DOLAR

32,2583$% 0.25

EURO

35,1339% 0.66

GRAM ALTIN

2.276,08%1,02

ÇEYREK ALTIN

3.961,00%0,63

BİST100

8.806,72%-0,01

BİTCOİN

2223387฿%-0.98932

ETHEREUM

113048Ξ%-1.6179

a

TİCARET BAKANI MEHMET MUŞ AK TUZLA TEŞKİLATI, TUZLA BELEDİYESİ VE TERSANELERİ ZİYARET ETTİ

BAKAN MUŞ’TAN TUZLA ÇIKARMASI

Bir Dizi Ziyaret Programı İçin Tuzla’da Bulunan Ticaret Bakanı Mehmet Muş, İlk Önce AK Parti Tuzla İlçe Başkanlığını Ziyaret Etti. Daha Sonra Tuzla Beledisini Ardından da Tersaneleri Ziyaret Ederek İlçeden Ayrıldı.

Tuzla’da İlk Önce İlçe Başkanlığını Ziyaret Eden Ticaret Bakanı Mehmet Muş, İlçe Başkanı Av.Talha Tayfur Başkanlığında, İlçe Kadın Kolları Başkanı Tuğba Karakaya Arslanoğlu ve Yönetimi, İlçe Gençlik Kolları Başkanı Yasin Kenesarı ve Yönetimi Mahalle Başkanları İle Beraber Tuzla Teşkilatıyla Buluştu. Bakan Mehmet Muş’a, AK Parti İstanbul Milletvekilleri Serkan Bayram, Eyüp Özsoy, Hulusi Şentürk, Tuzla Belediye Başkanı Dr.Şadi Yazıcı Eşlik Etti.

Muş, Burada Yaptığı Konuşmada, Siyasete Gençlik Kollarında Başladığını ve Bugünlere Kadar Partinin Çeşitli Kademelerinde Görev Yaptığını Söyledi. Tuzla Güzel Bir Enerjiye Sahip Olduğunu Belirtti. AK Parti Teşkilat Mensuplarının Zor Görevler Üstlendiğini Anlatan Muş, Şunları İfade Etti: ”Particiliğin, Siyasetçiliğin Ne Olduğunu, Hangi Emeklerle Binbir Gayretle Nasıl Cefa Çekilerek, Fedakarlık Yapılarak İcra Edildiğini İyi Biliyorum. Dolayısıyla Bu Açıdan Teşkilatımızın Her Bir Mensubuna, Her Bir Ferdine Teşekkür Ediyorum. Çünkü Sizler Olmasanız, Bu Gayret ve Emek Olmasa Siyaset Çok Zor Olur. Bizlerin Bir Taraftan Devlet Görevimiz Var, Bir Taraftan da Parti Üyesiyim. AK Parti Üyesiyim. Partili Kimliğimde Var. Siz Bir Taraftan Kendi İşinizi Gücünüzü Takip Ediyorsunuz Bir Taraftan da Siyasetle Uğraşıyorsunuz. Sizin Yaptığınız Benim Nazarımda Hepsinden Daha Kıymetli ve Değerli. Bu Açıdan Tekrar Sizlere Teşekkür Ediyorum, Tebrik Ediyorum.” İfadelerini Kullandı.

Adalet ve Kalkınma Partisi Tuzla İlçe Başkanı Av.Talha Tayfur Çalışmalar Hakkında Bilgilendirdiği ve Bakan Muş’un Teşkilata Yaptığı Ziyaretten Duyduğu Memnuniyeti İfade Ederken Yoğun Çalışmaları Arasında Tuzla Ziyareti Bizler İçin de Teşkilatımız Açısından Moral Oldu. Bakanımıza Çalışmalarında Başarılar Diliyoruz Dedi.

Ziyaret Hatıra Fotoğrafı Çekiminin Ardından Son Buldu.

İlçe Başkanlığı Ziyaretinin Ardından Tuzla Belediye Başkanı Dr.Şadi Yazıcı ve Ekibini Belediye’de Ziyaret Bakan Muş’a İlçe Başkanı Av.Talha Tayfur AK Parti İstanbul Milletvekilli Eyüp Özsoy Eşlik Etti.

Tuzla Belediye Başkanımızın Başarılı Çalışmalarını Yakından Takip Ediyorum, Ekibiyle Beraber Güzel Çalışmalara İmza Atıyorlar. Tuzla Belediyesinin Saymakla Bitirilmeyecek Kadar Hizmetler Yaptığına Dikkat Çeken Muş, Başarıların Artarak Devamını Diliyorum Dedi.

Bakan Muş’un Tuzla Belediye Ziyaretinin Sonundan Başkan Yazıcı Tarafından Tuzla Belediyesi Gönül Elleri Çarşısının Hanımların Tarafından Hazırlanan El Emeği Ürünlerden Hediye Edildi. 

Bakan Muş İlçe ve Belediye Ziyaretlerinin Ardından Sedef Tersanesini Ardından da Türkiye Gemi İnşa Sanayicileri Birliği Yönetimini Ziyaret Etti. Bakan Muş’un Ziyaretine AK Parti İstanbul Milletvekilleri Eyüp Özsoy, Fatih Süleyman Denizolgun, İlçe Başkanı Av.Talha Tayfur, Tuzla Belediye Başkanı Dr.Şadi Yazıcı, İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri Başkan Yardımcıları ve Meclis Üyeleri Eşlik Etti.

Ticaret Bakanı Mehmet Muş, ”İnşallah Amacımız, 2023’le Beraber Türkiye’yi Cari Fazla Veren Bir Ülke Noktasına Taşımak Olacaktır. Çok Yaklaştık, İnşallah Bu Yıl Çok Az Vereceğiz Ama Önümüzdeki Yıl Artık Cari Fazla Vermek İstiyoruz. Önümüzdeki Yıl Artık Türkiye’yi Cari Fazla Veren Ülkeler Kategorisine Koymak İstiyoruz.” Dedi.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

TUZLA AK GENÇLİK ÜNİVERSİTELİ EN’LER İLE BULUŞTU

HIZLI YORUM YAP