DOLAR

32,4504$% -0.15

EURO

34,8290% -0.66

GRAM ALTIN

2.441,26%0,23

ÇEYREK ALTIN

4.048,00%0,02

BİST100

9.915,62%2,05

BİTCOİN

2055488฿%-0.92358

ETHEREUM

105111Ξ%3.02666

a

TUZLA BELEDİYE BAŞKANI DR. ŞADİ YAZICI; “KURBAN BAYRAMI’NDA YERYÜZÜ BİR İYİLİK SOFRASIDIR”

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, Yayınladığı Kurban Bayramı Mesajında, “Kurban Bayramı’nda Yeryüzü Bir İyilik Sofrasıdır. Bu İyilik Sofrasının Bir Ferdi Olan, Bir Misafiri Olan Bütün Müslümanların, Bütün İnsanların Bayramını Tebrik Diyorum. Hacılarımızın İbadetleri Makbul, Kurban Bayramımız Mübarek Olsun” Dedi.

Kurban Bayramı’nın Kurtuluşun, Kucaklaşmanın, Dayanışmanın, Yardımlaşmanın, Kardeşliğin Bayramı Olduğunu İfade Eden Başkan Yazıcı Şu İfadelere Yer Verdi.

“Sevgili Tuzlalılar, Aziz İstanbullular, Kıymetli Hemşehrilerim, Bir Kurban Bayramı’na Daha Eriştik. Şükürler Olsun. Bugünlerde Yeryüzü: Hz. İbrahim’in İmanına Şahit Oldu. Hz. İsmail’in Sadakatini Gördü. Bugünlerde Yeryüzü: İnsanlığın Masuniyetinin İlahi Olarak Teyid Edilmesine Sahne Oldu.

Kurban Bayramı Aynı Zamanda Hac Mevsimidir. Hz. Adem ve Havva’nın Buluştuğu Arafat, Hz. Hacer’in, Fiili Duayla Su Aradığı Safa ve Merve Tepeleri ve Yeryüzünün İlk Mabedi Kabe Bir Mahşer Yeridir.

Bugün: Eller Semada, İslam Alemi, İnsanlığın İyiliği İçin Topyekûn Duadadır. Kurban Bayramı; Kurtuluşun, Kucaklaşmanın, Dayanışmanın, Yardımlaşmanın, Kardeşliğin Bayramıdır.  Kurban Bayramı’nda Yeryüzü Bir İyilik Sofrasıdır. Bu İyilik Sofrasının Bir Ferdi Olan, Bir Misafiri Olan Bütün Müslümanların, Bütün İnsanların Bayramını Tebrik Diyorum. Hacılarımızın İbadetleri Makbul, Kurban Bayramımız Mübarek Olsun” İfadelerini Kullandı.

Başkan Yazıcı, Daha Sonra Geleneksel Hale Gelen, Tuzla Belediyesi Personelleri İle Belediye Hizmet Binasında Tek Tek Bayramlaştı.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

CHP VE İYİ PARTİ’NİN FAY HATTINDA SİYASİ RANT KAVGASI…

HIZLI YORUM YAP