DOLAR

32,4504$% -0.15

EURO

34,8290% -0.66

GRAM ALTIN

2.441,26%0,23

ÇEYREK ALTIN

4.048,00%0,02

BİST100

9.915,62%2,05

BİTCOİN

2068582฿%0.68849

ETHEREUM

107597Ξ%2.37196

a

TÜRKİYE’NİN EN KAPSAMLI YAŞLILAR MERKEZİNİ BİLİYOR MUSUNUZ?

Tuzla’da Yaşayan Büyüklerimizin Sosyalleşmesi ve Hayata Daha Umutlu Bakabilmesi İçin Kurulan, Eğitim, Spor ve Sanat Etkinliklerinin Düzenlendiği Yaşlılar Merkezimiz, Misafirlerimizin İkinci Adresi Oldu.

44 BİN 325 MİSAFİRİMİZİN İKİNCİ ADRESİ

Tuzla Belediyesi Hafta İçi Her Gün Evlerinden Aldığı Misafirlerimizi, Akranlarıyla Aynı Ortamda Buluşturarak Yalnızlık Hissinden Kurtulmalarını ve Sosyal Aktivitelere Katılmalarını Sağlıyor. Bugüne Kadar 44 Bin 325 Vatandaşımızın Faydalandığı Bu Merkezde Misafirlerimiz Birlikte Sohbet Ediyor, El İşleri İle Uğraşıyor, Hobi Bahçesinde Stres Atabiliyorlar. Kişisel Bakım Ve Sağlık Hizmetlerinin Yanı Sıra Sosyolog ve Psikolog Desteği de Alabiliyorlar.

EN KAPSAMLI İLK YAŞLILAR KREŞİ

Toplumumuzda Yaşlılara Karşı İlgi ve Duyarlılığı Artırmanın Önemini Vurgulayan Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı Yaşlılar Merkezi İle İlgili Açıklamasında Şunlara Yer Verdi: “Sabah Evlerinden Alınarak Yaşlılar Merkezine Gelen ve Yine Akşam Evlerine Bırakılan Büyüklerimizin Rehabilitasyonunu, Fiziki Olarak Mekan Değişikliğini Sağlaması Açısından Yaptığımız Bu Hizmet Türkiye’de Bir İlk… Yaşlılar Merkezimizde Hobi Bahçelerimizde Toprakla Uğraşıyorlar, El Becerilerini Geliştiriyorlar, Özel Bakımlarıyla Birlikte Saç Bakımlarını Yaptırabiliyorlar. Ailevi ve İçsel Problemlerini Çözebilecek Psikolojik Destek Alıyorlar. Benzer Şekilde Kendilerine Birçok Hizmet Sunmaktan Büyük Mutluluk Duyuyoruz. Büyüklerimiz Tuzla’da Kendini Yalnız Hissetmiyor ve Biz Daima Onların Yanında Olacağız.”

GÜNDE EN AZ 100 KİŞİ AĞIRLANIYOR

Tuzla Belediyesi Yaşlılar Merkezimizde Günde En Az 100 Kişiyi Ağırlayarak Yaşlılarımızın Gerekli Olan İhtiyaçlarını Karşılayıp, Sosyal Alanlarda Daha Çok Aktif Olabilmelerini Sağlamak İçin Etkinliklerimiz, Konserlerimiz ve Gezilerimiz Sürüyor. Bu Özel Dönemde Güvenilir Bir Ortamda Arkadaşlıklar Edinip Sohbet Edebildikleri Yaşlılar Merkezimizde Türkü Söyleyip Örgü Örüyor, Birbirlerinin Dertlerini Paylaşıp Acılarını Azaltıyor, Mutluluklarını Artırıyorlar. Yaşlılar Merkezinde Spordan Sanata, Eğlenceden Özel Etkinliklere Kadar Birçok Alanda Hizmet Alan Büyüklerimiz İçin Geliştirdiğimiz Projelerimiz Devam Ediyor.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

AİLEDE DİJİTAL DÖNÜŞÜM TUZLA’DAN BAŞLIYOR!

HIZLI YORUM YAP