DOLAR

32,4504$% -0.15

EURO

34,8290% -0.66

GRAM ALTIN

2.441,26%0,23

ÇEYREK ALTIN

4.048,00%0,02

BİST100

9.915,62%2,05

BİTCOİN

2068582฿%0.68849

ETHEREUM

107597Ξ%2.37196

a

TUZLA BELEDİYE BAŞKANI DR. ŞADİ YAZICI, OYUNU AİLESİ İLE BİRLİKTE KULLANDI

TUZLA BELEDİYE BAŞKANI DR. ŞADİ YAZICI; “ÇIKAN SONUÇLAR NE OLURSA OLSUN KAZANAN, HALKIMIZ OLACAKTIR”

Tuzla Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Tuzla Belediye Başkan Adayı Dr. Şadi Yazıcı, 31 Mart Yerel Seçimleri İçin Oyunu Tuzla Hacıoğulları Hilmi Sonay İlkokulu’nda Kullandı. Oy Kullandıktan Sonra Açıklamalarda Bulunan Başkan Yazıcı, Bu Seçimde de Halkın İradesinin Sandığa Yansıyacağını Belirterek, “Sandıktan Çıkacak Sonucun Ülkemiz İçin Hayırlı Olmasını Temenni Ediyorum. Çıkan Sonuçlar Ne Olursa Olsun Kazanan, Halkımız Olacaktır” Dedi.

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, Eşi Dr. Fatma Yazıcı ve Oğlu Ömer Faruk Yazıcı İle 31 Mart Yerel Seçimleri İçin Oylarını Tuzla Hacıoğulları Hilmi Sonay İlkokulu’nda 1309 Nolu Sandıkta Kullandı. Başkan Yazıcı, Sınıfta Bulunan Sandık Görevlileri İle Kısa Bir Süre Sohbet Edip Sırası Geldiğinde Oy Kullanma İşlemini Gerçekleştirdi.

“ÇIKAN SONUÇLAR NE OLURSA OLSUN KAZANAN, HALKIMIZ OLACAKTIR”

Başkan Yazıcı, Seçimlerin Herkes İçin Hayırlı Olmasını Dileyerek “Türkiye Cumhuriyeti’nin Bütün İllerinde, İlçelerinde Seçime Gittik. İnşallah, Ülkemiz İçin Hayırlı Olacaktır. Bu Yıl Dünyada 4 Milyar İnsanın Oy Kullandığını Düşündüğümüzde Türkiye’deki Bu Seçimin Dünya ve Türkiye Nezdinde Çok Kıymetli Olduğunu Söyleyebiliriz. Bu Seçimde de Halkımızın İradesinin Sandığa Yansıyacağını, Sandıktan Çıkacak Sonucun Ülkemiz İçin Hayırlı Olmasını Temenni Ediyorum. Halkımızın İradesini Her Zaman Saygı Duyduk, Saygı Duyuyoruz. Çıkan Sonuçlar Ne Olursa Olsun Kazanan, Halkımız Olacaktır” İfadelerini Kullandı.

“İRADEMİZİ SANDIKTA BELİRTECEĞİZ”

Başkan Yazıcı, Sandığa Gitmenin Önemine Vurgu Yaparak Şunları Söyledi: “Demokratik Hakkını Kullanan Tüm Vatandaşlarıma Teşekkür Ediyorum. Bu Demokratik Hakkını Kullanmanın Gerekliliğini ve Mutlaka Sandığa Gitmesi Gerektiğini Hatırlatıyorum. Türkiye, Diğer Ülkelere ve Dünyaya Göre En Yüksek Katılım Oranına Sahip Ülkelerin Başında Geliyor. İnşallah Bu Seçimde de Yüksek Bir Oy Katılımıyla, Demokratik Bir Ülke ve Demokrasiyi Seven Bir Millet Olarak İrademizi Sandıkta Belirteceğiz.”

Gönül Elleri Çarşısı Kurucu Gönüllüsü Dr. Fatma Yazıcı, Seçimlerin Herkes İçin Hayırlı Olmasını ve Vatandaşların Demokratik Hakkını Kullandığı Bugünün Bayram Havasında Geçmesini Diledi.

 

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

TUZLA’DA BÜYÜK SEVGİ YÜRÜYÜŞÜ; YÜZLERCE İNSAN BAŞKAN YAZICI İLE YÜRÜDÜ

HIZLI YORUM YAP