DOLAR

32,2583$% 0.25

EURO

35,1339% 0.66

GRAM ALTIN

2.276,08%1,02

ÇEYREK ALTIN

3.961,00%0,63

BİST100

8.806,72%-0,01

BİTCOİN

2223387฿%-0.98932

ETHEREUM

113048Ξ%-1.6179

a

TANER TAŞKIN’DAN TUZLASPOR MAĞLUBİYETİNE TUHAF AÇIKLAMA

TFF 1. Lig’in 17. Haftasında Giresunspor, Tuzlaspor’u 3-0 Mağlup Ederek Ligin İlk Yarısını Birinci Olarak Tamamladı. Karşılaşmanın Ardından Teknik Adamlar Maçı Değerlendirdi.

Tuzlaspor Teknik Sorumlusu Taner Taşkın İse, “Bugün Bizim İçin Hayal Kırıklığı Oldu. Puan veya Puanlar İçin Gelmiştik. Maçı İki Etap Olarak Değerlendirmek Gerekli. İlk Yarıda Baskı Kuran Bir Tuzlaspor Vardı. İkinci Devre Hakemin de Bizi Baskı Altına Alması Önemliydi.

Tuzlaspor A.Ş Olduktan Sonra Bile Desteğini Esirgemeyen Tuzla Belediye Başkanı Dr.Şadi Yazıcı’nın Adını Soyadını Bile Doğru Düzgün Bilmeyen Tuzlaspor Teknik Sorumlusu Taner Taşkın Mağlup Oldukları Giresunspor Maçında Sonra Hedef Şaşırtmak Adına Önce Hakemi Sonra Tuzla Belediye Başkanı Dr.Şadi Yazıcı İçin Tuhaf Açıklamalarda Bulundu.

Tuzla’da Spor ve Sporcunun Yanında Olan Tuzla Belediye Başkanı Dr.Şadi Yazıcı Mevcut Stadyuma Her Türlü Desteği Tesisin Temizliğinden, Bakımına, Otobüsünden Birçok Farklı Yardımlarla Destek Olurken, Stat Sözü ve Prim Sözü Verdiğini İma Ederken Tuzlaspor Kulüp Başkanı Hiçbir Futbolcunun Primini Ödemediğini Unutmuş Olacak ki Mağlubiyete Kılıf Hazırlayarak Gitmek İçin Kendisine Mazeret Yaratma Çabasına Girmiş. Eski Futbolcuların Hiçbiri Alamadıkları Primlerden Dolayı Teknik Direktörü ve Kulüp Başkanı İçin Yaptıkları Açıklamalar Ortada.

Tuzla Belediye Başkanı Dr.Şadi Yazıcı’nın Stat Sözü Kulüp Sahibi Fevzi İlhanlı’nın Talebine Karşılık Elimden Gelen Tüm Desteği Vereceğim Sözüne Bizzat Şahitiz. Pandemi Sürecinden Yaşanan Ekonomik Sıkıntıları Düşününce Ya Bakanlık Yada Kulüp Başkanın Yapması Gerekir Bilindiği Üzere Tuzlaspor A.Ş Olmuş Şirketleşmiştir.

Tuzlaspor Kulübüne Her Türlü Desteği Veren Tuzla Belediye Başkanı Dr.Şadi Yazıcı Teknik Sorumlu Taner Taşkın’ın Mağlubiyetin Ardından Yaptığı Bu Açıklamalarından Haberi Varmıdır Bilemiyoruz Ama Bundan Sonra Nasıl Bir Tavır Takınacağı Merak Konusu.

Edindiğimiz Bilgilere Göre Tuzlaspor A.Ş Yönetimi Eski Futbolcuların Hiçbirine Şampiyonluk Primini Ödemediği ve Bazı Verilen Sözlerini Tutulmadığı Kayıtlarımızda Mevcuttur.

Hocanın Maçın Ardından Yayıncı Kuruluşa Verdiği Demeçlerde “Bizim İçin Önemli Değil, Tepki Alabiliriz, Bugün Buradayız Yarın Başka Bir Yerdeyiz” Şeklinde Açıklamaları Spor Kamuoyunda Kovulabilirim, Kovmazsanız, İstifa Ederim Şeklinde Yorumlandı.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

TUZLASPOR’DA İŞLER İYİ GİTMİYOR! BİZİ YENEN LİDER OLUYOR

HIZLI YORUM YAP