DOLAR

32,2053$% -0.22

EURO

35,1156% -0.22

GRAM ALTIN

2.503,71%1,54

ÇEYREK ALTIN

4.044,00%1,30

BİST100

10.643,58%3,14

BİTCOİN

2155446฿%2.29364

ETHEREUM

99550Ξ%5.04899

a

TÜRKİYE İLE PAKİSTAN ARASINDA 7 ANLAŞMA İMZALANDI

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan İle Pakistan Başbakanı Şahbaz Şerif'in Huzurunda 7 Anlaşma İmzalandı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Başbakan Şerif’in Başkanlığındaki Baş Başa ve Heyetler Arası Görüşmelerin Ardından, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde İki Ülke Arasındaki Anlaşmaların İmza Törenine Geçildi.

Buna Göre, “Türkiye Cumhuriyeti Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı İle Pakistan İslam Cumhuriyeti Naya Pakistan Konut ve Geliştirme Yetkili Makamı (NAPDHA) Arasında Konut Alanında İşbirliği Yapılmasına Dair Mutabakat Zaptı” Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum İle Pakistan Dışişleri Bakanı Bilaval Butto Zerdari Tarafından İmzalandı.

İki Ülke Arasındaki “İkili Ticaret ve Ekonomik İlişkilerin Geliştirilmesi Hakkında Mutabakat Metni”Ne Ticaret Bakanı Mehmet Muş İle Pakistan Federal Ticaret Bakanı Syed Naveed Qamar İmza Koydu.

“Türkiye Cumhuriyeti Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı İle Pakistan İslam Cumhuriyeti İletişim Bakanlığı Arasında Karayolu Mühendisliği Alanında Teknik İşbirliği Mutabakat Zaptı” Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu İle Pakistan Dışişleri Bakanı Zerdari Tarafından İmzalandı.

“Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanlığı Strateji ve Bütçe Başkanlığı İle Pakistan İslam Cumhuriyeti Kamu Özel İşbirliği Kurumu Otoritesi Arasında Mutabakat Zaptı” ve İki Ülke Hükümetleri Arasındaki “Bilgi Paylaşımı Programı Çerçeve Anlaşması” İse Cumhurbaşkanlığı Strateji ve Bütçe Başkanı İbrahim Şenel İle Pakistan Dışişleri Bakanı Zerdari Tarafından İmza Altına Alındı.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

ŞENTOP: TERÖR ÖRGÜTÜ, SURİYE’DEKİ KONTROLSÜZ ORTAMI DA FIRSAT BİLEREK FAALİYETLERİNİ SÜRDÜRÜYOR

HIZLI YORUM YAP