$%
€%
%
%
%
฿%
Ξ%
Tuzla Belediyesi Tarafından Sürdürülen Bilgi Güvenliği Eğitimi İle Kurumsal Bilgi Güvenliğinin Sağlanmasında İnsanları, Süreçleri ve Bilgi Sistemlerini İçine Alan ve Üst Yönetim Tarafından Desteklenen Bir Yönetim Sistemi Hedefleniyor. Bilgi Varlıklarını Korumak ve İlgili Taraflara Güven Veren, Yeterli ve Orantılı Güvenlik Kontrollerini Sağlamak İçin Tasarlanan Iso 27001 Bilgi Güvenliği Yönetim Sistemi, Kurumsal Yapıyı, Politikaları, Planlama Faaliyetlerini, Sorumlulukları, Uygulamaları, Prosedürleri, Prosesleri ve Kaynakları İçeriyor.
Tuzla Belediyesi’nde Bilgi Güvenliği Yönetim Sistemi Kapsamında Bilgi Varlık Envanteri Çıkarıldı, Olası Riskler Belirlenerek Gerekli İdari ve Teknik Tedbirler Alındı. 400 Personele Farkındalık Eğitimi, Teknik Personele Iso 27001 İç Denetim Eğitimi Verildi, Iso 27001 İç Denetimi Gerçekleştirildi.
Bağımsız Belgelendirme Firması Tarafından Yapılacak Olan Denetimin Ardından Sertifikasyon İşlemleri Tamamlanacak.
BAŞKAN YAZICI: KURUMSALLAŞMADA BİLGİ GÜVENLİĞİNİ ÖNEMSİYORUZ
Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, Kurumsallaşmanın Önemli Aşamalarından Birisinin de Bilgi Güvenliği Olduğunu Söyledi. Başkan Yazıcı, “Tuzla Belediyesi Olarak Kurumsallaşmada Bilgi Güvenliğini Önemsiyoruz ve Hizmette Kalite Standartlarımızı Her Geçen Gün Yükselterek Vatandaşlarımıza En İyi Hizmeti Bilgi Güvenliğini de Ön Planda Tutarak Veriyoruz.” Dedi.
TUZLA BELEDİYESİ’NDE KİŞİSEL VERİLER KORUMA ALTINDA
TUZLALI ÇOCUKLAR, FİLİSTİNLİ ÇOCUKLAR İÇİN TEK YÜREK OLDU
Muhtar ‘ÜMİT AYDIN’lık Bir Yayla İçin
AK PARTİ’NİN EVLADI ‘SEZGİN TORUK’ ADAY ADAYI
TUZLA BELEDİYE MECLİSİ YAZICI’SINI BULDU
‘TOPLUMUN GERÇEK MİMARI KADINLARDIR’
DR. ŞADİ YAZICI, GAZZE’DEKİ İNSANLIK DRAMINA SESSİZ KALANLARA SERT TEPKİ GÖSTERDİ
TUZLA’DA ARICILIK EĞİTİM VE SERTİFİKA PROGRAMI’ YENİ DÖNEMİ BAŞLIYOR
OKTAY KAVAK MHP’DEN LADİK BELEDİYE BAŞKAN A. ADAYI OLDU
TUZLA’DA DEPREMZEDE ÖĞRENCİLER UNUTULMADI
İŞKUR ENGELLİLERE YÖNELİK TOPLANTI DÜZENLENDİ