DOLAR

32,2053$% -0.22

EURO

35,1156% -0.22

GRAM ALTIN

2.503,71%1,54

ÇEYREK ALTIN

4.044,00%1,30

BİST100

10.643,58%3,14

BİTCOİN

2155446฿%2.29364

ETHEREUM

99550Ξ%5.04899

a

TUĞBA BAŞKAN: AK SULTANLARIMIZLA ‘2023’Ü SANDIK SANDIK İŞLİYORUZ’

TUZLA’NIN SÖZÜ: “BİRLİK, İRADE, ZAFER”

AK Parti Genel Merkez ve İstanbul İl Kadın Kolları Başkanlığı Tarafından Hayata Geçirilen Projeler Kapsamında Tuzla Kadın Kolları Başkanı Dr.Tuğba Arslanoğlu Karakaya Başkanlığında İstanbul STHİB Başkanlığı Koordinasyonundaki Hemşehri Buluşmaları Kapsamında Erzurum ve Erzincanlı Hanımlar AK Parti Tuzla İlçe Binasında Buluştu. Hanımların ortak kararı Tuzla’nın sözü: “Birlik, İrade, Zafer” Oldu.

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK PARTİ) Tuzla Kadın Kolları Başkanı Dr.Tuğba Arslanoğlu Karakaya ve Yönetimi, İlçe Binasından Gerçekleşen Buluşmaya İstanbul İl Erzincan/Erzurumlular Koordinatörü Sara Sağlam, İl kadın Kolları Yönetim Kurulu Üyesi Tuzla Sorumlusu Semanur Koçal, Tuzla Belediye Başkanı Dr.Şadi Yazıcı’nın Eşi Başhekim Fatma Yazıcı, Tuzla Belediye Başkan Yardımcısı Tülay Kalav, Çok Sayıda Erzincanlı ve Erzurumlu Hanımlar Katıldı. Sosyal Medya Hesaplarından Yaptığı Paylaşımlarda Nene Hatunlarla Sandıkları Sallamaya Geliyoruz. Bugün İstanbul STHİB Başkanlığı Koordinasyonundaki Hemşehri Buluşmaları Kapsamında Erzurum ve Erzincanlı Hanımlarımızla Buluştuk İfadelerine Yer Verdi.

Tuzla’nın AK Sultanları Her Mahallede Kapı Kapı Hane Ziyaretleri, Sandık Bazlı Çalışmaların Ardından Hemşehri Buluşmalarıyla 2023’ü Sandık Sandık İşlemeye Devam Ediyor, Nene Hatunlar, Can Erzincanlılarla Birlikte Tüm Hemşehri Dernekleriyle Sırasıyla Bir Araya Gelerek Sandıkları Sallamaya Hazırlanıyor.

‘TÜM GÜCÜMÜZLE BİR ARADAYIZ’

Ziyaretle İlgili Değerlendirmelerde Bulunan AK Parti Tuzla Kadın Kolları Başkanı Dr.Tuğba Arslanoğlu Karakaya “Yine Kadınların Biz Buradayız” Dediği Bir Yerdeyiz. Bugün Nene Hatunlar ve Can Erzincanlılarla Samimi, Sohbeti Güzel, İçten ve Birbirinden Değerli Kadınlarıyla İlçe Binamızda Buluştuk. Daha Güzel Yarınlar İçin Tüm Gücümüzle Bir Aradayız. Sandık Sandık İşliyoruz 2023’ü ve Tuzla’nın Sözüdür: “Birlik, İrade, Zafer” Dedi.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

ASLAN BAŞKAN: LİDERİMİZİN TALİMAT VE HAYIR DUASI ALDIK

HIZLI YORUM YAP