DOLAR

32,2583$% 0.25

EURO

35,1339% 0.66

GRAM ALTIN

2.276,08%1,02

ÇEYREK ALTIN

3.961,00%0,63

BİST100

8.806,72%-0,01

BİTCOİN

2223387฿%-0.98932

ETHEREUM

113048Ξ%-1.6179

a

TALHA BAŞKANIN MUTLU GÜNÜ

AK Parti Tuzla İlçe Başkanı Av.Talha Tayfur’un Kardeşi Mustafa Tahir Tayfur ve Tuğçe Tayfur (Kuş) Siyaset Dünyasının Tanınmış Yüzlerinin Katıldığı Nikah Töreni İle Dünya Evine Girdi.

Adalet ve Kalkınma Partisi Tuzla İlçe Başkanı Av.Talha Tayfur’un Kardeşi Mustafa Tahir Tayfur ve Tuğçe Tayfur Siyaset Dünyasının Tanınmış Yüzlerinin Katıldığı Nikah Töreni İle Dünya Evine Girdi.

Siyaset ve İş Dünyasından Çok Sayıda Seçkin Davetlilerin Katıldığı Pandemi Nedeniyle Sosyal Mesafe Kuralına Uyarak Bülent Ecevit Kültür Merkezi Açık Alanında Gerçekleşen Mustafa Tahir Tayfur ve Tuğçe Tayfur (Kuş) Çiftin Nikahına AK Parti Tuzla İlçe Başkanı Av.Talha Tayfur, Tuzla Belediye Başkanı Dr.Şadi Yazıcı, İş İdamları Yunus Emre Tanık ve Canberk Celebi Şahitlik Etti. İlçe Yönetimi, Belediye Başkan Yardımcıları, Meclis Üyeleri, Siyaset ve İş İnsanlarından Oluşan Çok Sayıda Davetli Katıldı.    

Tayfur ve Kuş Ailesinin Büyükleri Misafirleri Kapıda Karşılarken Nikah Akidinde Duygu Dolu Anlar Yaşandı. Nikah Cüzdanını Tuzla Belediye Başkanı Dr.Şadi Yazıcı Gelin Hanıma Vermesi İçin Damat Mustafa Tahir Tayfur’a Verirken Damat Beyde Gelin Hanıma Takdim Etti. Şahitlerin Çiftleri Tebrik Etmesinin Ardından Pandemi Nedeniyle Sosyal Mesafe Korunarak Takı Merasime Geçildi.

Kardeşinin Evlenmesiyle Mutluluğu Gözünden Okunan AK Parti Tuzla İlçe Başkanı Av.Talha Tayfur Gazetemize Yaptığı Açıklamalarda Kardeşimin Bu Mutlu Gününde Bizleri Yalnız Bırakmayan Tuzla Belediye Başkanımız Dr.Şadi Yazıcı ve Kıymetli Şahitlerimize, Sivil Toplum Kuruluşların Temsilcilerine, Katılan ve Katılamayarak Telefonla, Telgrafla ve Çiçekleriyle Bu Mutlu Günümüze Şahitlik Eden Herkese, Aile Dostlarımıza Velhasılı Tüm Dostlarımıza Ayrı Ayrı Teşekkür Ediyoruz İfadelerini Kullandı.   

Selam Tuzla Gazetesi Olarak MustafaTahir Tayfur ve Tuğçe Tayfur (Kuş) Çiftini Tebrik Eder, İki Cihan Saadeti Dileriz.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

EĞİTİM VE ÖĞRETİM ÖNCESİ EĞİTİM KENTİ TUZLA’YA ANLAMLI ZİYARET

HIZLI YORUM YAP