DOLAR

16,4337$% -0.24

EURO

17,6044% -0.58

GRAM ALTIN

976,75%-1,19

BİST100

%

BİTCOİN

487532฿%-0.1143

ETHEREUM

29371Ξ%1.00307

İmsak Vakti a 02:00
İstanbul PARÇALI AZ BULUTLU 22°
  • Adana
  • Adıyaman
  • Afyonkarahisar
  • Ağrı
  • Amasya
  • Ankara
  • Antalya
  • Artvin
  • Aydın
  • Balıkesir
  • Bilecik
  • Bingöl
  • Bitlis
  • Bolu
  • Burdur
  • Bursa
  • Çanakkale
  • Çankırı
  • Çorum
  • Denizli
  • Diyarbakır
  • Edirne
  • Elazığ
  • Erzincan
  • Erzurum
  • Eskişehir
  • Gaziantep
  • Giresun
  • Gümüşhane
  • Hakkâri
  • Hatay
  • Isparta
  • Mersin
  • istanbul
  • izmir
  • Kars
  • Kastamonu
  • Kayseri
  • Kırklareli
  • Kırşehir
  • Kocaeli
  • Konya
  • Kütahya
  • Malatya
  • Manisa
  • Kahramanmaraş
  • Mardin
  • Muğla
  • Muş
  • Nevşehir
  • Niğde
  • Ordu
  • Rize
  • Sakarya
  • Samsun
  • Siirt
  • Sinop
  • Sivas
  • Tekirdağ
  • Tokat
  • Trabzon
  • Tunceli
  • Şanlıurfa
  • Uşak
  • Van
  • Yozgat
  • Zonguldak
  • Aksaray
  • Bayburt
  • Karaman
  • Kırıkkale
  • Batman
  • Şırnak
  • Bartın
  • Ardahan
  • Iğdır
  • Yalova
  • Karabük
  • Kilis
  • Osmaniye
  • Düzce
a

‘TERÖR ÖRGÜTÜYLE DEĞİL ABD İLE ANLAŞTIK’

AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 11. Rize Tanıtım Günleri Kapsamında Düzenlenen “Bırakalım Sigarayı, İçelim Rize Çayı” Programında Konuştu. Erdoğan, Herakatla İlgili Yaptığı Açıklamada ”Terör Örgütü İle Anlaşmadık, ABD İle Anlaştık.

AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 11. Rize Tanıtım Günleri Kapsamında Düzenlenen “Bırakalım Sigarayı, İçelim Rize Çayı” Programında Konuştu.

Erdoğan, Herakatla İlgili Yaptığı Açıklamada ”Terör Örgütü İle Anlaşmadık, ABD İle Anlaştık. Kimsenin Gözünün Yaşına Bakmayacağız, Son Teröristi de Bölgeden Temizleyene Dek Mücadelemizi Sürdüreceğiz. 120 Saatlik Arada Terör Örgütü Çekilmezse Harekatın Devam Edeceğini ABD Heyetine, AB Ülkelerine Söyledim.” İfadelerini Kullandı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Açıklamalarından Satır Başları Şöyle;

SİGARA YASAĞI

40 Yıllık Siyasi Hayatımızda Asla Bölgecilik Yapmadık. Ne İnsanlarımız Ne Şehirlerimiz Arasında Hiçbir Ayırıma Gitmedik. Tarihi Şanlı Zaferlerle Dolu Bu Necip Milleti Dünya Siyaset Sahnesinde Asla Hayal Kırıklığına Uğratmayacağız. Bırakalım Sigarayı, İçelim Rize Çayı… Bırakın Bu Mereti, Kendi Kendinize Zarar Veriyorsunuz. İnanın Bu (Sigara) Haramdır, Diyanet İşleri Başkanımız da Söyledi, ‘Haramdır’ Dedi.

Tek Tip Sigara Paketi Uygulamasına Geçiyoruz, Çekici, Özendirici Hiçbir Unsura Yer Verilmeyecek. Devlet Ne Kadar Kararlı Olursa Olsun, Sivil Toplumun Omuz Vermediği Bir Mücadelenin Başarıya Ulaşma Şansı Yoktur.

BARIŞ PINARI HAREKATI

Türkiye Artık 17 Yıl Öncesinin Türkiye’si Değildir. Barış Pınarı Harekatı İle Ülkemizin Bu Tavizsiz Duruşunu Bir Kez Daha Ortaya Koyduk. Vatanımızın Bekası, Milletimizin Huzuru Söz Konusu Olduğunda Kimsenin İcazetini Arama İhtiyacı Hissetmiyoruz.

Sadece 9 Gün İçinde 765 Teröristi Etkisiz Hale Getirerek 1500 Kilometrekarelik Alanı Kurtardık. Mutabakata Uyulmazsa 120 Saat Bittiği Anda Biz Barış Pınarı Harekatı’nı Aynen Bırakıldığı Yerden Devam Ettiririz. Salı Günü Soçi’deyiz, Sayın Putin’le Bunları Tekrar Konuşacağız.

ABD İle Vardığımız Mutabakat Sahada Elde Ettiğimiz Başarının Diplomasi Masasına Yansımasından İbarettir. Dikkat Edin Terör Örgütü İle Anlaşmadık, ABD İle Anlaştık. Kimsenin Gözünün Yaşına Bakmayacağız, Son Teröristi de Bölgeden Temizleyene Dek Mücadelemizi Sürdüreceğiz. 120 Saatlik Arada Terör Örgütü Çekilmezse Harekatın Devam Edeceğini ABD Heyetine, AB Ülkelerine Söyledim.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

YÖK’TEN ÖĞRENCİLERE MÜJDE GELDİ

HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.