DOLAR

32,5265$% -0.05

EURO

34,9789% 0.35

GRAM ALTIN

2.435,88%0,54

ÇEYREK ALTIN

4.050,00%-0,07

BİST100

9.716,77%-0,05

BİTCOİN

2108182฿%1.12208

ETHEREUM

103212Ξ%1.34105

a
  • Selam Tuzla
  • TUZLA HABERLERİ
  • TUZLA AK PARTİ TEŞKİLATI İSTANBUL’UN FETHİNİ HÜNKAR ÇAYIRI’NDA KUR’AN TİLAVETİ VE DUALAR İLE YÂD ETTİ

TUZLA AK PARTİ TEŞKİLATI İSTANBUL’UN FETHİNİ HÜNKAR ÇAYIRI’NDA KUR’AN TİLAVETİ VE DUALAR İLE YÂD ETTİ

AK Parti Tuzla İlçe Başkanı Av.Talha Tayfur ve Üç Kademe İlçe Teşkilatıyla Beraber İstanbul'un Fethinin 568. Yıl Dönümünde, Peygamber Efendimiz'in (S.A.V) Övgüsüne Mazhar Olan Fatih Sultan Mehmet Han'ı, Vefat Ettiği Hünkar Çayırı'nda Kur'an Tilaveti ve Dualar İle Yâd Etti.

AK Parti Tuzla İlçe Başkanlığın Ev Sahipliğinde İstanbul’un Fethinin 568. Yıl Dönümü, Hünkar Çayırı’nda Kur’an Tilaveti ve Dualar İle Yâd Edildi. İlçe Başkanı Av.Talha Tayfur Yaptığı Açıklamalarda, ‘İstanbul Mutlaka Fethedilecektir. Onu Fetheden Komutan Ne Güzel Komutan, Onu Fetheden Ordu Ne Güzel Ordudur’ Övgüsüne Mazhar Olunan Kutlu Bir Zaferdir İstanbul’un Fethi. Bu Fetih Aynı Zamanda Çok Önemli Bir Dönüm Noktasıdır. Tarih Boyunca Nice Zaferler Kazanan Ecdadımız, İstanbul’un Fethiyle Birlikte Yüzyıllarca Süren Bir İmparatorluk Şehri Olmuştur. Adalet, Hoşgörü ve Köklü Bir Medeniyetin Merkezi Haline Gelmiştir. İstanbul’un 1453 Yılında Fethedilmesinden Bu Yana Sadece Avrupa’nın Kültür Başkenti Olmamış, Aynı Zamanda Dünya Kültür Başkenti Olmuş, Medeniyetler İttifakının Somutlaştığı Bir Mekân Haline Gelmiştir.

https://youtu.be/gOG5KfAKlz8

Başkan Tayfur Açıklamalarında Şöyle Dedi;

Kültürümüzü, Tarihimizi En İyi Yansıtan Şehirlerden Biri Olan İstanbul’un Bilim ve Kültür Merkezi Olması, En İyi Konuma Gelmesi İçin Büyük Adımlar ve Yatırımlar Yapılmaktadır. Tarihine Sahip Çıkan Bir Ruh Taşıyan Ak Parti, Fatih Sultan Mehmet’in Bize Emanet Ettiği İstanbul’u Her Anlamda Çok Daha İyi Konuma Getirmiştir/Getirecektir. İstanbul’un Fethinin Yıldönümünü Kutluyor, Bu Eşsiz Güzellikteki Dünya Şehrini Bizlere Miras Bırakan Fatih Sultan Mehmet İle Aziz Şehitlerimizi Rahmet ve Minnetle Anıyorum İfadelerini Kullandı.

Adalet ve Kalkınma Partisi Tuzla İlçe Başkanı Av.Talha Tayfur Twitter Hesabından Yaptığı Paylaşımda, İstanbul’un Fethinin 568. Yıl Dönümünde, Peygamber Efendimiz’in (S.A.V) Övgüsüne Mazhar Olan Fatih Sultan Mehmet Han’ı, Vefat Ettiği Hünkar Çayırı’nda Üç Kademe İlçe Teşkilatı Olarak Kur’an Tilaveti ve Dualar İle Yâd Ettik Dedi.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

TUZLA’LILAR DİKKAT! 9 İLÇEDE 13 SAATLİK SU KESİNTİSİ UYGULANACAK

HIZLI YORUM YAP