DOLAR

32,5681$% 1.3

EURO

35,5613% 1.01

GRAM ALTIN

2.440,33%0,43

ÇEYREK ALTIN

3.955,00%1,25

BİST100

10.364,56%-1,82

BİTCOİN

2299472฿%3.18493

ETHEREUM

124331Ξ%2.35778

a
  • Selam Tuzla
  • TUZLA BELEDİYESİ
  • TUZLA BELEDİYE BAŞKANI DR. ŞADİ YAZICI; “DİJİTAL OKURYAZARLIĞI ARTIRMAK İÇİN BİLİŞİM SINIFI KURUYORUZ”

TUZLA BELEDİYE BAŞKANI DR. ŞADİ YAZICI; “DİJİTAL OKURYAZARLIĞI ARTIRMAK İÇİN BİLİŞİM SINIFI KURUYORUZ”

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, Tuzla Halil Türkkan Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi’nin Bayrak Törenine Katıldı ve Öğrencilere Bilim Üzerine Bir Sunum Gerçekleştirdi. Başkan Yazıcı, Sunum Sırasında Tuzla Belediyesi Teknoloji Geliştirme Merkezi’nin Yanına Bilişim Sınıfı Kuracaklarını ve Burada Ücretsiz Dersler Verileceğini Açıkladı

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, Her Hafta Başında Tuzla İlçe Sınırları İçerisinde Bulunan Bir Okula Giderek Bayrak Törenine Katılıyor ve Öğrenciler İle Soru Cevap Etkinliği Düzenliyor. Bu Kapsamda Başkan Yazıcı, Bu Hafta Tuzla Halil Türkkan Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi’nin Bayrak Törenine Katıldı. Başkan Yazıcı’ya Tuzla İlçe Milli Eğitim Müdürü Dr. Ahmet Alireisoğlu da Eşlik Etti. Başkan Yazıcı, Tören Sonrasında Öğrenciler İle Buluşarak Bilim Üzerine Bir Sunum Gerçekleştirdi. Sunum Sonrası Soru Cevap Etkinliği Düzenlendi. Başkan Yazıcı, Sunum Sırasında Tuzla Belediyesi Teknoloji Geliştirme Merkezi’nin Yanına Bilişim Sınıfı Kuracaklarını ve Burada Ücretsiz Dersler Verileceğini Açıkladı.

“DİJİTAL OKURYAZARLIK SEFERBERLİĞİ BAŞLATTIK”

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı,” Çağımız Artık Okuryazarlıktan Çıktı ve 29 Harf İle Okuduğumuz Okuryazarlık Geçti. Dijital Teknoloji Gelişti Artık, Her Mesleği Yaparken Bilgisayar Kullanabilmek Ya da Dijital Bir Cihaz Kullanıyor Olabilmek Gerekli Oldu. Bilgisayar Okuryazarlığı Çıktı. Artık Dijital Okuryazarlık Dönemindeyiz. Yani Bir Bilgiye En İyi Şekilde Ulaşarak, Bilgiyi Alıp Onu İşleyip, En Şekilde Sunabilmek İçin Dijital Okuryazar Olmamız Gerekiyor. Biz Dijital Okuryazarlık Konusunda Cumhurbaşkanlığı Dijital Dönüşüm Ofisi İle Beraber Dijital Okuryazarlık Seferberliği Başlattık. Bizim Bu Konudaki Uzman Arkadaşlarımız Gelip Sizin Okulda da Seminerler Verecekler” Dedi.

“BİLİŞİM SINIFI KURUYORUZ”

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, “ Şu Anda Bilişim Sınıfı Kuruyoruz. Orada Yazılım Kursları Vereceğiz. Teknoloji Geliştirme Merkezi Kurduk Şelale Eğitim Parkı İçerisinde. Belediye KOSGEB İş Birliğinde İlk Kez Kuruldu. Bunu Yaptık ve Bunun Alt Katında Amazon Türkiye’nin Desteği İle Bilişim Sınıfı Kuruyoruz. O Bilişim Sınıfında Kurslarımız Olacak. Sizler de Katılabilirsiniz. Biz Elimizden Geldiğince Dijital Okuryazarlığı Artırmaya Çalışıyoruz. Bu Pilot Uygulamayı Geliştirebilirsek Cumhurbaşkanlığı Dijital Dönüşüm Ofisi İle Beraber Bütün Türkiye’ye Yayılacak” Dedi.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

TUZLA BELEDİYESİ SIFIR ATIK LİGİ BAŞLIYOR

HIZLI YORUM YAP