DOLAR

32,3521$% 0.25

EURO

35,1177% -0.15

GRAM ALTIN

2.308,43%1,37

ÇEYREK ALTIN

3.973,00%0,24

BİST100

9.079,97%3,10

BİTCOİN

2288387฿%3.00209

ETHEREUM

115188Ξ%1.85712

a

TRABZON AĞASARLILAR KÜLTÜR EVİ BAKAN SOYLU’NUN KATILIMIYLA AÇILDI

Trabzon Ağasarlılar Derneği 3 Bin Kişinin Katıldığı İftar Programıyla Dualarla Açıldı. Açılışa İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, İstanbul Milletvekili İsmet Uçma, Trabzon Milletvekili Salih Cora, Tuzla Belediye Başkanı Dr.Şadi Yazıcı, Şalpazarı Belediye Başkanı Refik Kurukız, Tuzla Kaymakamı Ali Akça, Altınova Kaymakamı Regaip Ahmet Özyiğit, AK Parti Tuzla İlçe Başkanı Suat Durak,  Sayıştay Daire Başkanı Mustafa Atalar, Tuzla Belediye Meclis 1.Başkanvekili Murat Kant, Tuzsiad Başkanı Erkan Yavuz Atagün Başkanvekili Adnan Kanıtoğlu, Tüm Kalkınma İş Adamları ve Girişimciler Derneği Trabzon İl Başkanı Ahmet Salih Kırımoğlu,  Tuzla Belediye Meclis Üyeleri, Sivil Toplum Kuruluşların Temsilcileri, Mahalle Muhtarları, Dernek Kadın Kolları ve Gençlik Kolları Başkanları ve Yönetimleri İle 3 Binin Üzerinde Ağasarlı Katıldı.

Dernek Adına Açılış Konuşmasını Yapan Tuzla Belediye Başkan Yardımcısı Ağasarlı Ahmet Çabuk Yaptığı Konuşmada Dernek Binamızın Yapımında En Büyük Destek Belediye Başkanımız Dr.Şadi Yazıcı’nın Kendisine Dernek Adına Şükranlarımızı Sunuyoruz. Katılımlarından Dolayı İçişleri Bakanımız Süleyman Soylu’ya Milletvekillerimize STK Başkanlarımıza ve Siz Kıymetli Hemşehrilerimiz İle Misafirlerimize Teşekkür Ediyorum.  Dernek Binamız Hayırlı Uğurlu Olsun Emeği Olan Herkesten Allah Razı Olsun Dedi.

Tuzla Belediye Başkanı Dr.Şadi Yazıcı ve Şalpazarı Belediye Başkanı Refik Kurukız Yaptıkları Selamlama Konuşmasında Birlik Beraberlik Mesajı Verdi. Mübarek Ramazan Bayramınızı Tebrik Ediyor Dernek Binasının Hayırlı Olmasını Temenni Ediyor Rabbim Birlik Beraberliğimizi Bozmasın Hayırlı Uğurlu Olsun Dedi.

İÇİŞLERİ BAKANI SÜLEYMAN SOYLU: EYLEM HAZIRLIĞINDAKİ 18 KİŞİ YAKALANDI

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Eylem Hazırlığındaki Terör Örgütü DEAŞ Üyelerine Yönelik Operasyonda, Eylem Yapmak Üzere Silahlarıyla Beraber Birçok İlde 18 Kişi, Bir İlde de Silahları Ormanda Gömülü Olan ve Büyük Bir Eylem Yapacakken Yakaladıkları 2 Kişinin Derdest Edildiğini Belirtti.

Bakan Soylu, Tuzla’daki Trabzon Ağasalılar Derneği’nin Açılışında Konuştu.

Terör Örgütü DEAŞ’a Yönelik Farklı İllerde Operasyon Düzenlendiği Bilgisini Veren Soylu, “Bugün Hepinizin Huzurunda Kahraman Güvenlik Görevlilerimize, Polisimize ve Emniyet İstihbaratımıza Çok Teşekkür Ediyorum. Tarihi Bir İş Başardılar. Türkiye’de Eylem Yapmak Üzere Silahlarıyla Beraber Birçok İlde 18 Kişi, Bir İlde de Silahları Ormanda Gömülü Olan ve Büyük Bir Eylem Yapacakken Yakaladığımız 2 Kişi Derdest Edildi. Hem de Nereye, Nasıl Yapacaklarını ve Eylemlerine Çok Yaklaştıklarını Tespit Ettik.” İfadelerini Kullandı.

Soylu, DEAŞ, PKK, PYD Terör Örgütleriyle ve Türkiye’ye Karşı Planı Olan Herkesle Mücadele Edildiğini Dile Getirdi.

Türkiye Sınırları Dışında Başka Bir Operasyon Daha Düzenlendiği Anlatan Soylu, “Bizim Koordinasyonumuzda 1 Tonu Aşan Eroin Yakaladık. Başka Bir Ülkede Başka Operasyonlar da Devam Ediyor. Sabah, Akşam Çalışıyoruz, Gayret Ediyoruz.” Şeklinde Konuştu.

Yoğun Sevgi Gösterileri Eşliğinde Alana Giren İçişleri Bakanı Süleyman Soylu Gençlerin Sevgisine Miniklerin Gösterdikleri İlgiden Dolayı Alana Yarım Saatte Girebildi. Dernek Açılışı Öncesi Yaptığı Konuşmada Dernek Binasının Yapımında Emeği Olan Herkese Teşekkür Eden Soylu Eşek Ölür, Semeri Kalır; İnsan Ölür, Eseri Kalır Dedi.

23 Haziran Seçimlerine de Değinen Soylu Binali Abi Tecrübeli Bir Siyasetçi 31 Mart Seçimlerinde Sandıkları Hiç Etmişler Sizlere Çok Güveniyorum. İnşallah Bu Durumu 23 Haziran’da Düzelteceğiz. Ülkemiz Üzerinde Tezgah Kurmaya Çalışan İç ve Dış Mihraklara da En Güzel Cevabı Sandıkta Vereceksiniz İfadelerini Kullandı.

Yapılan Konuşmaların Ardından İçişleri Bakanı Süleyman Soylu İstanbul Milletvekili İsmet Uçma, Trabzon Milletvekili Salih Cora, Tuzla Belediye Başkanı Dr.Şadi Yazıcı, Şalpazarı Belediye Başkanı Refik Kurukız, Tuzla Kaymakamı Ali Akça, Altınova Kaymakamı Regaip Ahmet Özyiğit, AK Parti Tuzla İlçe Başkanı Suat Durak, Dernek Yönetimi Minikleri Yanına Alarak Kurdele Kesiminin Gerçekleştirdi.

 

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

BAŞKAN YAZICI, BELEDİYE PERSONELİYLE BAYRAMLAŞTI

HIZLI YORUM YAP