DOLAR

32,4504$% -0.15

EURO

34,8290% -0.66

GRAM ALTIN

2.441,26%0,23

ÇEYREK ALTIN

4.048,00%0,02

BİST100

9.915,62%2,05

BİTCOİN

2055488฿%-0.92358

ETHEREUM

105111Ξ%3.02666

a

TÜRKİYE’NİN EN BÜYÜK EĞİTİM SENDİKASI YENİ EĞİTİM ÖNCESİ BASINLA BULUŞTU

MEMUR SEN İSTANBUL İL BAŞKANI TALAT YAVUZ: TÜM MÜCADELEMİZ EĞİTİMİN VE EĞİTİMCİNİN SORUNLARI ÇÖZÜLSÜN DİYE

Eğitim Bir-Sen İstanbul 4 No’lu Şube Başkanı ve Memur Sen İstanbul İl Başkanı Talat Yavuz, Medya Mensuplarıyla Yeni Eğitim Sezonu Öncesi Bir Araya Geldi.

Eğitim Bir Sen’in 450 Binden Fazla Üyesiyle Türkiye’nin En Büyük Eğitim Sendikası Olduğuna Dikkat Çeken Başkan Talat Yavuz, Bu Durumun Kendilerine Önemli Sorumluluk Yüklediğine İşaret Etti.

Medya Mensuplarıyla Pendik Gülistan Sofrasında Kahvaltılı Toplantıda Bir Araya Gelen Başkan Talat Yavuz, Her Fırsatta Eğitimin ve Eğitimcinin Sorunlarını En Üst Perdeden Dile Getirdiklerini, Bundan Sonrada Yüksek Sesle Dile Getirmeye Devam Edeceklerini Kaydetti.

Türkiye’de Her Anlamda Güzel Şeyler Yapıldığını Son 20 Yılda Türkiye’nin Önemli Gelişim Gösterdiğini Vurgulayan Talat Yavuz, Bunun Yanısıra Sorunlarında Devam Ettiğini Söyledi.

Bütün Gayretlerinin Nitelikli Bir Eğitim Olduğuna İşaret Eden Memur Sen Başkanı Yavuz, ” Öncelikli Hedefimiz Türkiye’de Nitelikli Bir Eğitim İçin Gayret Göstermektir ve Bu Noktada Üzerimize Düşeni Yaptığımıza İnanıyorum. Bunun Yanı Sıra Eğitimcilerimizin; Okul Müdürlerimizin, Öğretmenlerimizin ve Diğer Eğitim Çalışanlarımızın da Sorunları Vardır. Ülkemizde Özellikle Son Bir Yılda Hayat Pahalılığı Yaşanmaktadır. Bu Durumdan Öğretmenlerimiz ve Eğitim Çalışanlarımız da Ziyadesiyle Etkilenmektedir. Eğitimcilerimizin Yaşam Standartları Yükseltilmeli, Maaşlarında İvedilikle Düzeltme Yapılmalıdır. Okullarımızın da Bazı Sorunları Vardır. Temizlik Personeli, Güvenlik Elemanı ve Benzeri Sorunlar Vardır. Bu Sorunların Çözümü İçin Yetkililerle Sıklıkla Bir Araya Geliyor ve Maruzatımızı Anlatıyoruz.” Diye Konuştu.

Talat Yavuz, 15 Ekim’de Eğitim Bir Sen İstanbul 4 No’lu Şube’nin Genel Kurulu Olduğunu da Açıkladığı Konuşmasında, Kendisinin ve Ekibinin Yeniden Aday Olduğunu da Duyurdu.

Medya Mensuplarının Sorularının da Cevaplandırıldığı Toplantı, Hatıra Fotoğrafının Çekilmesiyle Son Buldu.

 

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

FEHMİ’NİN TEK HAYALİ ASKER OLMAKTI

HIZLI YORUM YAP