DOLAR

32,2583$% 0.25

EURO

35,1339% 0.66

GRAM ALTIN

2.276,08%1,02

ÇEYREK ALTIN

3.961,00%0,63

BİST100

8.806,72%-0,01

BİTCOİN

2223387฿%-0.98932

ETHEREUM

113048Ξ%-1.6179

a

TUZLA BELEDİYESİ BİLGİ EVLERİ, BAHAR FESTİVALİ’NDE YETENEKLERİNİ SAHNELEDİ

Tuzla Belediyesi Bilgi Evleri Bahar Festivali, Tuzla Belediyesi Şelale Eğitim Parkı’nda Gerçekleştirildi. Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, Tuzla Belediyesi Birim Müdürleri, Vatandaşlar ve Veliler, Tuzla Belediyesi Bilgi Evleri’nin Gösterilerini İlgiyle İzledi.

Tuzla Belediyesi Bilgi Evleri’nin Bahar Festivali Gösterisi, İşaret Dili Kursu Öğrencilerinin İstiklal Marşı’nı İşaret Dili ve Sözlü Olarak Okuması İle Başladı. İçmeler Bilgi Evi Öğrencilerinden Oluşan Bando Ekibinin Sahnelediği Bando Gösterisi İzleyenlerden Büyük Alkış Aldı. Bilgi Evleri Bağlama Korosu Birbirinden Güzel Anadolu Türkülerini Koro ve Solo Olarak Tuzlalılar İçin Seslendirdi.

ASIL MESELEMİZ GELECEK NESLİ DONANIMLI YETİŞTİRMEK

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, Festivalde Yaptığı Konuşmada Tuzla Belediyesi Eğitim Birimleri Öğrencilerine ve Velilerine Teşekkür Etti. Gelecek Nesillerin Donanımlı Yetişmesi İçin Tüm İmkanları Sunduklarını, Bu Nedenle Eğitim Birimlerini Hizmete Kazandırdıklarını Belirten Başkan Yazıcı, “Biz Çocuklarımızın, Gençlerimizin Sosyal, Kültürel ve Sportif Alanda Kendilerini Geliştirerek Tam Donanımlı Bireyler Olarak Yetişmesini, Gelecek Nesillerin Donanımlı Bir Nesil Olmasını Arzu Ediyoruz. Bu Nedenle Evden ve Okuldan Sonra 3. Adres Olmaya Çalışıyoruz. Biz 3. Adresi Oluşturamazsak Çocuklarımızın, Gençlerimizin Geleceğini Karartacak, Belki de Kötü Alışkanlığa Götürecek Başka İnsanlara Boşluk Bırakmış Oluruz. Allah Muhafaza Bunu da Önlemeye Gayret Ediyoruz. Ülke Olarak Geleceğe Adım Atmak, Geleceği Düşünmek Zorundayız. Yerleri Altın da Kaplasak Her Türlü Bina da Yapsak Marinasıyla, Alışveriş Merkeziyle, Şelale Parkıyla, Gençlik Kampıyla Birçok Proje de Yapsak Asıl Meselenin Gelecek Nesli Yetiştirmek Olduğunu Çok İyi Biliyoruz” Dedi.

ÇOCUKLARIMIZ VE GENÇLERİMİZ İÇİN ELİMİZDEN GELENİ YAPIYORUZ

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, Milli ve Manevi Değerlerini Bilen Bir Gençliğin Yetişmesinin Önemini de Şu Şekilde Açıkladı: “Sayın Cumhurbaşkanımız’ın da Milli ve Manevi Değerlerini Bilen Bir Neslin Yetişmesini Arzu Etmesinin Sebebi, Dünyada Milli ve Manevi Değerlerini Bilmeyen Nesillerin Yetişmesinden Kaynaklanmaktadır. Dünyanın Farklı Ülkelerinde, Bir Çok Yerinde Milli ve Manevi Değerlerini Bilmeden Yetişen, Gelecekte Ülkelerine Sahip Olamayacak Nesiller Bulunuyor. Yerel Yönetim Olarak Bunun İçin Elimizden Geleni Yapıyoruz. Bugün Bir Kez Daha Gördüm. Gençlerimiz Gerçekten Harika İşler Başarıyor. Çocuklarımızla, Gençlerimizle Gurur Duyuyoruz. Her Zaman Söylüyorum; Böylesine Aziz Bir Millete Hizmet Etme Fırsatını Veren Rabbim’e Şükrediyor, Sizlere Teşekkür Ediyorum. Allah Sizden Razı Olsun. Gençlerimize ve Öğretmenlerimize Başarılar Diliyorum”

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, Konuşmasının Ardından Bu Yıl Tuzla Belediyesi Bilgi Evleri’nden Mezun Olan Öğrencilere Diplomalarını Verdi.

Tuzla Belediyesi Bilgi Evleri Bahar Festivali, Orhanlı Bilgi Evi Öğrencilerinin Gerçekleştirdiği Taekwondo Gösterisi İle Sona Erdi.

 

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

MHP EVLİYA CELEBİ MAHALLESİ İRTİBAT BÜROSU COŞKUYLA AÇILDI

HIZLI YORUM YAP