DOLAR

32,5217$% 0

EURO

34,8390% 0.48

GRAM ALTIN

2.428,68%-0,16

ÇEYREK ALTIN

4.078,00%-1,17

BİST100

9.645,02%-0,50

BİTCOİN

2157471฿%-0.20293

ETHEREUM

104351Ξ%0.53603

a

TUZLA BELEDİYE MECLİSİNDEN DÜNYAYI TİTRETECEK KINAMA

Raporlar Öncesi Gündem Dışı Söz Alan CHP Grubu Adına Grup Başkanvekili Önder Polatoğlu Yaptığı Konuşmada Kudüs Merkezli Yeni Bir İmparatorluk Hevesi İçinde Olanların Başlatmak İstedikleri Mezhep Savaşlarına Karşı Dikkatli Olmalıyız.

Hem İslam Alem’inin Hem Hristiyan Camianın Karşı Çıktığı Bu Gelişmeyi Değerlendirirken Dünyanın Merkezinde Olduğumuzu Bilmeliyiz. İsrail, İşgalleri ve Akdeniz de Üs Kurma Çabaları Yüzünden Ortadoğu’ya Taşımak İstenen Mezhep Savaşlarına Karşı, İnanç Üzerinden Değil, Bölgemizde Var Olan Devletlerle Bölgesel İttifaka Girerek Devlet Aklıyla Hareket Etmeliyiz. Batı Emperyalizmine Karşı Yapılması Gereken M.Kemal Atatürk’ün Kurduğu Laik Demokratik Türkiye Cumhuriyetinin Bir Merkezi Güvenlik Devleti Olduğunu Bilmeliyiz. İçinde Bulunduğumuz Durum Bölgesel Bir Tehdittir. Bu Sebeple İç Sürtüşmelerden ve Ayrışmalardan Arınıp Hükümet Etme Anlayışını Yansıtan Bölgesel Barış Konsesümuna İhtiyaç Vardır. Kudüs İsrail’in Başkentidir Yolunda Olan Kararın Ortadoğu ve Dünya Barışına Vereceği Zararları Düşünerek Bu Kararın Yeni Baştan Gözden Geçirilmesini Diliyorum. CHP Grubu Olarak Alınmış Olan Bu Kararı Kınıyoruz Dedi.

AK Parti Grubu Adına Grup Başkanvekili Elektrik Mühendisi Mehmet Kinsiz Yaptığı Konuşmada İsrail’in Mescid’i Aksa’ya Saldıranlarını, Yasaklama ve Kısıtlamalarını, Kudüslüler Üzerindeki İşkence ve Zulüm Operasyonlarını Kınıyoruz. İslam’ın İlk Kıblesi, Harem Mescidlerinin Üçüncüsü, Mescid-i Aksa’ya Yönelik Saldırılarını Sürdüren Katil Devlet İsrail’i Lanetliyor, Filistinli Şehitlerimize Allah’tan Rahmet Diliyoruz.

Mescid-i Aksa ve Kudüs,  Ümmet ve Aynı Zamanda İnsanlık Meselesidir. Terör Devleti İsrail’in Mescid-i Aksa’yı Hedef Alan Saldırıları ve Faşizan Uygulamaları Karşısında Özelliklede İslam Dünyasını Bilinçli Olmaya Birlik ve Beraberliğimizi Bundan Sonrada Daha Artırmaya İhtiyacımız Olduğunu Görmekteyiz. İsrail Mescid-i Aksa’ya Saldırılarını Artırdığı Günümüzde Amerika’nın Kudüs’ün İsrail’in Başkenti Olarak İlan Etmesini AK Parti Grubu Olarak Lanetliyoruz Kınıyoruz ve Tanımıyoruz Şeklinde Konuştu

Meclis Başkanvekili Ahmet Çabuk Başkanlığında Yapılan Tuzla Belediye Meclisi Aralık Toplantıların Sonuncusunda Grupların Konuşmaların Sonunda Bir Konuşma Yapan Başkan Çabuk İslam Alemin Umudu Olan Türkiye’nin Tutumu Göstermiş Olduğu Refleks Gibi İslam Ülkelerin Birkaç Tanesi Daha Tepki Olarak Koysa Daha Farklı Olacaktır. Nerde Bir Zulüm Varsa Orada Türkiye Cumhuriyeti Vardır ALLAH Ülkemize Güç Kuvvet Versin Birlik ve Beraberliğimiz Daim Olsun İfadelerini Kullandı.

Gündem Dışı Yapılan Konuşmaların Sonunda Raporlar Oy Birliğiyle Geçerek Yürürlüğe Girdi. Tuzla Belediye Meclisi Aralık Ayı Toplantılarını Tamamladı. Başkanvekili Çabuk 2 Ocak 2018 Salı Günü Saat 16:00’da Toplanmak Üzere Oturumu Kapattı.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

TUZLA BELEDİYESİ, “GÖNÜL HANEM” PROJESİYLE 2. ULUSLARARASI İŞ’TE KADIN ZİRVESİ’NE KATILDI

HIZLI YORUM YAP