DOLAR

32,4504$% -0.15

EURO

34,8290% -0.66

GRAM ALTIN

2.441,26%0,23

ÇEYREK ALTIN

4.048,00%0,02

BİST100

9.915,62%2,05

BİTCOİN

2068582฿%0.68849

ETHEREUM

107597Ξ%2.37196

a

TUZLA ARDAHANLILAR DERNEĞİ KAZ GECESİ DÜZENLEDİ

Tuzla Ardahanlılar Kültür ve Dayanışma Derneği 103. Ardahan’ın Kurtuluş Gecesi Davetliler Yoğun İlgi Gösterdi. Tuzla Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Belediye Başkan Adayı Dr.Şadi Yazıcı, AK Parti Tuzla İlçe Başkanı Av.Talha Tayfur, MHP İstanbul İl Başkan Yardımcısı Tamer Çakıroğlu, MHP Tuzla İlçe Başkanı Aslan Ali Baş, Ardahanlı Tuzla Belediyesi Meclis Üyesi Türel Ağyol, Siyasi Parti Temsilcileri ve Adayları, Dernek Başkanları, Ardahanlılar Birlikte Çok Sayıda Davetli Katıldı. Dernek Yönetimi Tarafından Davetlilere Kaz Eti İkramı Yapıldı.

Yöresel Sanatçıların Sahne Aldığı Gecede Davetliler Unutulmaz Bir Gece Yaşadı. Tuzla Ardahanlılar Yardımlaşma Dayanışma ve Kültür Derneği Başkanı İzzet Ateş Yaptığı Konuşmada “Biz Tuzla’da Ardahanlılar Memleketimizin Kültürünü Burada Yaşatıyoruz. Ardahan’ın Kurtuluşunun 103. Yılını Kutlarken Davetlilere Kaz Eti İkramı Yaptık. Yöresel Sanatçılarımız Yöresel Şarkı, Türkülerimiz ve Halaylarımız İle Unutulmaz Bir Program Yaşattılar. Katılım Yoğun Oldu. Biz Ardahanlılar Olarak Büyük Bir Aileyiz” Şeklinde Konuştu.

Başkan Ateş Tarafından Tuzla Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Belediye Başkan Adayı Dr.Şadi Yazıcı’ya Plaket Takdim Edildi. Meclis Üyesi Türel Ağyol da Misafirlerle Yakından İlgilendiği Gecede Ardahan Kültürü Yaşatıldı.

Tuzla Belediye Başkanı Dr.şadi Yazıcı da Yaptığı Konuşmada Birlik Beraberlik Mesajları Verirken Gecenin Düzenlenmesinde Emeği Geçen Herkese Teşekkür Ederken 8 Mart Dünya Kadınlar Günü Dolayısıyla Toplumun Yarısını Oluşturan Kadınlar Geri Kalan Yarısını da Şekillendiren Tüm Kadınlarımızın Gününü Kutluyorum Kardeşliğimiz Daim Olsun Tüm Ardahanlılara Selamlarımı Gönderiyorum ifadelerini Kullandı.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

AYDINTEPE VE İÇMELER BİLİR BELEDİYECİLİK ŞADİ BAŞKANIN İŞİ

HIZLI YORUM YAP