DOLAR

32,2098$% 0.13

EURO

35,1647% -0.02

GRAM ALTIN

2.461,64%-0,24

ÇEYREK ALTIN

3.995,00%-0,44

BİST100

10.319,96%1,59

BİTCOİN

2100974฿%-0.95601

ETHEREUM

94677Ξ%-2.6889

a

TUZLA BELEDİYE BAŞKANI DR. ŞADİ YAZICI; “KAÇIRANLAR ÜZÜLÜR”

Tuzla Kent Festivali Devam Ediyor. Festivale İlginin Yoğun Olduğunu ve 1200’den Fazla Stant Kurulduğunu İfade Eden Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, “Burası, Bir Festival, Bir Şenlik, Bir Pazar. İmkanı Olan Herkes İstanbul’un Doğu Yakası’na, Tuzla’ya Bu Sımsıcak Festivale Gelsin. Bu Bir Açık Davet. Kaçıranlar Üzülür.”

Tuzla Belediyesi Ve Tuzla Kent Konseyi İşbirliğinde ‘Tuzla Kent Festivali’ Başladı. El Emeği Vazolardan El Örgülerine, Avizelerden Tablolara, Seramikten Midye Kabuklarına Kadar Birbirinden Farklı Ürünler Satışa Sunuldu. İstanbulluların Yoğun İlgi Gösterdiği Fuar Pazar Günü Sona Erecek.

“BURADA EL EMEĞİ ÜRÜNLER VAR”

Fastivali Değerlendiren Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, “Üretenler İçin En Büyük Ödül Emeğinin Değer Bulması” Olduğunu İfade Ederek, “Burada El Emeği Ürünler Var. Onları Çok Değerli Buluyoruz. Festival Ziyaretçilerinin Bu Ürünlere Göstereceği İlgi Hem Üreten İnsanların Hak Ettikleri Değeri Görmesi Hem de Yeni Üretimler İçin Onları Teşvik Anlamı Taşıyor.” Dedi.

“HEM EKONOMİK HAREKET HEM KISITLI KAYNAKLARIMIZI KORUMAK İSTİYORUZ”

Başkan Yazıcı, Sözlerine Şöyle Devam Etti. “Burada Kullanılmış Ürünleri Ziyaretçilere Sunan Stantlarımız da Var. Bu Ürünler Eski Değil İkinci Yeni. Yeni Sahipleri İçin Yepyeni Olacaklar. Gezegenimizin Kaynakları Tükeniyor. Bu Süreçte Kullanılabilecek Ürünleri Satın Alarak Kullanmayı Bir Sosyal Sorumluluk Olarak da Görüyoruz. Hem Ekonomik Hareket Hem Kısıtlı Kaynaklarımızı Korumak İstiyoruz. İnşaallah Sürdürülebilir Bir Dünya İçin Sürekliliği Olan Bir Farkındalık Oluşturmak Çabasındayız.

“KAÇIRANLAR ÜZÜLÜR”

Festivalde İlginin Yoğun Olduğunu ve 1200’den Fazla Stant Kurulduğunu İfade Eden Başkan Yazıcı, “5 Bin Metrekare Alan İçerisinde Burası, Bir Festival, Bir Şenlik, Bir Pazar. İmkanı Olan Herkes İstanbul’un Doğu Yakası’na, Tuzla’ya Bu Sımsıcak Festivale Gelsin. Bu Bir Açık Davet. Kaçıranlar Üzülür.” Diye Konuştu.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

İSTANBUL’UN DOĞU YAKASINDA ALIŞVERİŞ FESTİVALİ BAŞLADI

HIZLI YORUM YAP