DOLAR

32,5054$% 0.2

EURO

34,9021% 0.27

GRAM ALTIN

2.438,00%-0,01

ÇEYREK ALTIN

3.972,00%-1,31

BİST100

10.082,77%1,69

BİTCOİN

2046926฿%-1.1075

ETHEREUM

103278Ξ%-4.08123

a

“TÜRKİYE YÜZYILI İÇİN TUZLA’DA HEP İLERİ”

KABAKTEPE’DEN CHP’YE YENİ TAVSİYE: ALDATMACA.COM’U KURSUNLAR

“CUMHURİYETİN YÜZ AKI, TUZLANIN ORTAK AKLI”

TUZLA’DA AK PARTİ İLÇE DANIŞMA MECLİSİ TOPLANTISI YAPILDI

KABAKTEPE’DEN TUZLA TEŞKİLATINA TEŞEKKÜR

Tuzla Belediyesi Nikah ve Kültür Merkezi’nin Konferans Salonunda Gerçekleştirilen AK Parti Tuzla İlçe Başkanlığı Tarafından Düzenlenen İlçe Başkanı Av.Talha Tayfur’un. Ev sahipliğinde Gerçekleşen Toplantıya; AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe, Ulaştırma ve Altyapı Bakan Yardımcısı Osman Boyraz, AK Parti İstanbul Milletvekili Av.Serkan Bayram, Tuzla Belediye Başkanı Dr.Şadi Yazıcı, AK Parti İstanbul İl Başkan Yardımcısı Dr. M. Ejder Batur, AK Parti İl Başkan Yardımcısı Sivil Toplum ve Halkla İlişkiler Başkanı Mehmed Emi̇n Özkaya, AK Parti İstanbul İl Yönetim Kurulu Üyesi Tuzla Sorumlusu Beki̇r Aksu, AK Parti İstanbul İl Yönetim Kurulu Üyesi Nurullah Aktaş, Üç Kademe İlçe Teşkilatı, Meclis Üyeleri, Mahalle Başkanları Katıldı.

Yeniden İstanbul Yine Tuzla Temasıyla Gerçekleşen İlçe Danışma Meclis Toplantısı Açılış Konuşmasını Yapan AK Parti Tuzla İlçe Başkanı Av.Talha Tayfur, Hazirunu Selamladıktan Yaptığı Konuşmada Yerel Gündemli Danışma Meclisimizin Hayırlı Olmasını Temenni Ediyorum İfadelerini Kullanırken Üreten ve Sürekli Projeler Geliştirerek İlçenin Vizyonuna Katkı Sunan Tuzla Belediye Başkanımız Dr.Şadi Yazıcı’ya Ekibine Teşekkür Ediyoruz Dedi.

Göreve Geldiğinde Sözünü Verdiği Projelerden Daha Fazlasını Tek Tek Gerçekleştirdiğini Söyleyen Tuzla Belediye Başkanı Dr.Şadi Yazıcı, Tuzla Belediyesi Olarak Hizmet Yolunda Çalışmalarımızı Sürdürmeye Devam Edeceğiz. Sayın Cumhurbaşkanımız Önderliğinde Geleceği Hep Birlikte İnşa Etmeye Devam Edeceğiz. Başkan Yazıcı, Gerçekleştirdiği 500 Yakın Projelerinden Bahsetti. Programda İlçe Genelinde Gerçekleştirilen Faaliyetleri İçeren Sinevizyon Gösterisiyle Birlikte Sunum Yaparak Hızlandırılmış Haliyle 1 Saatlik Bir Sunum Gerçekleştirdi. Danışma Meclisi Toplantımıza Gelen Herkese Teşekkürlerimi İletiyorum Diye Konuştu.

Ulaştırma ve Altyapı Bakan Yardımcısı Osman Boyraz, AK Parti İstanbul Milletvekili Av.Serkan Bayram, Yaptıkları Selamlama Konuşmasında Danışma Meclisin Hayırlı Olmasını Temenni Ederken Yüzyılın Seçiminde Teşkilat Olarak Gösterilen Gayretten Kazanılan Zaferden Dolayı Tüm Teşkilatı Tebrik Etti.

İstanbul Beyefendisi AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe Yaptığı Konuşmada Bu Danışma Meclisi Toplantımızın Asil Maksadı Belediye Başkanımız Yaptığı Çalışmaları Anlatacak Hep Beraber Dinleyeceğiz ve Siz Kıymetli Teşkilat Mensuplarımızda Soruları ve Önerileriyle Katkı Sunacak Danışma Meclisimizin Yapmamızın Asıl Amacı Bu. 3 Başlıkta Danışma Meclisini Değerlendiren Kabaktepe Daha Önce Yapılan Danışma Meclisinde Şöyle Bir Cümle Kullanmıştım. AK Partili Bir Belediyenin İki Danışma Meclisi Arasında Yaptığı Çalışmayı Bu CHP’liler Bir Dönemde Yapamaz Demiştim. Şimdi Bunu Değiştiriyorum 40 Senede Yapamaz. Birçok Veri Var Tuzla Belediyesinden 100 Katı Fazla Bütçesi Olan İBB Bu Bütçeyle 40 Senede Geçse Yüzde 90 Bitmiş Olan Bir Projeyi Bile Yapamaz.

