DOLAR

32,4245$% -0.2

EURO

34,8703% -0.67

GRAM ALTIN

2.439,17%0,13

ÇEYREK ALTIN

4.047,00%0,00

BİST100

9.915,62%2,05

BİTCOİN

2074965฿%-1.46111

ETHEREUM

102040Ξ%-0.96738

a

TÜRKİYE’NİN EN BÜYÜK SİVİL TOPLUM KURULUŞU “ÇALIŞAN GAZETECİLER GÜNÜ” BULUŞMASI

EBS İSTANBUL 4 NOLU ŞUBE BAŞKANI BİLAL DURAN “ÇALIŞAN GAZETECİLER GÜNÜ” BULUŞMASINI GELENEKSEL HALE GETİRDİ.

Eğitim Camiasının Özlük ve Özgürlük Mücadelesini Veren, Türkiye’nin En Büyük Emek Hareketi ve Sendikası Olan Eğitim-Bir-Sen İstanbul 4 Nolu Şubesi “10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü” Münasebetiyle Yerelde ve Ulusalda Çalışan Basın Mensupları İle Bir Araya Geldi.

Programa Eğitim-Bir-Sen İstanbul 4 Nolu Şube Başkanı Bilal Duran, Yerelde ve Ulusalda Çalışan Basın Mensupları,  Şube Yönetimi, İlçe Temsilcileri Katıldı.

Açılış Konuşmasını Basın ve İletişimden Sorumlu Şube Başkan Yardımcısı Emre Şahin Gerçekleştirdi. Şahin “ Eğitim Öğretim Yılının Başında Planlama, Ocak Ayında “Çalışan Gazeteciler Günü” ve Eğitim Öğretim Yılının Sonunda Değerlendirme Olmak Üzere Basın Mensuplarıyla Yılda En Az Üç Sefer Toplanıyoruz ve Bunu Geleneksel Hale Getirmeyi Planlıyoruz. Doğru Haber Peşinde Ter Akıtan, Cesur ve İlkeli Haberlere İmza Atan Kıymetli Basın Emekçileriyle İşbirliği İçinde Olmaktan, Paydaş Olarak Çalışmaktan Mutluluk Duyuyoruz. Katılımınız İçin Teşekkür Ederiz, Hoşgeldiniz Sefalar Getirdiniz.” Dedi

Eğitim-Bir-Sen İstanbul 4 Nolu Şube Başkanı Bilal Duran “Öncelikle Katılımınızdan Dolayı Çok Teşekkürler. 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününüz Kutlu Olsun. Aynı Gün Birçok Program Olduğunu Öngördüğümüz İçin Bir Hafta Sonra Sizlerle Bir Araya Geldik. Gündemimizde Yakın Zamanda Ülkemiz İçin Canını Vermiş Şehitlerimiz Var. Şehitlerimize Allah’tan Rahmet, Yakınlarına ve Milletimize Baş Sağlığı Diliyoruz” Dedi.

“Öğretmenler Odalarında Gündem Müfredatının Değiştirilmesi, Yönetici Atama Yönetmeliği ve Öğretmenlik Meslek Kanunu Var. Milli Eğitim Bakanlığı Müfredatının Sadeleştirilmesi, Sınıf Tekrarının Geri Getirilmesi Gibi Olumlu Değişikliklerini Destekliyoruz. Yakın Tarihte Anayasa Mahkemesi Tarafından İptal Edilen Öğretmenlik Meslek Kanunu İçin de Görüşlerimizi Bakanlığa Bildirdik. Öğretmenlerimizin Lehine Değişiklikler Yapılarak Bir Kanun Çıkmasını Bekliyoruz.”  Diye Sözlerine Devam Etti.

“Büyükşehirlerde Yaşamanın Zorluklarını İyi Biliyoruz. Öğretmenlerimiz ve Memurlara Yönelik Kira Yardımı Talebimiz Var. Büyükşehirlerden Anadolu’ya En Fazla Tayin Bu Sene İstendi. Yılbaşında Maaşlara Gelen Zam Bir Nebze Rahatlatsa da Alım Gücünü Korumak ve Enflasyona Yenilmemek Hedefinde Olmak Gerekir.” Diyen Duran” Şube Alanında Bulunan İlçelerin (Adalar-Kartal-Maltepe-Pendik-Sultanbeyli-Tuzla) Tamamında Yetkili Sendikayız ve Üye Sayımızı Artırmaya Yönelik Çalışmalarımıza Hız Kesmeden Devam Ediyoruz.” Dedi.

Basın Mensuplarıyla Çalışmaya Çok Önem Veriyoruz Diyen Bilal Duran Bu Önemli Günde Katılımınızdan Dolayı Teşekkür Ediyor ve Çalışmalarınızda Başarılar Diliyoruz. 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününüz Kutlu Olsun Diyerek Sözlerini Noktaladı.

Şube Olarak Düzenlediğimiz Programa Katılımlarından Dolayı Basın Mensuplarına Teşekkür Ediyor, Birlikte Çalışmaya Devam Edeceğimizi Bildiriyoruz.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

GÜMÜŞHANELİ ŞEHİT PİYADE ONBAŞI İSMAİL YAZICI DUALARLA ANILDI

HIZLI YORUM YAP