DOLAR

32,5054$% 0.2

EURO

34,9021% 0.27

GRAM ALTIN

2.438,00%-0,01

ÇEYREK ALTIN

3.972,00%-1,31

BİST100

10.082,77%1,69

BİTCOİN

2046926฿%-1.1075

ETHEREUM

103278Ξ%-4.08123

a

TÜRK KIZILAY’INDA SEBAHATTİN DEMİRCİ DÖNEMİ

Türk Kızılayı Tuzla Şubesi 10.Olağan Genel Kurulu Ayyıldız Sosyal Tesislerinde Yapıldı. Eski Başkan Mustafa Akman’ın Aday Olmadığı Genel Kurulda Genel Merkezinin Tensipleriyle Sebahattin Demirci Seçildi.

Türk Kızılayı Tuzla Şubesi 10.Olağan Genel Kurulu Ayyıldız Sosyal Tesislerinde Yapıldı. Eski Başkan Mustafa Akman’ın Aday Olmadığı Genel Kurulda Genel Merkezinin Tensipleriyle AK Parti Eski İlçe Başkanı Mali Müşavir Sebahattin Demirci Seçildi.

Divan Başkanlığını Cengiz Tayfur’un Yaptığı Divan Yardımcılığını İlhan Çöpoğlu Katip Üyeliklerini Firdevs Ateş ve Onur Yılmaz Genel Kurula Türk Kızılay Genel Başkan Yardımcısı Naci Yorulmaz, İstanbul Başkan Yardımcısı İlhami Yıldırım, Tuzla Kaymakamı Ali Akça, Tuzla Belediye Başkanı Dr.Şadi Yazıcı, Mhp Tuzla İlçe Başkanı Erdem Dogruer ve Yönetimi, Tuzla Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Çabuk, Derya Bacacı ve Turgut Özcan, Türk Kızılay Pendik Şube Başkanı Nurettin Beşinci, Kurucu Şube Başkanı Okyay Biçer,  Eski Şube Başkanı Mustafa Akman ve Yönetimi, Tuzla Emniyet Müdürü Müslüm Kahraman, Tuzla Müftüsü Ali Erhun, Bağışçılar ve Gönüllüler Katıldı.

Duygusal Anların Yaşandığı Genel Kurulda Yapılan Onca Başarılı Çalışmaların ve Hizmetlerin Ardından Helallik Alamayan Kurucu Başkan Okyay Biçer Konuşmasının Sonunda Helallik İstedi. Eski Başkan Mustafa Akman Yaptığı Konuşmada Yeni Yönetime Başarılar Diledi. Konuşmasının Sonunda Döneminde Bağışta Bulunan ve Katkıları Olan Tüm Bağışçılara Plaket Takdim Etti.

Tuzla Belediye Başkanı ve AK Parti Tuzla Belediye Başkan Adayı Dr.Şadi Yazıcı Kızılay’ın Yeni Yerinin Yapılacağını Müjdelediği Konuşmasında Hizmetleri Bulunan Eski Başkanlara Teşekkür Ederken Yeni Seçilen Başkan ve Yönetimine Başarılar Dileyerek Tavsiyelerde Bulundu. Başkan Yazıcı Konuşmasında Afet Öncesi ve Sonrası Gibi Konuların Daha Çok Neler Yapabilirizi Konuşmamız Hayata Geçirmemiz Gerektiğini Bende Bu Zamana Kadar Elimden Geleni Fazlasını Yaparak Türk Kızılay Tuzla Şubesine Yeni Yer Yapacağını Buradan Müjdelemek İsterim Dedi.  Seçimlerden Hemen Sonra Faaliyete Geçeceklerini Söyledi.

Denetçilerin Hazır Olduğu 10.Olağan Kongrede Kapalı Zarf Usulüne Göre Oylamada Tüm Delegelerin Oylarını Olan Sebahattin Demirci ve Güçlü Kadrosu Türk Kızılay Tuzla Şube Başkanı Oldu.

Türk Kızılay Tuzla Şube Yeni ve Güçlü Yönetimi Şu İsimlerden Oluştu;

Sebahattin Demirci (Şube Başkanı)

Adnan Kanıtoğlu

Cevdet Alemin

Hakan Manici

Hilmi Şahin

Mehmet Metin

Selahattin Sarı

Turgut Özcan

Veysel Ertaş

ŞUBE YÖNETİM KURULU YEDEK ÜYELİKLERİ

Muhammet Ali Kanıçok

Necati Tosun

İsmail Yallıkurt

Onur Yılmaz

Tevfik Şahin

İlhan Çöpoğlu

Güven Ada

Muharrem Düzcan

Hülya Çetin

ŞUBE DENETÇİLERİ

Cengiz Tayfur

Derya Bacacı

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

ORDULULAR BİRLİK BERABERLİK GECESİNDE 15 TEMMUZU UNUTTURMADI

HIZLI YORUM YAP