KABAKTEPE’DEN CHP’YE YENİ TAVSİYE

Yine Önceki Danışma Meclisinde Demiştim Bunları Yaptıklarına mişgibi.com Adlı Bir Site Kursunlar Şimdi Onu Değiştiriyorum Yeni Web Sitesi Olarak Yeni Tavsiyem aldatmaca.com Adlı Web Sitesini Kursunlar. Aradan 5 Yıl Geçti Kendi Vaattiklerin Hangisini Yerine Getirmişler Millet Görsün. İBB Tuzla Verdiği Sözler Oldu Başkanımız Anlattı Tüm İstanbullulara Verdikleri Sözler Oldu Yüzde 90’nı Bitmiş İşi Bitirip Açamayan Bir İradeden Bir Yaklaşımdan Bahsediyoruz. Vatandaşımız Hizmeti Önemsiyor Eseri Önemsiyor Bunları da Görüyor. Eser ve Hizmetler Konusunda AK Parti Belediyeciliğiyle Yarışma Şansları Yok. Zaten Onu da Kabul Etmişler. AK Parti Çalışmadı Diyemezler Eserler Ortada Öyle Söyleme Şansları Yok Çünkü AK Parti Belediyelerin Hizmetleri Eserleri Ortada. Vatandaşın Hayatını Kolaylaştıracak Asfalt Yolları Yaptık Ya Şimdi Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın Dediği Gibi Gönül Yollarını Yapacağız Dedi.

Sloganımız Neydi Her Zaman, Herkesle, Her Yerde, Tuzla’da Biz Yerel Yönetim Anlayışımızda, Parti Çalışmalarımızda, Genel Siyasetimizde, Cumhurbaşkanlığımızda Yapamadığımız Her Vatandaşımızın Gönül Yollarını Yapmaya Devam Edeceğiz Açıklamalarında Bulundu. Büyükşehirde Yaptıklarımızı Anlatırken Gönül Yolları İçin Vatandaşımızla Beraber Yürüyeceğiz. Cumhurbaşkanımızın da Talimatı Bu Şekilde Gönülleri Alacağız. Durmak Yok Yola Devam Susmak Yok Gönülleri Yapmaya Devam Edeceğiz. İski Diyorlardı Suyu Bedava Yapacaklardı. Hepsi Yalan Nasreddin Hocanın Doğan Kazanı Vardı Ya Onu Doladuracak Kadar da İstanbul’da Su Getirecek Tek bir projeleri Yok. İstanbul Bugün Susuzluk Yaşamıyorsa Recep Tayyip Erdoğan’ın Ufku Sayesinde Belediye Başkanı Döneminde Bizzat Yaptığı Temelini Atıp Bitirdiği İki Projesi Sayesinde Biri Istranca Diğeri Melen Barajı Cumhurbaşkanı Erdoğan Eksiliği Görmüş Tam 40 Yıl Önce Yapmış Bugün İstanbul Bu Projeler Sayesindedir Susuz Kalmamaktadır. İstanbul’un Yüzde 75-80 Suyu Buradan Geliyor. Sen Ne Yaptın 4,5 Yılda Bir Projen Yok Bir Hizmetin Yok Yanan Metrolar Dayan İstanbul Videosundan Alıntı Yaparak Az Kaldı İstanbul İfadelerini Kullandı.

KABAKTEPE’DEN TUZLA TEŞKİLATINA TEŞEKKÜR

Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın Yeniden Yeni Türkiye Yüzyılında Cumhurbaşkanı Olması Noktasında Tuzla Teşkilatı En Büyük Gayreti Gösterdi. 2023 Mayıs Seçimleri Dünya Tarihi Açısından Dünyayı Değiştiren Demokratik Seçim Olarak Yazılacak Bundan Emin Olun. Bunun Kahramanları Olarak Hepinize Teşekkür Ediyor ve Hepinizi Tebrik Ediyorum.  İl Danışma Meclisimizde Cumhurbaşkanımıza İstanbul’un Anahtarını Hediye Ettik.

Dökümcü Bulacağız Döktüreceğiz. 31 Martta İstanbul’un Anahtarını Vermeye Hazırmıyız Sözleri Büyük Alkış Aldı. Esenyurtlular Demiri Bizden Dedi. Dökümünü de Tuzla’da Yaptıracağız Burada O Kadar Tersane Var. Tuzla’nın Anahtarı Zaten Bizde Bundan Şüphemiz Yok İstanbul’un Anahtarını Hep Beraber Cumhurbaşkanımıza Teslim Edeceğiz İfadelerini Kullanarak Danışma Meclisin Hayırlı Olmasını Diledi.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

MHP, TUZLA’NIN MUHABBETİNE TALİP

HIZLI YORUM YAP