DOLAR

32,3400$% -0.07

EURO

34,8790% 0.06

GRAM ALTIN

2.392,77%-0,15

ÇEYREK ALTIN

3.944,00%0,37

BİST100

10.276,88%0,67

BİTCOİN

2068683฿%1.41716

ETHEREUM

101395Ξ%0.60729

a

TUZLA BELEDİYE BAŞKANI DR. ŞADİ YAZICI: “’EĞİTİM ŞEHRİ TUZLA’ MOTTOMUZ İLE DEVAM EDECEĞİZ”

BAŞKAN YAZICI, TUZLA’DA EĞİTİM KURUMLARIYLA BULUŞTU

‘Eğitim Kenti Tuzla’ Mottosuyla Tüm Birimlerle Koordineli Hareket Eden Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, İstanbul İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nün Başlattığı Okul ve Kurum Müdürleri Buluşmaları Kapsamında İlçedeki Müdürlerle Bir Araya Geldi. Toplantıda Okul ve Kurumlarda En Sık Karşılaşılan Sorunlar Ele Alındı ve Bu Sorunlara Çözüm Önerileri Sunuldu. Başkan Yazıcı, “Tüm İmkanlarımızla Eğitime Destek Vermeye, Yatırım Yapmaya Gençliğe İnanmaya Devam Edeceğiz” Dedi.

İstanbul İl Milli Eğitim Müdürlüğü, İstanbul’daki Okul Müdürlerine Ulaşmak, Onlarla Yüz Yüze Konuşmak, Sorunlarını Dinleyip Çözüm Üretmek Amacıyla Okul ve Kurum Buluşmaları Projesini Hayata Geçirdi. Buluşmaların İlk Durağı Tuzla Oldu. Tuzla’da Gerçekleştirilen İstişare Toplantısına, İstanbul İl Milli Eğitim Müdürü Doç. Dr. Murat Mücahit Yentür, Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, Tuzla İlçe Milli Eğitim Müdürü Metin Çangır ve İlçedeki Okul Müdürleri Katıldı.

Toplantının Ardından Tuzla Belediyesi’ni Ziyarete Gelen İl Milli Eğitim Müdürü Yentür, Burada Başkan Yazıcı İle Görüştü. Okul ve Kurum Buluşmaları Kapsamında İlçedeki 3 Okulu da Ziyaret Eden İl Milli Eğitim Müdürü, Öğretmenler İle Yüz Yüze Görüşme İmkânı Buldu.

“’EĞİTİM ŞEHRİ TUZLA’ MOTTOMUZ İLE DEVAM EDECEĞİZ”

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, “Bir Belediye Başkanı Olarak, İlçede Yapılan Genel Hizmetler Ne Olursa Olsun İnsana Yatırımın Çok Önemli Olduğunu, Bunun Başında da Eğitimin Geldiğini Söyledim ve Söylemeye Devam Ediyorum. Eğitimin Olmadığı Yerde Her Türlü Felaket, Kötülük, Yanlışlık Olur. Dolayısıyla Tuzlamıza Yatırım Yaparken Gelecekteki Tuzlamızın Şekillenmesini de Birlikte Yapacağımızı Söyledik. Bu Belediyedeki Çalışmalarımızı Yaparken Kanunda Yazmasa da Tuzla İlçesini Geleceğe Hazırlamakla Mesul Olduğumuzu, Özellikle Hayata Geçirmememiz Gereken Bir Konu Olarak Hayal Ettik. Tuzla’nın 15-20 Yıl Sonrası İçin Toplumsal Bir Şekillendirme Olacaksa, Bu Şekillenmeyi Eğitim Ordumuzla, Öğretmenlerimizle ve Müdürlerimizle Yapacağımızın Altını Çiziyorum. ‘Eğitim Şehri Tuzla’ Mottomuz İle Devam Edeceğiz, Bu Yolda Siz Öğretmenlerimizin ve Müdürlerimizin Yoldaşlığı Çok Önemli. Hep Birlikte Eğitimi Yaymaya Devam Edeceğiz” Şeklinde Konuştu.

İl Milli Eğitim Müdürü Doç. Dr. Yentür, “Cumhuriyetimizin Kuruluşunun 100’üncü Yılında, İkinci Yüzyılın Başlangıcındayız. Dün Okullarımız Tatil Olduğu İçin Cumhuriyetin İkinci Yüzyılının İş Gününe Bugün Başladık Diyebiliriz. İnşallah, İlk İş Günümüze Tuzla’dan Başlamak İstanbul ve Ülkemiz İçin Hayırlara Vesile Olur” Diye Konuştu.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

TARİHİ ‘PERİLİ KÖŞK’ TUZLA KENT VE MÜBADELE MÜZESİ OLARAK AÇILDI

HIZLI YORUM YAP