Yapılan Açıklamada Talha Başkan Şunları İfade Etti, Kıymetli Belediye Başkanımız Sayın Dr.Şadi Yazıcı Beyefendiye Bugün İBB’nin Açılışından Yapılan Alçakça Sözlü ve Filli Saldırıyı AK Parti Tuzla Teşkilatları Olarak Kınıyoruz ve Lanetliyoruz. İlçe Yönetim Kurulumuz, Meclis Üyelerimiz Birlikte Buradayız Belediye Başkanımızın Yanındayız ve Sonuna Kadar Arkasındayız.

Adalet ve Kalkınma Parti Tuzla İlçe Başkanı Av. Talha Tayfur Yaptığı Açıklamalarda Sözlerini Şöyle Devam Etti.

Belediye Başkanımızın Gayet Yapıcı ve Nezaket Dolu Bir Konuşması Söz Konusu Tahammülsüz Hazımsız Bir Guruh Buna Rağmen Orada Alanda Belediye Başkanımıza Çok Büyük Bir Terbiyesizlikte Bulunmuşlardır. Belediye Başkanımızın Nezaketiyle Buna Karşılık Vermiştir ve Orayı Terketmiştir. Ne Yazık Ki Buna Rağmen Saldırılar Devam Etmiştir. Bunu Tekrardan Kınıyoruz. Belediye Başkanımızın Sunan Kadar Yanındayız. Belediye Başkanımızın Hem Cumhurbaşkanımız Hem de Rahmetli Kadir Topbaş’a Teşekkür Etmesinden Dolayı Bu Talihsiz Olay Gerçekleşmiş Oldu. Ne Kadar Tahammülsüz Olduklarını Hep Birlikte Görmüş Olduk. Şadi Başkanımız Nezaketinden Konuşmasında İBB Belediye Başkanına da Teşekkür Etmiştir. İBB Başkanı İmamoğlu da Şadi Başkanımızdan Sonra Yaptığı Konuşmada 4 5 Defa Lan İfadesini Bile Kullanacak Kadar Tahammülsüzlüklleri Ortaya Çıkmış Bu Sözler Onların Seviyesini de Göstermiştir. Belediye Başkanımız Dr.Şadi Yazıcı Gerekeni Yapmış Tavrını Sergilemiştir Teşkilatımız Adına Geçmiş Olsun Dedi.

ÖMER ÇELİK BARBARLIĞA İZİN VERMEYİZ

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, Parti Sözcüsü Ömer Çelik de “Bu Saldırıyı Lanetliyoruz. Siyasi Barbarlığa Geçit Vermeyiz” İfadelerini Kullandı.

ASLAN ALİ BAŞ: KINIYORUZ

Cumhur İttifakı Ortaklarından MHP Tuzla İlçe Başkanı Aslan Ali Baş Önceki İBB Yönetimi Tarafından Temeli Atılan Tuzla Artıma Tesisleri 3. Biyolojik Kısım Açılış Töreninde Tuzla Belediye Başkanımız Dr.Şadi Yazıcı Bey’e Yapılan Çirkin Saldırıyı Kınıyoruz İfadelerini Paylaştı.

TUZSİAD BAŞKANI ATAGÜN: VANDALCA SÖZLÜ VE FİİLİ SALDIRIYI KINIYORUM

Tuzla Belediye Başkanımız Dr.Şadi Yazıcı Tarafından Kendisine de Tuzla’da Yaptığı Açılış İçin Teşekkür Edilen İBB Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun Kürsüden Kışkırttığı; Açılış Yaptığı Yerin Mimarı RECEP TAYYİP ERDOĞAN ve Yeni Bölümü Projelendiren Yapımına Başlayan Rahmetli Kadir Toppaş’a da Teşekkür Edilince Chp’lilerin Şadi Yazıcı Başkanımıza Vandalca Sözlü ve Fiili Saldırıya Geçmesini Şiddetle Kınıyorum.

Millet Gerçek Yüzünüzü Ne Kadar Saklasanız da Görüyor. Biz Başkan Yazıcı Daimi Yanında ve Arkasındayız…-Biz, Yapılmayan Hizmetlerin Değil; Hayatımızı Kolaylaştıracak Güzel Hizmet ve Hizmetkârların Aşığıyız…

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

TUZLA’DAN ANADOLU’YA TOKATLILARIN RESİTALİ İLE SONA ERDİ

HIZLI YORUM YAP