DOLAR

32,3521$% 0.25

EURO

35,1177% -0.15

GRAM ALTIN

2.308,43%1,37

ÇEYREK ALTIN

3.973,00%0,24

BİST100

9.079,97%3,10

BİTCOİN

2288387฿%3.00209

ETHEREUM

115188Ξ%1.85712

a

TUZLA, ANADOLU VİLAYETLERİNDEN GELENLERİN BULUŞMA NOKTASIDIR

Tuzla Belediyesi Nikah Sarayı Ve Kültür Merkezi’nde Düzenlenen Programa Adalar Kaymakamı Hikmet Dengeşik, Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, Bingöl Belediye Başkanı Yücel Barakazi, AK Parti Tuzla İlçe Başkanı Sebahattin Demirci, Muhtarlar, Tuzla ve Çevresinde Yaşayan Bingöllüler Katıldı. Yöresel Sanatçıların Sahne Aldığı Gecede Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı ve Protokol Birlikte Halay Çekti. Bingöl’ün Yöresel Lezzetleri Konuklara Tanıtıldı.

ÜNAL, BAŞKAN YAZICI’YA TEŞEKKÜR ETTİ

Tuzla Bingöllüler Platformu Dönem Sözcüsü Dinçer Ünal Gecede Yaptığı Konuşmada, “Biz Bingöllüler Olarak Buradayız. Tuzla’da Yaşayan Bingöllüler Olarak Tuzla’nın En İyi Bir Şekilde Yaşanılabilir Bir Tuzla Olabilmesi İçin Sözümüz Var. Tuzla’nın Gerçek Kimliğine Bürünebilmesi ve Ender Güzellikteki Bir İlçe Olabilmesi İçin Biz Üzerimize Düşeni Yapacağız. Bize Bu İmkanları Sunan Tuzla Belediye Başkanımız Dr. Şadi Yazıcı’ya Teşekkür Ederiz” Dedi.

GÖNLÜNÜ VE YÜREĞİNİ AÇANLARLA EN GÜZEL İŞLERİ BERABER BAŞARIRIZ

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, Gecede Yaptığı Konuşmada Birlik Ve Beraberlik Mesajı Verdi. Tuzla’da Birlik ve Beraberliğin Sağlanarak Sürdürülmesi ve Bunun Geleceğe Taşınması İçin Yaptıkları Hakkında Bilgi Veren Başkan Yazıcı, “İyinin Düşmanı Daha İyi Olacak Şekilde de Her Zaman Çalışmamızı Sonuna Kadar Götürüp Bir Emanet Ruhuyla Bu İşi En İyi Noktaya Getirmek İçin Gayret ve Çalışmalarımızı Sürdürüyoruz. Bunu Kamu Otoritesinin Tek Başına Yapması Mümkün Değil. Mutlaka İşin İçerisinde Gönüllülerin de Olması Gerekiyor. Tuzla’da Anadolu’nun Her Vilayetinden Gelenlerin Buluşma Noktasıdır. Tuzla Ortak Paydasında Birlik ve Beraberlikle Tuzla’da Daha Güzel Bir Kent ve Daha Güzel Bir Yaşam Oluşturmak Gayret ve Çabasıyla Uğraşıyoruz. Bunun İçin Hep Birlikte Beraber Bir Şeyler Yapmak Zorundayız ve Yapmaya Gayret Ediyoruz. İstanbul’un Bir Kenarında Olmamıza Rağmen Bütün İmkanlarıyla Beraber Daha Güzel Bir Tuzla Oluşturabilmek Ve Birlik ve Beraberlik İçerisinde Geleceğimizi Çizebilmek İstiyoruz. Sizin Adınıza Görev Yapıyorum ve Tuzla’da Yaşayan Bütün İnsanların Hakkını, Hukukunu Koruyor, Geleceğine Dair Bugünden Atılması Gereken Adımları Atıyorum. Bingöllüler Gibi Bütün Herkes Bu Şekilde Gönlünü ve Yüreğini Açarsa Tuzla’da Birlik ve Beraberlik İçerisinde Her Zaman En Güzel İşleri Beraber Başarırız. İstanbul’da da, Ülkemizde de Bunu Başarırız” Şeklinde Konuştu.

ÇAĞIMIZIN NE IZDIRAPLARI NE DE REÇETELERİ YENİDİR

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, “Çağımızın Ne Izdırapları Ne de Reçeteleri Yenidir” Sözüyle Tarihi Bilgilerin ve Medeniyet Değerlerinin Bilinmesi, Yaşatılmasına Vurgu Yaptı. Başkan Yazıcı, Konuşmasına Şu Şekilde Devam Etti: “Biz Bu Ülkede Beraber Yaşıyoruz. Bu Gemide Beraberiz. Bu Gemi Batarsa Hep Birlikte Batacağımızı Bildiğimiz İçin En Büyük Gücümüz Birlikteliğimiz. ALLAH Ülkemizin Birlik ve Beraberliğini Bozmasın. Bu Toprakları Kimseye Bırakmamış Bir Milletin Evlatlarıyız. Birlik ve Beraberlik İçerisinde Bütün İmkansızlıklara Rağmen Neleri Başarabileceğimizi Çanakkale’de, Kurtuluş Savaşı’nda Gösterdik. Çanakkale’deki Ruh Asla Bırakılmamalıdır. Çağımızın Ne Izdırapları Ne de Reçeteleri Yenidir. Batı Medeniyetinin Bütün Gelişmişliği ve İhtişamının Altında Asya ve Afrika’nın Sömürüsü Vardır. Anadolu’da, Bu Topraklarda Yaşayan İnsanlar Asla Sömürmemiştir, Asla Emperyalist Güç Olmamıştır. Alın Terini Dökmüştür. Çanakkale’de Düşman Askeri Yaralandığı Zaman Kıt Kanaat Elindeki Ekmeğini De Onunla Bölüşecek Kadar da Yüreği Geniş Bir Millete Sahibiz. Biz Dünyada Her Zaman Barışın, Kardeşliğin Olmasını İstiyoruz Ama Barış ve Kardeşlik Narası Atanların da Mazisinin Tamamen Sömürüye Dayandığını Biliyoruz. Şundan Emin Olabilirsiniz; Birlik Ve Beraberliğimizi, Birlikteliğimizi Zengin Kültürümüzü Kıskananlar Var. Alevisi-Sunnisiyle, Türkü-Kürdü, Lazı-Çerkezi, Laiği-Antilaiği, Şeriatçısı-Komünisti Birlik ve Beraberlik İçerisinde Hareket Ettiğinde Başaramayacağı Şey Yoktur Ve Bunu Bozmaya Çalışanlara da Yine Bu Gönüller Müsaade Etmeyecek, Bu Millet Müsaade Etmeyecek. ALLAH Bunu Bozmaya Çalışanlara da Fırsat Vermesin”

BAŞKAN YAZICI’DAN 4.KİTAP MÜJDESİ

Bingöllüler, Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’ya Günün Anısına Şık Bir Kalem Hediye Etti. Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, ‘İkili Dünya’ İsimli 4. Kitabını Bingöllüler’in Hediye Ettiği Kalemle Hazırlayacağını Söyledi.

 

 

 

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

TÜRKİYE CUMHURİYETİ’NİN İLK BÜYÜK TRAVMASI 27 MAYIS DARBESİNDE YAŞANDI

HIZLI YORUM YAP