DOLAR

32,5217$% 0

EURO

34,8390% 0.48

GRAM ALTIN

2.428,68%-0,16

ÇEYREK ALTIN

4.078,00%-1,17

BİST100

9.645,02%-0,50

BİTCOİN

2157471฿%-0.20293

ETHEREUM

104351Ξ%0.53603

a

TUZLA BELEDİYESİ 2. GENÇ GÖNÜLLÜLER LİGİ’NDE “İYİLİK” PROJELERİ YARIŞACAK

Tuzla Belediyesi 2. Genç Gönüllüler Ligi, Lige Katılan Takımlar ve Öğrencilerin Katılımıyla Başladı. Açılış Programında Öğrencilerin Önceki Yıllarda Yapmış Oldukları Gönüllü Faaliyetleri Anlatan Slayt Gösterisi Yayınlandı. “Küçük Bir Çocuğun Hayalinde İyilik Nasıl Şekilleniyor”u Anlatan Kısa Bir Tiyatro Gösterisinin Ardından Tuzla Belediye Başkan Yardımcısı Dr. Turgut Özcan, Gençlere Hitap Etti.

DR.ŞADİ YAZICI, GENÇLERE VERDİĞİ ÖNEMİ HİZMETLERİYLE ORTAYA KOYUYOR

Tuzla Belediyesi Başkan Yardımcısı Dr. Turgut Özcan, Ligin Toplumumuzda Var Olan İyiliğin Projeler İle Gerçekleştirileceğini Söyledi. Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’nın Çocuklar ve Gençlere Verdiği Önemi Vurgulayan Özcan, “Tuzla Belediye Başkanımız Sayın Dr. Şadi Yazıcı, Gençlere Çok Önem Veriyor. “Önem Veriyorum” Demek Var, Bunları Yapmak ve İcraat Ayrıdır. Başkanımız Verdiği Önemi İcraatları, Hizmetleri İle Ortaya Koyuyor. Gönüllülük Hareketinin Ölçülmesi Zordur. Bu Tarz Yarışmalar İle Ölçülebilir Hale Getirilip Gençler Arasında Tatlı Bir Yarışma, Rekabet Konmasıyla Bu Projenin Geçen Dönem Çok Başarılı Olduğunu Gördük. Bizim Toplumumuzda Var Olan İyilikleri Siz Burada Proje Olarak Önümüze Koyacaksınız. Özellikle Gençlerin, Yeni Nesillerin Bugünkü Modern Şartlarda İyilikleri En Güzel Şekilde Projelendirip Getireceğine İnanıyorum. Gönlü İle Dünyayı Fethedebilen Gençliğimiz Olduğu Sürece Sırtımızın Eğilmeyeceğine İnanıyorum. Böyle Güzel Bir Etkinliğe Vakit Ayırdığınız, Heyecanlı Bir Şekilde İştirak Ettiğiniz İçin Sizlere ve Ailelerinize Çok Teşekkür Ediyorum.” Dedi.

Tuzla Belediyesi 2. Genç Gönüllüler Ligi’nde Takımlara Her Hafta Hedefi ve Kapsamı Belirlenmiş Olan Bir Sosyal Sorumluluk Projesi Görevi Verilecek. Takımlar Görevlerini Hakem Heyetine Sunacaklar, Heyet Kendilerine 1 İla 10 Arası Puan Verecek. 7 Hafta Sonunda En Çok Puan Toplayan Takımlar Dereceye Girecek ve 31 Mayıs’ta Ödüllendirilecek.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

ÜLKÜCÜLERİN KILAVUZU TUZLA’DA

HIZLI YORUM YAP