DOLAR

32,4504$% -0.15

EURO

34,8290% -0.66

GRAM ALTIN

2.441,26%0,23

ÇEYREK ALTIN

4.048,00%0,02

BİST100

9.915,62%2,05

BİTCOİN

2068582฿%0.68849

ETHEREUM

107597Ξ%2.37196

a

TOKATLILAR TUZLA’DA CUMHUR İTTİFAKIN KALBİNE MÜHÜRÜ VURDU

GAZİ OSMAN PAŞANIN TORUNLARI OLAN ONBEŞLİLER TUZLA’DA KENETLENDİ DESTAN YAZMAYA DEVAM EDİYOR

TUZLA TOKATLILAR DERNEĞİ MECLİS ÜYELERİNE SAHİP ÇIKIYOR

MECLİS ÜYESİ ADAY TANITIMI SEVDA GÜL KONSERİYLE GERÇEKLEŞTİ

MECLİS ÜYESİ ADAYLARI ADEM UÇAR VE ALİ DOĞRUER’E GÜÇLÜ DESTEK

Tuzla Tokatlılar Dernek Başkanı Ömer Bolat Ev Sahipliğinde, Trend World Mimarlık Yönetim Kurulu Başkanı Yakup Erdem’in Ana Sponsor Olduğu Tuzla’da Cumhur İttifakından Aday Gösterilen Aslen Tokatlı Olan ve Tuzla’da Yaşayan Adem Uçar ve Ali Dogruer’in Aday Tanıtım ve Destek Gecesinde Tokatlı Meşhur Sanatçılarından Sevda Gül Konseriyle Muhteşem Bir Geceye İmza Attı. Gazi Osman Paşanın Torunları Cumhur İttifakın Kalbine Mühürü Vurdu.

Tokatlıların Muhteşem Gecesine Ana Sponsor Trend World Mimarlık Yönetim Kurulu Başkanı Yakup Erdem, AK Parti İstanbul Milletvekili Nurettin Alan, MHP İstanbul İl Başkan Yardımcısı Ahmet Poyraz, Tuzla Belediye Başkanı ve Tuzla Cumhur İttifakı Adayı Dr.Şadi Yazıcı, AK Parti Tuzla İlçe Başkan Av.Talha Tayfur, MHP Tuzla İlçe Başkanı Aslan Ali Baş, İTÜ Denizcilik Fakültesi Dekanı Prof.Dr Özcan Arslan, Tuzla Ülkü Ocakları Başkanı Halit Yıldırım, İş İnsanı TRGCHARGE Yönetim Kurulu Başkanı Ender Demirtaş, Zile Dernekler Federasyon Başkanı Ali Kaygusuz, Tuzla Turhal Üçyol Köy Dernek Başkanı Kadir Yeğen, Bahçelievler Tokatlılar Dernek Başkanı Öznur Çelik, Sancaktepe Tokatlılar Dernek Başkanı Sinan Culfa, Kartal Belediyesi Meclis Üyesi Nurten Ergür, Bağcılar Belediyesi Meclis Üyesi Eyüp Yıldız, Cumhur İttifakı Tuzla Belediye Meclis Üyesi Adayı Adem Uçar ve Ali Doğruer, Tuzla Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürü Abdullah Sefa Öztürk, Vakıfbank Pendik Şube Müdürü Hakan Çelik, Yayla Mahalle Muhtar Adayı Ümit Aydın, Sanatçı Sevda Gül ve Çok Sayıda Tokatlı Katıldı.

Gazi Osman Paşanın Torunları Olan Onbeşliler Tuzla’da Destan Yazmaya Devam Ediyor. Cumhur İttifakı Meclis Üyesi Adayları Adem Uçar ve Ali Dogruer’in Aday Tanıtım ve Destek Gecesinde Coşku Hakimdi. Belediye Başkanları ve Siyasilerin Yoğun İlgi Gösterdikleri Binlerce Tokatlıyla Cumhur İttifakın Kalbine, Sevginin Mührünü Yıllardır Olduğu Gibi Vurarak Gönüller Fethedildi.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

TUZLA’DA SON DURUM GELİYOR MURAT KURUM

HIZLI YORUM YAP