DOLAR

32,5269$% 0.31

EURO

34,8937% 0.69

GRAM ALTIN

2.422,35%1,79

ÇEYREK ALTIN

3.960,00%1,48

BİST100

10.045,74%-0,37

BİTCOİN

1866473฿%-3.48093

ETHEREUM

95640Ξ%-0.1038

a

TUZLA AK GENÇLİĞİ: BİLGİ PAYLAŞTIKÇA ÇOĞALIR, TÜRKİYE YÜZYILI BAŞLIYOR

TALHA BAŞKAN: GENÇLERİMİZİN GÖZLERİNDEKİ PARILTI ÜLKEMİZİN GELECEĞİNİ AYDINLATIYOR ŞADİ BAŞKAN: GENÇLERİN BİR AYAĞI ANADOLU’DA, DİĞER AYAĞI GLOBAL REKABETTE, GÖZLER İSE ÇOK DAHA YÜKSEKLERDE

TUZLA’DA “İLK OYUM ERDOĞAN’A, İLK OYUM AK PARTİ’YE”

AK Parti Tuzla Gençlik Kolları Başkanı Yasin Kenesarı ve Ekibinin Ev Sahipliğinde Tuzla Belediyesi Nikah ve Kültür Sarayı Mavera Salonundan Gençlik Buluşması Gerçekleşti. AK Parti İstanbul Gençlik Kolları Başkanı Muhammed Cem Cekerek, AK Parti Tuzla İlçe Başkanı Av.Talha Tayfur ve Tuzla Belediye Başkanı Dr.Şadi Yazıcı’nın Katıldığı Buluşmada Gençler Sordu Başkanlar Cevapladı. Etkinliğin Sonundan 10 Soruluk Kahoot Bilgi Yarışması Yapıldı En Hızlı Cevaplayan Üç Genç Ödüllendirildi.

Adalet ve Kalkınma Partisinin, Birliğin ve Beraberliğin Partisi Olduğunu, Tuzla’nın Gençlerine Güvendiklerini Belirten AK Parti İstanbul Gençlik Kolları Başkanı Muhammed Cem Cekerek, Düğün Gününe Denk Gelen, İstanbul Gençlik Kolları Başkanı Olduğu Hikayesini Anlattı. Aynı Güne Denk Gelen Devir Teslim Töreni Öncesi Mülakatlar Sonunda AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Çok Özel ve Unutulmaz Bir Düğün Hediyesi Olduğunu İfade Etti.

AK Parti İstanbul Gençlik Kolları Başkanı Muhammed Cem Cekerek, Türkiye’nin En Genç, En Dinamik, Heyecanı En Yüksek İllerinden Birinin İstanbul Gençliği Olduğunu İfade Ederek, Oyunuza, Yani İradenize, Geleceğinize Sahip Çıkmanızı İstiyorum. Hiç Kimsenin Sizi Yalan Yanlış Bilgiler ve Boş Vaatlerle Yönlendirmesine İzin Vermeyin. Fikri Özgürlüğünüze Sahip Çıktığınız Müddetçe Kimse Sizi Yanıltamaz, Kandıramaz, Yanlış Yönlendiremez. İnanıyorum Ki Tuzla Her Seçim Olduğu Gibi Dünya Liderimiz Genel Başkanımız Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a Yine Sahip Çıkacaktır Dedi.

AK Parti Tuzla İlçe Başkanı Av.Talha Tayfur Gençlik Buluşması Sonrası O Anları Sosyal Medya Hesaplarından Paylaştı. Bu Akşam AK Tuzla Gençlik Kolları Başkanımız Yasin Kenesarı ve Yönetimi Düzenlediği AK Parti İstanbul Gençlik Kolları Başkanı Muhammed Cem Cekerek ve Tuzla Belediye Başkanımız Dr.Şadi Yazıcı İle Birlikte Misafir Olarak Genç Kardeşlerimizin Sorularını Cevaplandırdık. Gençlerimizin Gözlerindeki Parıltı Ülkemizin Geleceğini Aydınlatıyor İfadelerini Kullandı.

Tuzla Belediye Başkanı Dr.Şadi Yazıcı, AK Parti İstanbul Gençlik Kolları Başkanı Muhammed Cem Cekerek ‘in ve AK Parti Tuzla İlçe Başkanlığı Başkanımız Av.Talha Tayfur’un Katılımlarıyla, Tuzla Gençlik Kolları Teşkilatımızın Düzenlediği Gençlik Buluşmasındayız. Yarınlar Emin Ellerde. Gençlerin Bir Ayağı Anadolu’da, Diğer Ayağı Global Rekabette, Gözler İse Çok Daha Yükseklerde Sözleriyle Paylaştı.

AK Parti Tuzla Gençlik Kolları Başkanı Yasin Kenesarı Buluşmayla Alakalı Yaptığı Açıklamalarda Acaba AK Parti Tuzla’da Gençler Ne Yapacak? Tuzla’da Genç Seçmen Kime Oy Verecek’ Diyenler Şahit Olsunlar, Görsünler Ki Gençlik Burada. AK Parti Gençlerin, Teknofest Kuşağın Partisi, 2023’te AK Parti Sandıktan Gençlerin Güçlü Desteğiyle Açık Ara farkla Birinci Parti Olarak Çıkacak, Liderimiz Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan Türkiye Yüzyılının Lideri Olacak Dedi.

 

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

TALHA BAŞKAN: 2023 YOLUNDA TUZLAMIZIN SÖZÜ “BİRLİK, İRADE, ZAFER”

HIZLI YORUM YAP