DOLAR

32,5640$% -0.01

EURO

34,8784% -0.05

GRAM ALTIN

2.422,73%-0,29

ÇEYREK ALTIN

4.054,00%-0,68

BİST100

9.722,09%0,80

BİTCOİN

2086877฿%-3.20001

ETHEREUM

101986Ξ%-2.21126

a

TUZLA BELEDİYE BAŞKANI DR. ŞADİ YAZICI’NIN YERLİ AŞI TURKOVAC MUTLULUĞU

“TURKOVAC’IN BİZİM COĞRAFYAMIZ DAHİL, ÖZELLİKLE ORTA DOĞU VE AFRİKA ÜLKELERİNDE ÇOK KIYMETLİ SONUÇLAR ELDE EDECEĞİNE İNANIYORUM”

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Yerli Covid-19 Aşısı Turkovac’ın Acil Kullanım Onayı Aldığını Açıkladı. Geliştirilen Aşının Çok Önemli Olduğunu Belirten Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, “Turkovac Aşısının Geliştirilmesinin Bizimle Birlikte Gönül Coğrafyamızda ve Çok Fazla Gelişmemiş Ülkelerde Sürü Bağışıklığına Bırakılan ve Aşı Temin Edilemediği İçin Sürü Bağışıklığına Bırakılan, Çok Ciddi Vaka Sayıları Olan Ülkelerde Aşının Çok Büyük Önemi Olduğuna İnanıyorum. Turkovac’ın Bizim Coğrafyamız Dahil, Özellikle Orta Doğu ve Afrika Ülkelerinde Çok Kıymetli Sonuçlar Elde Edecektir” Dedi.

Yerli Koronavirüs Aşısı Turkovac Acil Kullanım Onayı Aldı. Turkovac’ın Seri Üretiminin Başladığını Belirten Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Aşının Gelecek Haftadan İtibaren Yaygın Kullanıma Alınacağını Belirtti. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan İse Geliştirilen Aşı İçin “Tüm İnsanlıkla Paylaşmaktan Memnuniyet Duyacağımız Aşımızın Hayırlı Olmasını Diliyorum” İfadelerini Kullandı. Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, Doktor Olarak Aşının Önemine Dikkat Çekerek,” Turkovac Aşısının Kullanım Onayı Alması Gerçekten Çok Mutluluk Verici Bir Hadise. Sayın Cumhurbaşkanımız Başta Olmak Üzere Emeği Geçen Herkese Teşekkür Ederim. Geliştirilen Aşı Ülkemiz İçin Çok Kıymetli, Bizim İçin Çok Kıymetli. Pandemi Döneminde Yardımı ve Yardımlaşmayı Uluslararası Alanda Ortaya Koymuş Bir Ülkede Aşının Olmasının, Temin Edemeyen Ülkelere Verilmesi Açısından da Çok Kıymetli Olduğuna İnanıyorum. Dolayısıyla Turkovac Aşısının Geliştirilmesinin Bizimle Birlikte Gönül Coğrafyamızda ve Çok Fazla Gelişmemiş Ülkelerde Sürü Bağışıklığına Bırakılan ve Aşı Temin Edilemediği İçin Sürü Bağışıklığına Bırakılan, Çok Ciddi Vaka Sayıları Olan Ülkelerde Aşının Çok Büyük Önemi Olduğuna İnanıyorum. Turkovac’ın Bizim Coğrafyamız Dahil, Özellikle Orta Doğu ve Afrika Ülkelerinde Çok Kıymetli Sonuçlar Elde Edecektir. Sayın Cumhurbaşkanımız Buna Çok İnanarak Başlamıştı. Kendilerine Şahsım ve Tuzla Halkı Adına Teşekkür Ediyorum” Dedi. 

“AŞI OLMADAN PANDEMİDEN KURTULMAK MÜMKÜN DEĞİLDİR”

Aşı Olmanın Koronavirüs Salgını İçin Çok Kıymetli Olduğunu Belirten Başkan Yazıcı,” Pandemi Döneminde Maske, Mesafe ve Hijyen Kurallarının Önemli Olduğunu Gördük. Bir Virüs İle Baş Etmenin Tek Bir Yolu Vardır. O da Virüse Karşı Anti Viral Bir İlaç Bulabilmektir. Tıp Henüz Anti Viral İlaç İle Virüsle Başa Çıkamadığı İçin, Şu Anda En İyi Savunma Sistemi İnsan Bedenindeki Savunma Sistemidir. Bunu Sağlayacak Tek Şey İse Aşıdır. Aklı İle Var Olan İnsanoğlunun, Tek Akılcı Tavrı Vardır. Aşı Yardımıyla Bu Virüsle Baş Edebiliriz. Aşı Olmadan Bir Mücadele Yöntemini Beklemek Hiç Akılcı Olmayacaktır. Dolayısıyla Aşı Olmadan Pandemiden Kurtulmanın Mümkün Olmadığını Belirtmek İstiyorum” Dedi. 

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

TUZLALI KADINLARA E-TİCARET SEMİNERİ DÜZENLENDİ

HIZLI YORUM YAP