DOLAR

32,4245$% -0.2

EURO

34,8703% -0.67

GRAM ALTIN

2.439,17%0,13

ÇEYREK ALTIN

4.047,00%0,00

BİST100

9.915,62%2,05

BİTCOİN

2074965฿%-1.46111

ETHEREUM

102040Ξ%-0.96738

a

TUZLA AK PARTİ’DEN BİNLERCE KİŞİ İLE “YÜZÜNCÜ YILIMIZIN SEÇİMİ” TEMALI TEŞEKKÜR YEMEĞİ

TALHA BAŞKAN: YEREL SEÇİMLERİ HEDEF GÖSTERDİ ŞADİ BAŞKAN: BİZ SEÇİMLER İÇİN DEĞİL, ÜLKEMİZİN AYDINLIK YARINLARI, GELECEK NESİLLER İÇİN ÇALIŞIRIZ

AK Parti Tuzla İlçe Teşkilatı, 14 Mayıs ve 28 Mayıs Seçimlerinde Görev Alan Sandık Başkanları, Sandık Görevlileri, Müşahitler ve Mahalle Başkanları İçin Yüzüncü Yılımızın Seçimi Temalı Teşekkür Yemeği Düzenledi.

AK Parti Tuzla İlçe Başkanı Av. Talha Tayfur ve Ekibi Tarafından Düzenlenen Teşekkür Yemeği programına BBP Tuzla İlçe Başkanı Cüneyt Şahin, Yeniden Refah Partisi Tuzla İlçe Başkanı Serdar Sabuncu, MHP Tuzla İlçe Başkanı Aslan Ali Baş, Önceki Dönem İlçe Başkanı Suat Durak, AK Parti İlçe Kadın Kolları Başkanı Tuba Karakaya, AK Parti İlçe Gençlik Kolları Başkanı Yasin Kenesarı, SKM Başkanı Nuri Özyavuz, Milletvekili Adayı Aydoğan Ahıakın, Tuzla Belediye Başkanı Dr.Şadi Yazıcı, İl Yönetim Kurulu Üyeleri Tuzla Sorumlusu Bekir Aksu ve Nurullah Aktaş, Önceki Dönem Genel Başkan Yardımcısı ve Milletvekili Erol Kaya, Önceki Dönem Milletvekili Osman Boyraz, İstanbul Milletvekilleri Av. Serkan Bayram, Müşerref Pervin Tuba Durgut, 3 kademe İlçe Yönetimleri, Mahalle başkanları ve 3 kademe Mahalle yöntemleri 14 Mayıs ve 28 Mayıs Seçimlerinde Görev Alan Sandık Başkanları, Sandık Görevlileri, Müşahitler ve Mahalle Başkanları İle Çok Sayıda Partililer Hazır Bulundu.

Yemekli Teşekkür Programında Partililere Hitap Eden AK Parti Tuzla İlçe Başkanı Av.Talha Tayfur, 14 Mayıs ve 28 Mayıs’ta İki Seçim Gerçekleştirdik. 14 Mayıs’ta Cumhur İttifakı Olarak Parlamentoda Çoğunluğu Elde Ettik. 28 Mayıs’ta da Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ı Yeniden Cumhurbaşkanımız Olarak İlan Ettik. Hepinize Teşekkür Ediyorum. Biz Tuzla İlçe Teşkilatı Olarak Büyük Bir Aileyiz. Ailemizde Sandık Başkanları, Sandık Görevlileri, Müşahitler ve Mahalle Başkanlarımız, İlçe Yönetimlerimize, Üyelerimize Kadar Çok Emek Verdiniz Hepinizden Allah Razı Olsun İfadelerini Kullandı.

Talha Başkan Teşekkür Buluşmasında Şunları Kaydetti;

21 Yıldır Her Seçimde Olduğu Gibi Tekrar Kendilerine Yine Büyük Bir Zafer Lütfeden Allaha Hamd Ettiklerini Dile Getirerek Bizlere Güvenen, Milletvekillerimizi, Cumhurbaşkanımızı Yeniden Tercih Eden Aziz Milletimize Sonsuz Teşekkürlerimi Şükranlarımı Sunuyorum İfadelerini Kullanarak Yerel Seçimleri Hedef Gösterdi.

Tuzla Belediye Başkanı Dr.Şadi Yazıcı da Yaptığı Konuşmasında Seçim Döneminde Gece Gündüz Koşturan Tüm Teşkilat Mensuplarına, AK Parti Gönüldaşlarına Katkıları İçin Teşekkür Ediyorum Dedi.

14 Mayıs ve 28 Mayıs’ta İki Seçim Gerçekleştirdik. Kendisinin de Teşkilatlar ve Adaylar İle Birlikte Dur Durak Bilmeden Çalıştığını Anımsatan Başkan Yazıcı, Pazar Gecesi Kutlamaları Birlikte Yaptık ve Biz Pazartesi Tekrar Tuzla İlçemizin Çarşısında, Sokak ve Mahallelerinde Olmaya Devam Ettik Bizim Farkımız Budur. Biz Seçimler İçin Değil, Ülkemizin Aydınlık Yarınları, Gelecek Nesiller İçin Çalışırız İfadelerini Kullandı.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

EĞİTİM BİR-SEN BAŞKANI BİLAL DURAN KARNE ÖNCESİ ÖNEMLİ AÇIKLAMALAR

HIZLI YORUM YAP